Şimdi Ara

hyundai coupe 2006 ve üstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar

    Başlıkta da belirttiğim üzere hyundai coupe almayi düşünüyorum bu düşüncem uzun süredir var fakat araya askerlik ve ev almak girdi birkez almak için gittim almayi düşündüğüm aracın boyası haddinden fazla çıkınca malesef alamadım şimdi gelelim konuyu açma sebebime arası kime söylesem yüz buruşturuyor açık sebeplerini biliyorum

    -hyundai oluşu
    -motor yetersizliği
    -ikinci el piyasası yok
    -bazı kisilere göre yakıt

    Artılarına gelelim

    -ee yani görünümü (kimse laf etmiyor)
    -dış aksam harici parça ucuzluğu

    Şimdi şu sıralar fiyati düşeceğine biraz yükseldi açıkçası...

    Sizce Mantıklı mı ?
    (Değil ise neden ve yerine alabileceğim 34.000 tl ye kadar bir araç tavsiyesi mumkunse neden bu aracı tavsiye ettiğiniz spor olmasi şart ayrıca )

    Görüşleriniz benim için önemli Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verag -- 3 Ocak 2015; 19:19:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Piyasası yok işini geçsin millet hocam. Sahibinden'i 1 senedir takip ediyorum(coupe ilanlarını). Sürekli eklenen araçlar satılıyorki, araç kaldırılıyor. Bazı araçlar 2 ayda bir ekleniyor. Dikkatli seçim yapmak lazım(temizlik açısından). Bende fiat bravo aldım 2,5 sene önce 3 kapı 11 bin param vardı. Millet satamazsın vs herşeyi dedi ama nereye gitsem satarsan haber et diyorlar, 1 ay önce izmirde almak istediler. Dün yıkatmaya götürdüm yine müşteri çıktı 11 e ben alırım dedi satarsan, düşünüyim dedim alcağın zaman ara karar verirsem satarım dedim. 11 e ne alacaktım doğan,şahin, brodway, onlara binmektense isteyerek bineceğim aracı alırım dedim. Şuan bende hyundai coupe düşünüyorum aslında param var ama iş kurmayı düşünüyorum bir yandan. Sanırım bir süre daha sabredecek gibiyim yinede belli olmaz bakalım. Couplerin çok yaktığını pek duymadım ben. Tabi motoruna göre değişir 1.6 alırsan sorun yaşayacağını sanmıyorum.




  • Neyi istiyorsan al, fazla kafanı kurcalamasın. Gelirini giderini iyi hesapla, araç alırken pazarlığını mutlaka yap ve aracın çekiciliğine kapılıp kaporta/boya ve motora bakmayı unutma yeterli.


    Eğer alacaksan makyajlı kasadan almanı tavsiye ederim, görünüm olarak daha modern bir yapıda. Motor olarak ise durum ortada, kabullenmişsiniz zaten vaziyeti :)
  • Hocam şu aracı bende beğeniyorum ama temizini bulmak önemli olan. Yakıt değerleri filan nasıl acaba araştırma yaptınız mı ? Bende sıkıldım aracımdan genç olmam dolasıylada spor bir araç kullanma isterim, bilgili arkadaşlar varsa aydınlatırsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam cevaplarınız için teşekkürler araç yakıt konusunda kimisi çok yakar kimisi makul diyor ama bana soracak olursan kasasına göre motor (1.6 için konuşuyorum) ağır geldiğinden bence biraz fazla yakabilir malzeme kalitesi kötü diyorlar ama ona görede parça ucuzluğu var ondan dolayı ne kadar ekmek o kadar köfte diyoruz ama alınabilecek bir araç bence
  • 1.6 hantal dediklerine bakmayın DOHC 16 Valf bir motordur 107 HP'ye göre güzel gaz yer ama dış görünüşünün hakkının yinede 2.0'dan aşşağı veremez 2.0 denk getirirseniz keyifle binersiniz ama 1.6'da pişman etmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursionnMann -- 7 Mart 2015; 23:48:28 >
  • lpg li 1.6sina bindim 35 krs yakiyor arabayi kac tlye aldiysan ustune 5000l daha koy cunku arabaya binenler en kotu lastikleri mahvetmis sekilde veriyorlar arabanin dis gorunusu cok iyi arka koltuklari cok dar 1.70 adam egildi ben 1.83um kafam van kedisi gibi one bakiyordu.Araba 1.6 olmasina ragmen yok kalkmiyor kasasi cok agir bir araba bunlar eksileri artilari ise 2000tlye arabayi porsche'a ceviriyorsun 1000tl verip kartal kapi yaptigini dusunursek cok deli bir araba oluyor.Sanayisi hakkinda fikrim yok ama malzeme kaliteside iyi sayilmaz.Arabayi alanlar fix olarak 10tl verip aston martin ya da porsche amblemini koyuyor. Bana sorarsan 28bin tl gibi bir fiyata alirim 6bin koyarim tas gibi yaparim a 34bin tlye asla almam he soyle bisi var 35bin tlye coupe almak istiyorsam illa mitsubishi lancer alirim 2006-2007 bomba gibi binerim arkadaslarimi koltuga atarim.Hemde otomatik olur sevgilime sarilarak kullanirim araci bide boyle dusun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokturkbayer34

    selamlar.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-satilana-kadar-gecici-sure-pazarliksiz-son-fiyat-194980817/detay

    bas 35 i al bunu :)

    saygılar

    doğru diyorsun gardaşlığım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.