Şimdi Ara

Huawei P Smart 2019-Ana Konu- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
28
Favori
181.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Estranged.

    Bu Hepsiburada sitesindeki gelecek bizde mağazasından alınca bu telefonu 1686 tl yapıyor. Hepsiburada satıcılı olan 1810 tl. Sizce değer mi riske girmeye? Bilen var mı bu satıcıyı? Güvenilir midir?
    Degmez bence. Bunca yil hbden alisveris yaparim, 8 liralik kargom ortalikta yok. Hbye telefon ettim, satici baska, 3 is gunune kadar geri donus saglayacaklarmis.

    Satici hb olani alin, basiniz cok daha az agrir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu hepsiburadada mavi renk diye geçen renk normal mavi mi yoksa aurora olan mı?
  • P Smart 2019 ile aranızdayım. P20 Pro yanına, şirket hattım için aldım dün. İnce, hoş, lüks görünümlü ve gayet yeterli bir cihaz. P20 Pro twitlight renk olduğu için bunu siyah tercih ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi red mi 5 plus 64gb kullanıcısıyım. Yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum cihazı. Bu Xiaomi fanatikliği yapanlara anlam veremiyorum. Sıradan bir kullanıcıyım, oynadığım tek oyun clash royale. Şarj süresi dışında bir numarasını görmedim telefonun şimdiye kadar. Arayüz yazılımı iğrenç, hiç sevmiyorum.Kamerası ha keza öyle, kırk yılda bir fotoğraf çekecek oluruz, çektiği fotoğraflar bir şeye benzemiyor. Bence fanatiklik yapılıyor Xiaomi konusunda.
    Aklı başında, benim gibi standart kullanıcı olan arkadaşlar telefonu yorumlarsa sevinirim. Elimdeki cihazı satıp, bu cihaza geçmek istiyorum. Elimdeki cihazın 15-16 ay garantisi devam ediyor. Türkiye garantili. Kozmetik olarak kusuru yok. Para ederken elden çıkarıp doğru düzgün bir şey alayım diyorum. Gözüme bu model çarptı.
    Elimdeki cihaz en kötü 900-1000 liraya gider heralde?
  • Arkadaşlar mediamarkt denizbank kredisi ile telefon alan varmı? Mediamarkt’de sadece p smart ve gm 9 pro var ikisininden birini alacağim sizce ne yapayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamalari arka plana atinca (fazla ram yemeyen kucuk bir uygulama bile) kapaniyor ve tamamen gidiyor. Ornegin chromedan bir yer buldun haritalara girip onu yazarken tekrar chrome a donunce chrome u tekrar yukluyor.Bunun bir ayari var mi nasil cozebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende mate 20 lite ile arasında kaldım ama p smart 2019 bana göre daha iyi tasarımı. mate 20 lite da ise daha yüksek ram var.
  • Captain Houdini kullanıcısına yanıt
    bu çok sıkıntı eğer böyleyse almaktan vazgeçtim chrome dan çıkınca kayboluyorsa istediği kadar özelliği olsun bir önemi yok
  • p smart 2019 da kronik bir sorun var mı arkadaşlar daha önce aldığım bazı cihazlarda kronik sorunlar vardı çok sıkıntı yaşadım bilgi verebilecek var mıdır ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Captain Houdini

    Uygulamalari arka plana atinca (fazla ram yemeyen kucuk bir uygulama bile) kapaniyor ve tamamen gidiyor. Ornegin chromedan bir yer buldun haritalara girip onu yazarken tekrar chrome a donunce chrome u tekrar yukluyor.Bunun bir ayari var mi nasil cozebilirim.
    Bu bende de var ve muhtemelen hepsinde var. Bu yüzden telefondan soğudum. Sadece chrome da değil çoğu uygulamada yapıyor. Daha telefonum 2 haftalık. Ram yetersizliği mi, yazılımsal bir sorun mu anlamadım gitti. Ben ciddi ciddi para iadesi isteği ile servise yollamayı düşünüyorum. Acaba bu yüzden para iadesi alabilir miyiz merak ediyorum. Benim en çok kullandığım şey ve gerçekten sinir bozucu oluyor.


    Edit: Ayrıca uygulama geçiş tuşuna bir kere basınca (bazen) algılamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 17 Şubat 2019; 15:46:55 >
  • Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    bende bu telefonu almayı düşünüyordum oyun falan hiç oynamam ama bu çok önemli benim için düzeltilme şansı yok mu hocam araştırdınız mı?yani alışveriş yapıyoruz chromedan mesaj geldi mesajdaki şifreye bakmak için mesajlara gittiğimizde chromedaki sayfa kayboluyor öyle mi?İnanılmaz sinir bozucu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oksidatif

    bende bu telefonu almayı düşünüyordum oyun falan hiç oynamam ama bu çok önemli benim için düzeltilme şansı yok mu hocam araştırdınız mı?yani alışveriş yapıyoruz chromedan mesaj geldi mesajdaki şifreye bakmak için mesajlara gittiğimizde chromedaki sayfa kayboluyor öyle mi?İnanılmaz sinir bozucu
    Uygulamalar arası geçişi çok kullanıyorsanız bence bu cihazı almak için acele etmeyin. Bu söylediğim şey büyük ihtimalle yazılımsal yada ram yetersizliği. Mesela 6-7 tane uygulama açıyorum arka plana. Uygulama geçişlerinde çoğu uygulama maalesef baştan yükleniyor.

    Büyük ihtimal bunun için güncelleme gelecektir ama kim bilir ne zaman...
  • Ben Huawei P Smart kullanıcısıydım. 2-3 hafta falan oldu bu cihaza geçeli. İlk aldığım zamanlarda Huawei P Smart'tan, Huawei P Smart 2019'a geçecekler olur diye Huawei P Smart konusuna aşağıdakileri yazmıştım. Sırf bu bilgilendirmeyi orada yaptım diye bu konunun sahibi arkadaş Huawei P Smart 2019 kullanmadığı halde sağolsun bu konuyu açtı. ((:

    Konu sahibi arkadaş Huawei P Smart 2019 hakkında bilgili değilse, daha bilgili ve konu ile ilgilenecek bir arkadaşa devrederse iyi olur diye düşünüyorum. Tabi mümkün oluyorsa. Yanlış anlaşılmasın kızgınlık veya başka bir art niyetle değil, sadece konuya yeni güncellemeler, videolar, incelemeler eklenebilir.

    Eski konuya yazdıklarım şunlar. Huawei P Smart 2019 alacaklar bunlara dikkat edebilirler...


    quote:

    Beyler Anroid 9 da (benim hoşuma gitmeyen) birkaç eksik var gibi.

    1-) Bildirim çubuğunu aşağı çektiğimizde ekran parlaklığını 'otomatik' yapabildiğimiz tik yok. Ekran ayarlarına gidip aktif etmek/kapatmak gerekiyor.
    2-) Ses tuşuna bastığımızda bütün sesleri kontrol edebilmemiz için aşağı ok işareti olurdu. Oka basınca medya, zil sesi, arama sesi, alarm sesi gibi sesleri orada istediğimiz gibi ayarlardık. Bunun için ses ayarlarına gitmek gerekiyor. Ayrıca ses kontrol ikonu üstte değil yanda beliriyor ve maalesef ses tuşları telefon zil sesine değil, varsayılan olarak medya sesine etki ediyor.
    3-) (Android 9 ile mi alakalı, yoksa Emui 9 ile mi bilmiyorum.) Bence en kötüsü de bu. Mesela bir uygulamada işiniz var ama başka bir uygulamada bir şey yapmanız gerekiyor. Uygulamayı kapatmadan diğer uygulamayı açıyorsunuz. Onda işiniz bittiğinde işiniz olan uygulamaya geri döndüğünüzde bir bakıyorsunuz, kaldığı yerden değil baştan başlıyor. Çok can sıkıcı olabiliyor.
    4-) (Android 9 ile mi alakalı, yoksa Emui 9 ile mi bilmiyorum.) Play' den oyun veya uygulama indirirken üst barda aşağı kayan ve uygulamanın indiğini/yüklendiğini gösteren bir ok işareti olurdu. Maalesef o da yok. Sadece uygulama yüklemesi bittikten sonra 'uygulama yüklendi' ikonu beliriyor.




    Edit:
    Bana göre artıları:
    Ekran harika.
    Parmak izi hızlı.
    Kamera, gündüz gün ışığında başarılı.
    Pil başarılı.
    Gorilla glass olmadığı için ekranı jelatinli.


    Bana göre eksileri:
    Arka kapak anında çiziliyor.
    Uygulama geçiş sorunu.
    Ram 3 GB.
    Yanında verilen kulaklık hoş değil.
    Kamera, gece ve gece ışıklı ortamda yetersiz.
    Gorilla glass olmaması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 17 Şubat 2019; 23:12:10 >




  • Arka plan uygulama geçişleriyle ilgili; özellikle Chrome yeniden yüklenme sorununun, uygulamanın kendisiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.
    Chrome arka planda ve çoklu sekme şeklinde kullanırken çok fazla ram tüketiyor, belki de diğer uygulamaların yeniden başlamasında da etkili oluyordur.
    Siz yazdıktan sonra Samsung browser ile denedim, arka planda galeriden 1 resim, instagramda 1 gönderi, youtubeda 1 video ve 4 sekmeli browser açıktı. Uygulamalar arasında geçişte hiçbiri yeniden başlamadı, hepsi arka plana attığım şekilde geri döndü. Güncelleme sürümü etkili midir, bilmiyorum ama denediğim telefon Türkiye cihazı ve son güncellemede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 18 Şubat 2019; 1:19:10 >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Üstadım Chrome cihazlarda fazla ram harcıyor olabilir. Bir ara telefonda konuşurken bir not almam gerekiyordu. Not uygulamasına girip bir cümle yazdıktan sonra arama ekranına geri döndüm. 1 dk sonra telefonu kapatıp nota geri döndüğümde nottan eser yoktu. Senin Chrome ile alakalı yazından sonra defalarca yine denedim. Arka plana Chrome açmadan letgo, sahibinden, facebook, twitter, ttnet online işlemler vs. gibi 6-7 uygulama açtım. Geçişlerde yine uygulamaları baştan başlatıyor.

    Bence Chrome ile alakası yok ama var diyelim. Chrome varken Samsung veya başka bir browser kullanmak zorunda değiliz ki ?
    Telefonu asla kötülemiyorum. Bu problem yüzünden bu cihazdan vazgeçsem başka bir Huawei cihaz alacağım.

    Gün içinde arka plan uygulama geçişleri yüzünden sıkıntı yaşıyorum. Herkesin kullanmadığı bir özellik olabilir. Adam arka plandaki tüm uygulamaları temizle deyip geçiyordur ama kullananlar da var. Ben 3 senedir Huawei kullanıyorum hiç birinde böyle bir sorun yaşamadım. Hatta bazen uygulama geçiş tuşunda takılmalar da oluyor.




  • Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Pie güncellemesinden sonra play de böyle oldu. Çok çabuk kapatıyor uygulamaları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captain Houdini kullanıcısına yanıt
    O uygulamalar ile alakalı olabilir, chorme, facebook, instagram, whatsapp uygulamalarını ard arda açtım ve dönüşlerde açık olan uygulamlarda herhangi bir kapanma sorunu yaşamadım, uygulamayı nerde kapattıysam orada bekliyordu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Utku

    Pie güncellemesinden sonra play de böyle oldu. Çok çabuk kapatıyor uygulamaları.
    Evet olabilir hocam.

    Bahsettiğim sıkıntı ile ilgili video çektim. Az sonra buraya atacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

    Evet olabilir hocam.

    Bahsettiğim sıkıntı ile ilgili video çektim. Az sonra buraya atacağım.

    Alıntıları Göster
    Ama telefonun genel kullanımı çok hızlı.

    Ben bu telefonu muhtelif xiaomi modellerine de bakıp, araştırıp aurora blue rengini anneme hediye aldım. Bende de mi 6 ve honor play var. O telefonları kullanmama rağmen hız konusunda hiçbir eksik görmedim açıkçası. Genel kullanım performansı çok iyi diyebilirim. Kamerası falan da orta düzey işte. Gözüme sorun olarak gözüken tek şey arka tarafın çabuk çizilmesi. Telefonu kılıfsız kullanmak isteyen biri için sorun olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.