Şimdi Ara

Huawei MatePad Pro Ana Konu ve Kullanıcılar Klübü (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
15
Favori
28.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu an tekrar stoklamışlar siteye. Yalnız 4.999 TL paket halinde. Bunun tekrar 4300 tl ye full paket olma şansı var mı? Böyle bir indirim vs söz konusu olur mu? Tecrübeden biri vardır belki.
  • Arkadaşlar Türkçe videosu çekecek Arkadaş yokmu
  • 6 bin TL olmuş kalemle ve klılfıla İkinci el iPad Pro 2018 alın bu paraya yazık günah.
  • onboardx O kullanıcısına yanıt
    Kılıf ve kalemle hala 5000 TL , 6bin değil ama 5000 de fazla bence.
  • 140 TL kupon verdiler bende sepete attım alayım diye daha sonra ödeme adımına gelince kupon kodunu da girdik fakat ödeme yapacakken girmiş olduğum fatura adresinden emin olamadım ve geri döndüm, düzeltir tekrar ilerlerim diye ama ne göreyim bu kez 140 tl indirim kodu kullanılamıyor. Geri döndüm diye kullandım saydı sanırım. Acayip sinir bir durum, benim Huawei Matepad Pro maceram burada sona erdi. Önce sistemi kurarsın kusursuzca, pazarlamanı yaparsın ve satışa çıkarsın. Adamların LTE model mi - Wifi model mi bunu öğrenmesi 3 gün sürdü. Neyse baya heves etmiştim alacaktım. Alan kardeşlerime hayırlı olsun. Ben vazgeçtim. Belki ikinci el uygun fiyat falan alırım ilerde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ouzhn1

    140 TL kupon verdiler bende sepete attım alayım diye daha sonra ödeme adımına gelince kupon kodunu da girdik fakat ödeme yapacakken girmiş olduğum fatura adresinden emin olamadım ve geri döndüm, düzeltir tekrar ilerlerim diye ama ne göreyim bu kez 140 tl indirim kodu kullanılamıyor. Geri döndüm diye kullandım saydı sanırım. Acayip sinir bir durum, benim Huawei Matepad Pro maceram burada sona erdi. Önce sistemi kurarsın kusursuzca, pazarlamanı yaparsın ve satışa çıkarsın. Adamların LTE model mi - Wifi model mi bunu öğrenmesi 3 gün sürdü. Neyse baya heves etmiştim alacaktım. Alan kardeşlerime hayırlı olsun. Ben vazgeçtim. Belki ikinci el uygun fiyat falan alırım ilerde.
    Yaşadığım durumun aynısı. sırf bu yüzden soğudum. kullanmadan kupon gitti. 2 3 gündür çark çevirdim. hepsinde tesekürler mesajı çıktı. çok soğudum. n11 4199'a sadece tablet var. onu alıp aksesuarları zamanlamı alsam karar veremedim. Yada tercih değiştireceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evindare25 -- 23 Mayıs 2020; 17:47:4 >
  • Şuan baktım 140tllik kuponu tekrar tanımlamışlar
  • Hopi den link tıklayarak geçerseniz hopi puan veriyor %5 di sanırım.
  • Tabletten Whats UP a nasıl girebilirim? Uygulama indiriyorum telefon onay kodu istiyor. Bu kez tel de kullanamıyorum. Browser dan whats UP Web den girdim. 2. giriş de whats UP Web sayfasını açmıyor. Şu an kullanan biri varsa nasıl kullandığını açıklayabilir mi.?
  • muhsar46 M kullanıcısına yanıt
    Maalesef bende çok denedim ama olmuyor. Tek çözüm w.web
  • ouzhn1 kullanıcısına yanıt
    Bence çok değil. Şöyle ki ;

    Aynı veya benzer özelliklere sahip iki cihaz daha var. Bunlardan biri Tab s6 klavye dahil 5.600 TL diğeri İpad Pro 7.000 + fiyatlara satılıyor. Kirin 990 işlemcili p40 pro 11.000 fiyat bandında satılıyorken bu cihazın fiyat performans oranı gayet iyi düşüncesindeyim.Ayrıca 5 k ücretle hem kalem hemde klavye sahibi oluyorsunuz.

    Özetle bu cihazın fiyatı ilerleyen dönemde daha da artacaktır.İyi fiyatla ikinci el ürün almak yerine sıfır almak daha mantıklı bir karar olur. 2. el cihazların nasıl ve ne şekilde kullanıldığını bilmeden onca para avermek yerine yeni ürün sorunsuz kullanım imkanı sağlar. En azından aklınızda şüphe olmaz :)
  • kable_ kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Fiyatın düşmesini beklemek hata olur sanırım. Aklımda bir kaç soru var. Eğer matepad pro istediğim işleri yapabilirse alacağım. Bu kupon mevzusuna canım sıkıldı vazgeçmiştim almaktan ama tekrar yüklemişler.
  • Bence eğitim dönemi açılışına yakın fiyatı tekrar indireceklerdir..Şu an 5000 bence fazla.. 2ci elde çok fazla alım satımı olmaz o yüzden beklenip uygun fiyatla alınabilir.4200 idealdi bence.hatta ben klavyesiz kalemsiz 3500 bandında satılcağını düşünüyor yakın süre içinde
  • google duo yükleniyor ama açılmıyor açabilen oldumu ?

    Ek olarak ürünü 4219 da klavye +kalem ile aldım , aynı fiyattan isteyen varsa vereyim veya iade edeceğim dostlar bilginize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucar_43

    google duo yükleniyor ama açılmıyor açabilen oldumu ?

    Ek olarak ürünü 4219 da klavye +kalem ile aldım , aynı fiyattan isteyen varsa vereyim veya iade edeceğim dostlar bilginize.
    Hocam merhaba, neden iade etmek istediğinizi söyler misiniz? Bizim içinde fikir olur.
  • hocam selamlar, sımdılık vazgectım eşim benim için yeterli dediği için. google duo yüklerken hata vermekte, ek olarak sonradan bir gmail hesabı eklenmiyor ilk başta google servislerini kurarken eklemeniz gerekmekte. bu sorunları görünce samsung tab s6 alsam mı dedim ki onun kalem işlevleri daha fazla.

    Ben fiyat avantajından dolayı aldım lakin şuan fiyatları yükseltmişler kalemi olsun beni uğraştırmasın diyorsanız samsung tab s6 almanızı öneririm.
  • ucar_43 U kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler.
  • tabletten Whats UP ı kullanabilen var mı acaba.? Kullanıyorsanız nasıl kullanıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhsar46

    tabletten Whats UP ı kullanabilen var mı acaba.? Kullanıyorsanız nasıl kullanıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz?
    bilen varsa aydınlatsın arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.