Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
333.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar vodafone hat ile vowifi güncel durum nedir acaba? Volte aktif ama menüde vowifi/wifi araması gibi bir seçenek yok.

  • 2 yıl oldu sorunsuz kullanıyorum fakat bir sorum olacak, şarj yeri ve şarj ucu biraz oynak ve esnek kullananlar farketmiştir. Bu nedenle 2 yıldır özenli kullanmaktayım yani şarja takarken yavaşça takıyorum ve kablosu düz duracak şekilde masaya koyuyorum falan. Bunun şarj yeri dandik olduğu için mi böyle yoksa esnek olması normal bir şey mi? Bir de şarj girişi bozulursa ne kadar bir fiyat çıkar onu merak ediyorum?

  • 3 yıldır telefonu kullanıyorum.Performansındanda gayet memnunum.Eski bir telefon olmasına rağmen bir çok alanda ihtiyaçlarımı karşıladı.

  • 2018 ağustos ayından bu yana hala kullanıyorum. Ne pil performansında azalma var ne de kasıyor telefon. Yalnız Android auto yokmuş yeni araç alınca fark ettim. Mirrorlink ile ekrana yansıtıp navigasyon kullanamıyorum. Sırf onun için de şu aleti değiştirmek istemiyorum çünkü çok memnunum. Ekstra bir uygulama mevcut mu bu mirrorlink olayını halledebileceğim acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak Zaman Aksın B kullanıcısına yanıt

    Hanımda var aynı telefon, dışarıdan apk yükleyerek kullanıyoruz. Zaten android auto eski android sürümlerinde yüklü gelmiyordu, ülkemizde desteklenmiyor. Lakin yeni poco M3 aldım onda gömülü halde mevcut.


    APK link;


    APKMirror
    Android Auto - Google Maps, Media & Messaging APKs - APKMirror
    https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
  • zotacing kullanıcısına yanıt

    Ben de hanıma almıştım 08/2018 de lakin çocuklar çok fazla oyun oynuyorlar ve sürekli oyun yükleyip siliyorlar, ondan mıdır bilinmez şarjı çok çabuk bitmeye başladı. Birde hanım ekran parlaklığını son ayar kullanıyor, arada telefonu elime alınca kısıyorum, fırçayı basıyor bu seferde. 

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar telefonda YouTube sorunu var. YouTube vanced kuruyorum 10-15 gün sonra hem vanced hemde normal YouTube uygulaması çok geç açılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaslar,

    bu telefona hala root atilabiliyor mu? cünkü denedigim 7-8 tane root yapma programini Huawei engellemis. Bu telefona root atabilen bi babayigit var mi?

  • Arkadaşlar merhaba. Yardımınız gerek. Telefon durduk yere kapandı ve açamıyorum.


    Telefonum %70 civarı şarjı varken bir anda kapandı. Açma tuşuna bastığımda Huawei powered by Android kısmı geldi ve öylece kaldı. Biraz araştırdım "box"lardan ve sıfırlamalardan bahsedilmiş. Telefonun içindekileri silmemem gerekiyor ve telefon hiçbir şekilde recovery mode menüsünede geçmiyor. USB ile bilgisayara taktım ve herhangi bir şekilde algılama yok. Ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan var mı?

  • Its Payne kullanıcısına yanıt

    Bi arkadaşımda da bu sorun var cözumü nedeni bulduysanız bizede söylerseniz seviniriz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon sapasağlam çalışırken bir anda hızlı şarj sorunu oluştu. Ana ekranda hızlı şarj ediyor yazıyor ama hikaye. %20’den %100’e 90-100 dakikada şarj olan telefon şimdi 5 saatte şarj oluyor. Sadece tek farklı yaptığım şey pil ayalarlarındaki %80e kadar şarj et seçeneğini aktif ettim sonra eski haline getirdim. Şuan telefon saatte %15-20 şarj ediyor maksimum. Kablo ve adaptör orijinal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • titndx kullanıcısına yanıt

    acaba düzeltebildin mi sorunu? aynı sorun bende de var

  • lilatesz2 L kullanıcısına yanıt

    Arkadaşın telefon perte çıktı. Anakartı yanmış sanıyorum.Umarım siz çözebilirsiniz.

  • huawei p20 lite telefonumu garantiye ekran değişimi ve pil değişimi için gönderdim tamir edip göndermişler sözde ekran geldiğinden beri yırtılmalar google video vs izlerken ekran yeşeriyor yem yeşil oluyor uygulamar da gezerken fps drop gibi yırtılmalar oluyor hakem heyetine verdim fatura abimin adına olduğu için düştü kafayı yicem garanti bittiği için hiçbir yasal hakkımda kalmadı ne yapabilirim bilen var mı ?

  • 4 yıl boyunca severek kullandım bu telefonu,beni hiç üzmedi.Batarya performası olsun ve günlük kullanım rahatlığı olsun ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşıladı.Geçen ay bir fırsat doğdu ve ve telefonumu değiştirdim ancak p20 lite telefonu ise elden çıkarmadım,yedek telefon olarak bir köşeye koydum.


    Aslında niyetim Huawei nin yeni nesil telefonlarından almaktı ancak gogle kısıtlamaları ve diğer etkenler yüzünden ne yazıkki tercihimi başka bir telefondan kullandım ancak 4 yıl boyunca beni üzmeyen Huawei yide tebrik ve teşekkür etmek isterim.Bİr kullanıcı olarak 4 yıl önce 1250 tl verip aldığım telefonun parasını sonuna kadar hak etti.

  • Arkadaşlar yurt dışından hediye gelen huawei p20 telefon bir yıl sonra kapandı. Nerede imei attırabilirim?
    Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Teşekkürler şimdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,


    2018'de telefonu aldığımdan beri hiç format atmadım. Epey yavaşladı o nedenle format atmak istiyorum. Yardımcı olursanız birkaç sorum var.


    1 - Farklı bir yöntemle daha güncel bir android sürümü kurabilir miyiz? Tabi güvenlik açısından sağlam olmalı.


    2 - Google Authenticator'ı nasıl yedekleyip formattan sonra tekrar geri getirebilirim? Başka telefona aktarma var ama aynı telefonda tekrar aktif etmeyi bulamadım.

  • Telefonu bırakmadan önce yine fena değildi, hatta huawei bayisinden yeni pil taktırmıştım ama birkaç ay sonra yeni telefona geçtim. Arada bir açtığımda çok yavaşladığını ve kastığını görüyorum. Bıraktığım için küstü mü acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bootloder kilidini açabilen var mı dostlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidDream -- 29 Ağustos 2023; 14:41:4 >
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.