Şimdi Ara

Huawei P40 Pro, 80 bin ön sipariş rakamına ulaştı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpino

    arkadaşlar p40 pro'da stereo hoparlör varmı?yoksa tek hoparlörmü?
    Maalesef ki tek hoparlör.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı huawei kullanıcıları konuda savunmaya geçmiş hemen tama dostum siz gidin 8 k verin kendi playstorunuzdan indirin uygulamaları ,youtube da tarayıcıdan açın,whatsapp ı internet sitesinden indirin güncelleme gelince silip yenisini kurarsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar tüm dünyaya virüsü yaydı. Üstüne üstlük Türklere zulum ediyor. Hani ucuz olsa alternatifi olmasa parası yoksa bir şekilde anlaşılır. Apple iPhone Samsung lg gibi köklü telefon markaları varken huawei de neymiş. Eskiden düşük fiyatlı idi. Şimdi cazibesi bile kalmadı. Birde play store yok muş. Yok apk yükleyecem yok root atayım bunlar boş vakti olanların işi. Zamanla işkence haline gelir. Savunulacak tarafı yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vazgecilmez uygulamar arasinda google haritalar yaziyo :) yandex haritalar yükleniyorsa yeter. Google haritaların ,yandex haritalardan daha iyi olduğunu soyleyene teknoloji cahili veya yalancı derim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    İçinde android yoksa çin dışında satmaz.
    Anriod var dostum google yok. Ama uygulamaların bir çoğu kullanabiliyorsun. Hatta bunlara güzel alternatif bile yapmışlar. AppGallery, huawei video vb. Bir göz atmalısın derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero fear

    Çin'de yapılan ön sipariş rakamının haber niteliği taşıdığını düşünmüyorum. Kendileri çalıp kendileri oynuyor işte adamlar. Huawei bu saatten bu piyasadan silinmeye mahkumdur. Şu an hala eski Google servislerini içeren modellerin ekmeğini yiyorlar, o modeller güncelliğini yitirince döviz ile gelir sağlayamadığı zaman azalarak biter. Network pazarına tutunup tüzel varlığını sürdürürse öpüp başına koysun.
    Not: Huawei kullanıcısı.
    Burada ki en önemli faktör fiyat politakası ve telefon verimliliği. Bunlar ön koşulumuz olduğunu düşünürsek bence söylediklerinde yanılıyorsun. Google servis hizmetleri aşırı bir pil tüketimi olduğunu biliyor muydun? birden fazla sebep sunabilirim sana. Bence Huwaei Mobil servisleri bir araştırmalısın. Üstelik Huawei kullanıcısısın. Lütfen telefonunda ki Appgallery'e bir göz at.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero fear

    Hadi ya, emin ol kimse düşünememiştir apk kurmayı. Youtube'ı nasıl yapacağız Bay Barış? Hadi onu da geçtim Play Oyunlar olmadan 10 bin liralık cihazda clash of clans bile oynayamazsın :)
    uygulamayı Moreapps'den indirdikten sonra Supercell hesabınla giriş yapacaksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalado

    Adamlar tüm dünyaya virüsü yaydı. Üstüne üstlük Türklere zulum ediyor. Hani ucuz olsa alternatifi olmasa parası yoksa bir şekilde anlaşılır. Apple iPhone Samsung lg gibi köklü telefon markaları varken huawei de neymiş. Eskiden düşük fiyatlı idi. Şimdi cazibesi bile kalmadı. Birde play store yok muş. Yok apk yükleyecem yok root atayım bunlar boş vakti olanların işi. Zamanla işkence haline gelir. Savunulacak tarafı yok..
    Öncelikle HMS nedir diye bir bakmakta hatta şans tanımakta oldukça fayda var. Sadece bu telefon üzerinden konuşmamak lazım. 800 TL Bandında google olmayan bir telefon gelse hepimiz alırdık. ki ilerleyen süreçlerde olacağına inanıyorum. p40 lite 3499 mesala cihazon donanımına baktın mı ? o donanım cihazlarında diğer markalara da bakabişlirsin. ama öncelikle Huawei mobil servisini bir araştırmanı tavsiye ediyorum. Z




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolfuhuawei

    Dostum sana katılıyorum ve almayacaktım.
    Son anda karar verip bir anda aldım geçtim.
    Öncelikle, kullanım olarak normal bir android den hiçbir farkı yok.
    AppGallery adında kendi marketi var.Birçok uygulama ile anlaşılmış ve direk indirebiliyorsun.
    Browser üzerinden seni AppSearch'e yönlendiriyor ve buradan da apk indirebiliyorsun.
    Ayrıca MoreApps'i kullanıyorumi ApkPure uygulamasını indirdim.
    Birçok uygulamyı kullanıyorum ve tamamının güncellemesini kendi marketinde olmasa bile ApkPure üzerinden alabiliyorum.
    Goople Play Store yok ama chrome,youtube,haritalar gibi google uygulamalarını da kullanmaya devam edebiliyorum.
    Eski anroid cihazımın kullanımına göre hiçbir fark yaşamadım.
    Cihazım ile mutluyum
    malasef google sız ve bu fiyatla almam.pahalı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OztOguzhan

    Hocam google servisleri yok sadece.Google chrome vs indirip kullanıyorsun.Kendi mağazası olan AppGallery ve MoreApps uygulamasından da diğer uygulamara erişebiliyorsun.P40 lite kullanıyorum şu anda hiç zorluk çekmedim.

    Alıntıları Göster
    malasef bu fiyatla ve google sız almam .pahalı fiyatı.
  • bugrayeyer kullanıcısına yanıt
    Bütün yandex servislerini yüklemişler şimdi baktım bende
  • P20 pro kullanıcısı. Rakiplerinden daha ucuza bile satsa almam bir daha bu 5 para etmez cihazı. Her güncellemeyle tel daha beter oldu. Hele bu gpu turbo denen balonu çıkaranın Allah belasını versin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • P40 kullanan hiç mi yok 8 binden aşağı düşmeyince kimseye cazip gelmiyor..

  • Konuyu çok fena huawei çalışanları basmış, kusura bakmayın ama google servisleri olmadan hiçbişey olmaz çöpten farkı yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türbülans Havayolları A.Ş -- 28 Haziran 2020; 21:9:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei olmazsa bir gün;


    Rekabet iyice daralır. Rekabet daralınca ne olur? Güçlü firmalar fiyatları istedikleri gibi ayarlar.


    Eyy Samsung, Apple diye ölen güzel insan. Uygun fiyatlı bir şekilde o ürünler ulaşmak istiyorsan, huawei vb tarzda güçlü firmaların piyasada var olmasını dilemelisin.


    Ha yok, ben fazla para vermekten aşırı derecede zevk alıyorum diyorsan tabii bu şekilde yorumlar yazmaya devam edebilirsin.


    Eskiden Huawei uygun fiyatlıydı. Artık şimdi 10k oldu. Hiç bir cezbedici tarafı kalmadı firmanın dersen eğer. Nedenini biliyor olman lazım.


    Amiral gemisi telefonlar genelde 999$ seviyesinden her sene piyasaya giriyor. Bu senede buna benzer şekilde sürüldü. Bizim para birimimiz sürekli değer kaybettiği için ve sürekli vergi bindirdikleri için 10k lardan telefon satın alabiliyoruz. Samsung Note 20 plus, ultra muhtmelen 15k lardan gelecek ülkemize.


    Bu zihniyetle devam edersek2-3 yıl içerisinde bir telefona 20k para vermeye başlayacağız. Eh casper vestel herhalde onlarda olur bir 7-8k.


    Zevkle alır onları kullanırız....





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.