Şimdi Ara

HyperX Cloud Alpha S oyuncu kulaklığı duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HyperX Cloud Alpha S oyuncu kulaklığı duyuruldu


    Kingston’un oyuncu markası HyperX, Computex 2019 teknoloji fuarında birbirinden iddialı yeni ürünlerini sergiledi. Bunlar arasında HyperX Cloud Alpha S oyuncu kulaklığı dikkat çekiyor.


    HyperX Cloud Alpha S özellikleri ve fiyatı


    HyperX Cloud Alpha S oyunculara en iyi ses kalitesini sunmayı amaçlıyor. Kulaklık bölümleri içerisinde yer alan çift oda teknolojisi; bassları orta ve yüksek sesten ayırt ederek daha gerçekçi ses tecrübesi sunuyor. Ayrıca ayarlanabilir kaydırma çubuğu ile manuel olarak bass seviyesi kontrol ediliyor.


    Ayrıca Bkz.Yandex Haritalar kurumların kullanımına sunuldu

    Kulaklık sanal 7.1 surround ses için de kontroller sunuyor. Böylece daha akıcı ses efektleri ortaya çıkıyor. Diğer taraftan oyuncular oyun sesleri ile sohbet sesleri arasında bir denge de kurabiliyorlar.


    Kulak üstü kapaklarda büyük minderler kullanılırken kafa bandında da minder yer alıyor. Ayarlanabilir mikrofon köpük ile kaplanmış ve menteşeleri renklendirilmiş. HyperX Cloud Alpha S kulaklık modeli 130$ fiyat etiketine sahip.


     







  • şunun 130 lira olduğunu düşünsenize

  • mortalblow28 M kullanıcısına yanıt
    Yine pahalı 30 liralık olanlardan alırım.

  • HyperX deyince aklıma RAM geliyor ! :)

  • bu kulaklığı kullanmaya başladım. 2 türlü aygıt görünüyor headset ve game şimdi sadece headset çalışıyor diğeri çalışmıyor olarak gözüküyor yazılım yüklü değil diyor. çok üzülüyorum videolarda söylenenleri yaptım olmadı ne yapmalıyım?HyperX Cloud Alpha S oyuncu kulaklığı duyuruldu
  • Bu kulaklık sadece Pubg ve Csgo için güzel, film ve müzik için kullanamazsınız. Dİkkat. Müzik ve film için ses çok kötü. sadece fps de ses kasabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.