Şimdi Ara

Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
23
Favori
125.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Huawei Watch GT2 [ANA KONU]
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140272587


    1. model için ana konudur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Toplanın yukarıdaki arkadaşın verdiği linkteki yöntemin nasıl uygulanacağını uzun uğraşlar sonucu buldum bu sayede hem yeni kadranlara sahip olacaksınız hem de egzersiz menüsünde HIIT gibi birçok koşu kurslarına sahip olacaksınız.

    Telefonunuzdaki Huawei Sağlık uygulamasını kaldırın.

    1. İlk önce aşağıdaki linkten Huawei Clouda üye oluyoruz fakat ülke olarak United Kingdoms - Birleşik Krallık olarak kayıt oluyoruz.
    https://cloud.huawei.com/

    2. Telefonu Huawei marka olanlar bu noktada yeni üyelikleriyle telefon içinden oturum açabilirler. Diğer marka telefonlar bu linkten Huawei App Gallery ugulamasını yüklüyoruz.
    https://huaweimobileservices.com/appgallery_9.0.0.303.apk

    3. Uygulamayı açıp Huawei Mobile Services app'ı telefonumuza yüklüyoruz.

    4. Huawei Mobile Services app'i açıp Huawei Cloud kullanıcı adı ve şifremiz ile giriş yapıyoruz.

    5. Burası çokomelli Telefonu uçak moduna alıyoruz, Wifi'ye bağlanın bu noktada.

    6. Yine Huawei App Gallery içinden Huawei Health uygulamasını indiriyouruz.

    7. Eğer bir hata yapmadıysanız Sağlık uygulamasını açtığınızda bir kaç şeyi kabul etmenizi isteyecek ardından normalde görmediğiniz bir bölge seçme menüsü karşınıza çıkacak. Burada bölgeyi United Kingdoms olarak seçiyoruz.

    8. Uçak modundan çıkabilirsiniz.

    Uygulama mağazasını ve diğer özellikleri artık kullanabilirsiniz, hayırlı olsun.
    OLUMSUZ YÖNLERİ

    1...saatin dahili hafızası yok.ayrıca Huawei nin kendi işletim sistemini kullanıyor.Yani android wear nimetlerinden faydalanamıyor.hafza olmadığı için kendiniz saat arayüzü yükleyemiyorsunuz.kendi içindeki 12 tane saat arayüzünü kullanıyorsunuz.Bana sorarsanız yeterli.Çünkü galaxy watch saatimde binlerce seçenek olmasına rağmen be sadece hoşuma giden 3 beş tane deseni kullanıyorum.

    2...yine içinde yüklü olan uygulamalar ile yetinmek zorundasınız.bunlar,egzersiz uygulamaları dışında.uyku,barometre,pusula,hava durumu,mesajlar,zamanlayıcı,alarm,kronometre,el feneri,telefon bulucu,

    Bence bunlarda yeterli.çünkü galaxy watch saatimede bunlardan başkasını kurmadım.iş görüyorlar yani.

    3...bence en büyük eksiklik saat üzerinden telefon görüşmesi yapılamıyor.aramayı gösteriyor ve kapatma yapıyor ama görüşme yapmıyor.

    4...izin verdiğiniz bildirimler telefonla aynı anda yani hiç gecikmesiz saate geliyor ve rahatça okunuyor.ama bildirimlerdeki resimleri ve emojileri göstermiyor.
    Arkadaşlar öncelikle cihazı internetten 1000 tl ye aldım.Benimki silikon kayışlı sport modeli.Yavaş yavaş değişik sitelerde satışı başladı.Hepsiburada vs.
    2 sene samsung gear s3 frontier ve taklaşık 3 aydır da sansung galaxy watch kullanıcısıyın.Dolayısıyla bu inceleme biraz da bu 3 saatin karşılaştırması olacak.
    Kutusundan saat,type-c şarj kablosu ve manyetik şarj ünitesi çıkıyor.Şarj cihazı çıkmıyor.
    Saati açınca bir qr code çıkıyor ve telefona gösterip Huawei Healt uygulamasını Sağlık adı altında telefona yüklüyor.Bu uygulama sayesinde saati telefon ile eşleştiriyorsunuz.Bu uygulama sayesinde bağlantınızı kont edip,tüm aktiviteleriniz telefondan görüyorsunuz.Ayrıca hangi uygulamalardan bildirim almak istiyorsanız onlara izin veriyorsunuz.Tabi birtakım ayarlarda burdan yapılıyor.
    OLUMLU YÖNLERİ
    1...Saatin dizaynı kesinlikle mükemmel.Gerçekten saat gibi saat.En ince akıllı saat.malzeme kalitesi çok üst düzeyde.
    2...Ekran kalitesi ve çözünürlüğü gerçekten çok iyi.menü geçişleri çok hızlı.çabuk tepki veren bir saat.
    3...En başarırılı özelliği pil ömrü.şu an gözlerime inanamıyorum.iki gündür saat açık ve devamlı kurcalıyorum.fabrikadan %49 şarj ile gelmişti.iki gün sonunda şu an % 45.....frontier şu an bitmişti.galaxy watch ise yarılamıştı.
    4...Saat özellikle aktif spor yapanlar için çok ideal.koşu parkuru,açık hava koşusu,yürüyüş,tırmanma ,bisiklet,havuz yüzme,denizde yüzme,vb her spor dalı için ayrı asistanı var ve ayrı ayrı kayıt tutuyor.çok ayrıntılı uyku takibi yapıyor
    5...Ben en sevdiğim ve inanılmaz bulduğum şey anlık kalp ritmi ölçmesi.sanki kolunuuzda seyyar hemşire taşıyorsunuz,her an nabzınızı ölçüp kaydediyor.
    6...Yine dahili GPS ye sahip olması da çok iyi.telefona bağlı kalmadan konumunuzun hava durumu bilgilerini anlık olarak görebiliyorsunuz.ayrıca yaptığınız egzersizi harita üzerinde işaretleyip yüklemiş olduğunuz Healt programına kaydediyor.Yine bu gps sayesinde içinde yüklü olan pusula doğru ve problemsiz çalışıyor.Bu pusulada çok hoşuma gitti benim.
    Selamlar,
    Watch GT'yi yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Daha önce Pebble, Ticwatch E, Mi Band 3, Garmin kullanmış biri olarka yorumlarımı paylaşmak istedim. Öncelikle bu saati akıllı saat yerine saat görünümünde şık bir spor/fitness cihazı olarak görmek lazım. Böyle görürseniz çok başarılı bir cihaz. Akıllı saatlerle karşılaştırırsanız çok eksik.

    Artıları :
    1- Pil ömrü. Orta yoğunlukta kullanımda 1.5 - 2 hafta gidiyor. Orta yoğun kullanıma haftada 3-4 kez iç mekan birer saatlik koşu, 1 kere de 2-3 saatlik dışarıda GPS açık koşu, 24 saat nabız ve uyku takibi, mesaj bildirimleri açık, ekran parlaklığı otomatik, kolu kaldırınca ekranın otomatik açılması dahil. Daha az kullanımda 2 hafta rahat dayanır.
    2- Ekran. Ekran gerçekten çok başarılı, gerek iç ortamda gerek dışarıda güneşin altında okunma problemi yok. Çözünürlük ve parlaklık mükemmel.Ekrandaki bilgileri okuması çok rahat.
    3- Spor aktivite ölçümleri. Yaptığınız sporla ilgili olarak pek çok veriyi hem ekrandan hem de telefondaki uygulamadan görebiliyorsunuz. Bütün hız, kalori, mesafe, süre, nabız gibi bilgilerin yanında HRZone, VO2Max, Recovery Time gibi verileri de alıyorsunuz.
    4- Bluetooth bağlantısı. Şu ana kadar karşılaştığım en stabil bağlantı. Hem uzak mesafeden çalışıyor, hem de kolay kolay kopmuyor. Bağlantı koparsa uyar özelliği açık (Telefonu unutmayayım diye) gerçekten unuttuysam uyarı yapıyor.
    5- Arama ve bildirimlerin anında gelmesi. Özellikle Android Wear ile yaşadığım bildirimlerin veya aramaların gecikmeli gelmesi kesinlikle yok. Bazen telefondan önce bile saatin titrediğini hissediyorum.
    6- Akıcılık. Hiçbir şekilde donma, yavaşlama vs yaşamadım. Basit olunca çalışıyor sanırım.
    7- Tasarımı. Hem şık hem de çok rahat. İnce olması sebebiyle bilekte rahatsız etmiyor ama ekranı da küçük değil, çok rahat okunuyor. Gece çıkarmayıp uyku takibi için kullanıyorum, hiç de rahatsız etmiyor. Kayışı ve üstündeki seramik kaplama çok kaliteli bir malzeme, dayanıklı gibi de duruyor.
    8- Su geçirmeme. Suda, duşta çok rahat kullanıyorum.

    Eksileri :
    1- Saat arayüzleri limitli. Güzel yüzler var ama bir kısmı birbirine benziyor ve gösterilen verileri seçme esnekliğinin olmaması sizi iyice limitliyor. Güncelleme ile yeni yüzler ekliyorlar ama kullanıcı tarafından tasarlama esnekliği olsa süper olur
    2- Müzik kontrolü. Bu devirde bu kadar özellikli bir cihazdan telefondaki çalan müziği kontrol edememek çok saçma. Çok basit bir uygulama aslında
    3- Mesaj bildirimleri. Sadece gelen mesajları gösteriyor. Eskiden hangi uygulamadan geldiğini göstermiyor ve uzun mesajların sadece başını gösteriyordu, en azından son güncelleme ile bu kısmını topladılar. Ama daha iyi bir arayüz ve önceden belirlenmiş cevaplarla geri dönebilme yapılabilirdi. Ah Pebble ah.
    4- Sürekli açık ekran desteğinin olmaması. Biliyorum pil ömrünü etkiler ve elinizi kaldırınca çok hızlı açılıyor ama seçenek olsa ve az pil tüketecek analog/dijital basit bir saat/gün/adım bilgisi olsa gerekirse pilden 2-3 gün fedakarlık edip kullanabilsek iyi olur.
    5- Takvim olmaması. Bence saatte takvim olması ve telefonunuzun takvimi ile senkronize bir şekilde gelecek ve geçmiş etkinlikleri göstermesi iyi olurdu. Sadece telefondan hatırlatıcısı geliyor ama eksik bence
    6- Uygulama desteği. Biliyorum bu akıllı saat değil ama donanım kapasite olarak Pebble'dan geri değil, en azından ondaki gibi bir uygulama geliştirme desteği olsa tadından yenmez. Mevcutta gelen uygulamalar fena değil ama yeterli de değil.

    Yazdığım eksilere rağmen Asıl kullanım amacım spor ve sağlıklı yaşam takibi olduğu için yaptığım alışverişten çok mutluyum. Diğer saatlerdeki bol bol özellikler başta güzel janjanlı geliyor başta ama çoğunlukla kullanmıyordum. Bu daha limitli özelliğe sahip ama onları çok iyi yapıyor ve her akşam şarja takmamak çok çok iyi.
    Toplanın yukarıdaki arkadaşın verdiği linkteki yöntemin nasıl uygulanacağını uzun uğraşlar sonucu buldum bu sayede hem yeni kadranlara sahip olacaksınız hem de egzersiz menüsünde HIIT gibi birçok koşu kurslarına sahip olacaksınız.

    Telefonunuzdaki Huawei Sağlık uygulamasını kaldırın.


    1.
    İlk önce aşağıdaki linkten Huawei Clouda üye oluyoruz fakat ülke olarak United Kingdoms - Birleşik Krallık olarak kayıt oluyoruz.
    https://cloud.huawei.com/

    2.
    Telefonu Huawei marka olanlar bu noktada yeni üyelikleriyle telefon içinden oturum açabilirler. Diğer marka telefonlar bu linkten Huawei App Gallery ugulamasını yüklüyoruz.
    https://huaweimobileservices.com/appgallery_9.0.0.303.apk

    3.
    Uygulamayı açıp Huawei Mobile Services app'ı telefonumuza yüklüyoruz.

    4.
    Huawei Mobile Services app'i açıp Huawei Cloud kullanıcı adı ve şifremiz ile giriş yapıyoruz.

    5.
    Burası
    çokomelli
    Telefonu uçak moduna alıyoruz, Wifi'ye bağlanın bu noktada.

    6.
    Yine Huawei App Gallery içinden Huawei Health uygulamasını indiriyouruz.

    7.
    Eğer bir hata yapmadıysanız Sağlık uygulamasını açtığınızda bir kaç şeyi kabul etmenizi isteyecek ardından normalde görmediğiniz bir bölge seçme menüsü karşınıza çıkacak. Burada bölgeyi United Kingdoms olarak seçiyoruz.

    8.
    Uçak modundan çıkabilirsiniz.

    Uygulama mağazasını ve diğer özellikleri artık kullanabilirsiniz, hayırlı olsun. @keremg emegine tesekkürler👍
    Yanlış anlamayın, size özel değil eleştirim, dünyadaki binlerce insanı eleştiriyorum. bana pekte anlamlı gelmediği için duyduğunuz bu ihtiyacı sizin üzerinizden sorguladım o kadar.

    Sürekli 5 sn gözüküp yok olan bir yüzü sürekli değiştirme ihtiyacı olan biri bana sanki oyuncak edinmişte, sürekli kurcalamak istiyor gibi geliyor. Ben saatten saati öğrenebileceğim, egzersizlerimi ve uykumu takip edebileceğim şık bir aksesuar olmasını bekliyordum satın alırken, ve bunları karşılıyor. isterse tek 1 yüzü olsun. zaten 6. saniye yok olacak. Daha önemli kullanış sorunları var bence saatin. hep açık modda güneşli havada saati görememek, üstten açılan ekranın butonlarını özelleştirememek... vs

    Diğer yandan bir yazılım işiyle eklenebilecek birşey bu aslında. Madem talep var, Huawei nde kesinlikle göz ardı etmemesi gerekir tabi ki (pek anlamlı olmasa bile).
  • Deneyimlerinizi merakla bekliyoeum saatiniz hayırlı olsun. Benim de almayı düşündüğüm bir saat bugün Teknosa da da ilk defa inceledim, çok şık çok hafif ve samsung wacth a göre de oldukça ince. Bu saatte huawei watch 2de olduğu gibi android wear işketim sistemi olsaydı muhteşem olurdu, çünkü o zaman artık Türkçe olan google asistanı sesli olarak kullanabilecek aynı zamanda play storenin avantajlarından yararlanacaktık. Hangi saatle kullanıyorsunuz, beğendiğinşz ve beğenmediğiniz yönlerini ayrıntılı yazarsanız sevinirim, teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bunun siyahını almayı düşünüyorum,
    Kolunuzda takılı olarak foto ta koyabilir misiniz?
  • Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yesil116

    Bu cihazda always on display var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş verdim çarşamba gelir diye düşünüyorum.Buyük ekranı, yüksek ekran çözünürlüğü ve daha saat gibi saat göründüğü icin tercih ettim.
    Ayrıca Samsung Galaxy Watch kullanıyorum.İlerde karşılaştırma yapmayı düsünüyorum.(inşallah diyelim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 6 Ocak 2019; 21:52:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı güzel ama cihazda hafıza yok. Sadece bildirim ve spor için kullanabilirsiniz. Konu sahibi arkadaşın dediğine göre bildirimler de stabil çalışmıyormuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaegoya verilmiş biraz önce benimki.Belki yarın elime ulaşır.Şu an Samsung galaxy watch kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon ile saati eslestirmek için uygulama yuklemek gerekiyormu.samsung lardaki galaxy wear veya android wear benzeri bir uygulama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün teslim aldım.10 sattir kullanıp inceliyorum.İnşallah yarın detaylı inceleme yazmayi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun bekliyorum deneyimlerinizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıntılı incelemeye başliyorum arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

    Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

    Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

    Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

    Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

    Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

    Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar öncelikle cihazı internetten 1000 tl ye aldım.Benimki silikon kayışlı sport modeli.Yavaş yavaş değişik sitelerde satışı başladı.Hepsiburada vs.
    2 sene samsung gear s3 frontier ve taklaşık 3 aydır da sansung galaxy watch kullanıcısıyın.Dolayısıyla bu inceleme biraz da bu 3 saatin karşılaştırması olacak.
    Kutusundan saat,type-c şarj kablosu ve manyetik şarj ünitesi çıkıyor.Şarj cihazı çıkmıyor.
    Saati açınca bir qr code çıkıyor ve telefona gösterip Huawei Healt uygulamasını Sağlık adı altında telefona yüklüyor.Bu uygulama sayesinde saati telefon ile eşleştiriyorsunuz.Bu uygulama sayesinde bağlantınızı kont edip,tüm aktiviteleriniz telefondan görüyorsunuz.Ayrıca hangi uygulamalardan bildirim almak istiyorsanız onlara izin veriyorsunuz.Tabi birtakım ayarlarda burdan yapılıyor.
    OLUMLU YÖNLERİ
    1...Saatin dizaynı kesinlikle mükemmel.Gerçekten saat gibi saat.En ince akıllı saat.malzeme kalitesi çok üst düzeyde.
    2...Ekran kalitesi ve çözünürlüğü gerçekten çok iyi.menü geçişleri çok hızlı.çabuk tepki veren bir saat.
    3...En başarırılı özelliği pil ömrü.şu an gözlerime inanamıyorum.iki gündür saat açık ve devamlı kurcalıyorum.fabrikadan %49 şarj ile gelmişti.iki gün sonunda şu an % 45.....frontier şu an bitmişti.galaxy watch ise yarılamıştı.
    4...Saat özellikle aktif spor yapanlar için çok ideal.koşu parkuru,açık hava koşusu,yürüyüş,tırmanma ,bisiklet,havuz yüzme,denizde yüzme,vb her spor dalı için ayrı asistanı var ve ayrı ayrı kayıt tutuyor.çok ayrıntılı uyku takibi yapıyor
    5...Ben en sevdiğim ve inanılmaz bulduğum şey anlık kalp ritmi ölçmesi.sanki kolunuuzda seyyar hemşire taşıyorsunuz,her an nabzınızı ölçüp kaydediyor.
    6...Yine dahili GPS ye sahip olması da çok iyi.telefona bağlı kalmadan konumunuzun hava durumu bilgilerini anlık olarak görebiliyorsunuz.ayrıca yaptığınız egzersizi harita üzerinde işaretleyip yüklemiş olduğunuz Healt programına kaydediyor.Yine bu gps sayesinde içinde yüklü olan pusula doğru ve problemsiz çalışıyor.Bu pusulada çok hoşuma gitti benim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 9 Ocak 2019; 17:36:5 >




  • OLUMSUZ YÖNLERİ

    1...saatin dahili hafızası yok.ayrıca Huawei nin kendi işletim sistemini kullanıyor.Yani android wear nimetlerinden faydalanamıyor.hafza olmadığı için kendiniz saat arayüzü yükleyemiyorsunuz.kendi içindeki 12 tane saat arayüzünü kullanıyorsunuz.Bana sorarsanız yeterli.Çünkü galaxy watch saatimde binlerce seçenek olmasına rağmen be sadece hoşuma giden 3 beş tane deseni kullanıyorum.

    2...yine içinde yüklü olan uygulamalar ile yetinmek zorundasınız.bunlar,egzersiz uygulamaları dışında.uyku,barometre,pusula,hava durumu,mesajlar,zamanlayıcı,alarm,kronometre,el feneri,telefon bulucu,

    Bence bunlarda yeterli.çünkü galaxy watch saatimede bunlardan başkasını kurmadım.iş görüyorlar yani.

    3...bence en büyük eksiklik saat üzerinden telefon görüşmesi yapılamıyor.aramayı gösteriyor ve kapatma yapıyor ama görüşme yapmıyor.

    4...izin verdiğiniz bildirimler telefonla aynı anda yani hiç gecikmesiz saate geliyor ve rahatça okunuyor.ama bildirimlerdeki resimleri ve emojileri göstermiyor.




  • Sonuç olarak arkadaşlar özetleyecek olursak,spor odaklı bir hayat tarzınız varsa,çok şık saat gibi akıllı saat istiyorsanız bütcenüz kısıtlıysa Huawei Watch Gt beklentilirinizi rahatlıkla karşılar.

    Yok eğer çok yüksek beklentilieriniz var ve tam anlamıyla tatmin olmak istiyorsanız,bütçenizde 2000 tl civarıysa Samsung Galaxy Watch tercihiniz olmalıdır.

    Sonuçta herşey maddi imkanlar dahilinde gerçekleşiyor.

    ben her ikisinide zevkle kullanağım dönüşümlü olarak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.