Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 vs Samsung Galaxy Watch Active 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Düzenli spor yapan bir insan için hangi saati önerirsiniz acaba ? Telefonum Samsung S8 fakat seneye değiştirebilirim belki ios olur henüz karar vermedim. 2 saat fiyat olarak benzer seviyede fakat benim için spor aktivitelerimi daha iyi ölçecek bir cihaz olması gerekiyor.



  • Merhaba hocam. Ben de düzenli spor yapan biriyim. GWA2 kullandım ve spor yapan bir insana ASLA samsung saat tavsiye etmiyorum. Kalori ölçümü yanlış. Samsung Health yeterli ölçüm sunmuyor. İstatistik yok, Samsung Health'den Garmin Health ya da Strava'ya data export edemiyorsun. Kalp sensörü ile kalori ölçümü doğrudan bağlantılı değil. Yıllardır aynı arayüz. Hiçbir değişiklik yok. Samsung sana ne sunuyorsa onunla yetinmek zorundasın. Spor yapan biri asla Samsung saat almamalı.

    Huawei'ye gelirsek. Onun hakkında hiçbir bilgim yok. Hiç kullanmadım.

    Ben Apple Watch hayranıyım. Sırf Apple watch için iOS platformuna geçtim. Acayip memnunum. Köşe başındaki bakkaldan bile kayış bulabiliyorum. Sorun yaşarsam Apple'a bağlanıp sorunlarımı çözebiliyorum, 32 gb hafızası var binlerce şarkı alıyor, ölçümleri çok iyi, Strava ve cardiogram ile anında senkron oluyor, ekg çekiyor, iphone'a bağlanması için manuel uğraşmıyorum. Anında haberleşiyor. Gelen meesajlara türkçe olarak yanıt verebiliyorum. bir sürü özellik. ikinci eli çok hareketli. bugün ilana koysam 1 hafta içinde satılacağını biliyorum. WatchOS 7 gelecek mesela. Geleceği hakkında net bilgiler var yani. Apple watch kalp sensörü konusunda çok başarılı.


    Telefon değiştirmek istemiyorsanız Suunto 7'yi inceliyorum bu aralar, harika bir saat ama mikrofonu yok.
    Garmin saatler çok güzel.




  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    GWA2 alındı geldi hocam ilk şarjını oluyor keşke daha erken görseydim bunu....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.