Şimdi Ara

Huawei, vücut ısısını ölçebilen yeni Band 6 Pro ve EKG özellikli Watch GT 2 Pro'yu tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei, vücut ısısını ölçebilen yeni Band 6 Pro ve EKG özellikli Watch GT 2 Pro'yu tanıttı



    Huawei kısa süre önce düzenlediği etkinlikte sadece amiral gemisi P50 ve P50 Pro akıllı telefonlarını tanıtmadı. Çinli üretici ayrıca yeni giyilebilir cihazlarını da sahneye çıkardı.



    Huawei, vücut ısısını ölçebilen yeni Band 6 Pro ve EKG özellikli Watch GT 2 Pro'yu tanıttı



    Huawei Band 6 Pro



    Band 6'nın gelişmiş versiyonu olarak karşımıza çıkan akıllı bileklik orijinal modelden çok da farklı değil. Ana değişiklik cihaza vücut ısısı sensörünün eklenmesi.



    Ayrıca Bkz.Huawei, yeni amiral gemisi olacak P50 serisini duyurdu



    Band 6 Pro ayrıca 1.47 inç AMOLED ekran, 96 spor modu ve iki haftaya kadar pil ömrü sunuyor. Vücut ısısı ölçümüne ek olarak kalp atış hızı izleme, kandaki oksijen miktarını (SpO2) ölçme, stres seviyesi ve uyku kalitesini takip etme gibi özellikleri de var.



    Huawei Band 6 Pro, 20 Ağustos'ta 70 dolar fiyat etiketi ile satışa çıkacak.



    Huawei, vücut ısısını ölçebilen yeni Band 6 Pro ve EKG özellikli Watch GT 2 Pro'yu tanıttı



    Huawei Watch GT 2 Pro ECG



    Aslına bakılırsa bu yeni bir ürün değil. Geçen yıl Ekim ayının sonunda Çin'de duyurulmuştu. İsminden de anlaşılabileceği üzere Huawei Watch GT 2 Pro'nun EKG (elektrokardiyogram) çekebilen modeli olarak geliyor.



    Akıllı saat, özellik ve boyut bakımından önceki versiyonla aynı. Üzerinde 1.39 inç AMOLED ekran var. Ayrıca safir kristal cam ve titanyum çerçeveye sahip. Huawei Lite OS işletim sistemiyle çalışan cihaz 100'den fazla egzersiz modu sunuyor.



    Tüm bunların yanında kalp atış hızı izleme ve kandaki oksijen miktarını (SpO2) ölçme gibi özelliklerle donatıldığını da belirtelim. Huawei Watch GT 2 Pro ECG'nin sadece siyah renk seçeneği mevcut.



    Akıllı saat 12 Ağustos'ta satışa çıkacak. Fiyat etiketi ise 478 dolar olarak belirlendi. 




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/huawei_watch_gt_2_pro_ecg_and_band_6_pro_announced-news-50299.php



  • Stres seviyesi, kalp hızı, ekg, vücut ısısı gider de gider. 10 kullanıcıdan emin olun 8 i bu özellikleri hiç kullanmıyor. Fitbit versa 3 almıştım 2 ay kadar önce 2.5 bin tl ye. 1 hafta kullandım ve doğru dürüst hiç bir özelliğini kullanmadım. Telefon görüşmesi yaptım saatten ama bunlar için de ses kısık geliyor henüz, he bir de saatin Türkçe arayüzü yok ve saat uygulama ve arayüz olarak berbat durumda, iade ettim rahatladım. Gelecek olan android tabanlı samsung watch 4 nasıl olacak merak ediyorum, ona göre almayı düşünüyorum.

  • Ekg ne kadar doğru acaba , hastanede bir ekg çekmek için göğüs bilek ayak kısımlarına kablo bağlıyorlar sadece bilekten oluyorsa neden hastanelerde yok veya ben mi görmedim anlamadım gitti . Bide fiyat etiketi pahalı burada rahat 4 bin lirayı bulur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 478 dolar çok abartı olmuş fiyatı

  • Apple watch için neredeyse benzer sonuçlar çıkartıyordu bir videoda.

  • ekgyi düzgün çıkartabileceğini sanmıyorum. Nabzı ölçüp standart ekg üzerindeki süreleri ona göre düzenleyip veriyordur büyük ihtimalle.

    Daha nabzı doğru ölçebilen alete denk gelmedim, bunlar ekg gösteriyoruz diyorHuawei, vücut ısısını ölçebilen yeni Band 6 Pro ve EKG özellikli Watch GT 2 Pro'yu tanıttı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestgr -- 31 Temmuz 2021; 10:25:25 >
  • Huawei band 6’larda anlık kalp hızı ölçme olayı şu şekilde mi? Atıyorum spor yapıyorsun. Ekrandan her an, bir işlem yapmadan kalp atış hızını görebiliyor musun? Bilen varsa bilgilendirirse sevinirim. Eski saatlerinde devamlı tıklayıp bakman gerekiyordu. Bi süre sonra sıkıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.