Şimdi Ara

Huawei matebook d15 aldım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 9 AY SONRA GELEN DÜZENLEME; KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM, ALMAYIN SAKIN!

    D14 ve D15 uzun zamandır incelediğim modellerdi. Dün indirim denk geldi ve d15 almış bulundum. Henüz kargoya vermediler. Sipariş verdikten sonra baktım ki, ısınma konusunda şikayetler varmış. Ayrıca 256gb ssd uzun vadede yetmeyecek gibi. Ben hdd takılmasına güvenerek almıştım, fakat servis hdd takılması konusunda yardımcı olmuyormuş. Kendim taksam da garanti dışı kalacak. Bu biraz canımı sıktı. D15 4500 lira gibi bi fiyata geldi.

    Eğer D15'i kullananlar varsa şarj süresi, ısınma ve hafıza konusunda yorum yapabilirler mi? İptal edip etmemek arasında kararsız kaldım. Diğer yandan da 4500 liraya alınabilecek en mantıklı bilgisayar gibi duruyordu.

    Düzenleme; Laptopu yaklaşık 3-4 gündür kullanıyorum. Tek kafama takılan nokta prizdeyken fazla ısınmasıydı. Fakat dün farkettim ki bu sıcaklık kısa sürüyor. Şarj daha tam dolmadan normal sıcaklığa düşüyor. Bir de kasa metal ve ince olduğu için sıcaklığı olduğundan daha fazla hissettiriyor olabilir. Onun haricinde şu anlık memnunum. Fan sesi yok, normal kullanımda kesinlikle hiç ısınmıyor, ekran kalitesi çok güzel, parmak izi okuyucusu harika, saniyeler içerisinde açılıyor vs. vs. Umarım bu performansla devam eder. Ben günlük kullanım ve grafik tasarım/video işleri için kullanacağım.

    Yalnız ilk paragrafta da yazdığım gibi; Huawei Türkiye'nin saçma sapan bir politikası var. D15'in pazarlamasını yaparken gerek reklamlarında, gerekse web sitelerinde hdd yeri olduğunu bağıra bağıra söylüyorlar, fakat takma konusuna gelince parmaklarını kıpırdatmıyorlar. HDD'yi getireyim siz takın diyorum, öyle bir hizmetimiz yok diyorlar. Ben takayım diyorum, cihazı açarsanız garanti dışı kalır diyorlar. Yani nereden baksan tutarsız bir durum var ortada. Umarım bu yanlıştan kısa sürede dönerler.


    Ama dediğim gibi birkaç canımı sıkan nokta olsa da memnunum bilgisayardan. Benim aldığım dönemde 4500 liraya alınabilecek en iyi laptoplardan birisiydi diye düşünüyorum. Kullandıkça gelişmeleri buraya yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontheroute66 -- 2 Temmuz 2021; 12:11:35 >







  • 4500 liraya Swift 3 de var. 4500u işlemcili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal etme 5000tl oldu cihaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam ben de almayı düşünuyorum fiyatı da artmış sizce indirim gelir mi bi daha? şu an 4999 lira

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seperatex

    hocam ben de almayı düşünuyorum fiyatı da artmış sizce indirim gelir mi bi daha? şu an 4999 lira
    Hocam ben aldığımda sadece bir günlük indirim vardı, ondan yararlandım. Takibe almakta fayda var fakat d15'in stokları sürekli tükeniyor HuaweiShop'ta.
  • öyle mi? şu an stoklar yine tükenmiş. ben de dolardan fiyat güncellemesi mi yapacaklar acaba diye düşündüm. stoklara döndüğünde zamlanmaz inş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seperatex -- 15 Eylül 2020; 22:20:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 gündür kullanıyorum , 10 yıllık Sony Vaio Fw serisi laptop tan geçiş yaptım. çok memnunum, ısınma yok , fan sesi yok , malzeme kalitesine ve rengine bayıldım, tavsiye ederim.
    Teknosa dan 4499 aldım. İstanbulda bile bulmakta zorlandım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sxn4 -- 17 Eylül 2020; 12:34:9 >
  • hocam benim de bugün elime ulaştı. fakat aklıma takılan bi şey var. ekranın sağ al köşesi simgeler sığmamış gibi. size zahmet masaüstünün ekran fotosunu atar mısınız karşılaştırmak için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seperatex S kullanıcısına yanıt
    Tabii ki

    Huawei matebook d15 aldım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontheroute66 -- 22 Eylül 2020; 21:57:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ontheroute66

    Tabii ki

    hocam benim görmek istediğim köşedeki masaüstünü göster ikonuydu. sanki bu ikon daha kalın değilmiydi? sizinde birebir aynı mı benimkiyle. alta bırakıyorum. ok ile gösterdiğim yere bakın.

    Huawei matebook d15 aldım?




  • seperatex S kullanıcısına yanıt
    Ben yanlış anlamışım. Evet bende de ince o ikon. Hatta olduğunu bile yeni farkettim, zira pek kullandığım bir şey değil. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam pc hızlı, stabil çalışıyo memnunum ancak kasanın menteşe kısmında tuhaf bir koku var plastik mi desem metal mi desem bilmiyorum ama bi koku var yani
  • Hocam pc free dos mu geliyor? Win10 kurulu şekilde mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Windows kurulu şekilde geliyor hocam.
  • Merhaba arkadaşlar bende de HP Pavilion G6 i5 2450M 8GB var yeni bilgisayar alamıyorum bunun RAMini değiştirsem işimi görür mü tavsiye edeceğiniz RAM var mı buna göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam arada fanlar kısa süreliğine devreye giriyo. mesela tarayıcıda gezinirken( arkada çalışan başkanbir program yok) fanlar devreye giriyor. 1-2 dk sonra susuyo. sizde böyle bir durum var mı? hiç dikkat ettiniz mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seperatex

    hocam arada fanlar kısa süreliğine devreye giriyo. mesela tarayıcıda gezinirken( arkada çalışan başkanbir program yok) fanlar devreye giriyor. 1-2 dk sonra susuyo. sizde böyle bir durum var mı? hiç dikkat ettiniz mi?
    Pek dikkat etmedim açıkçası. Sadece prize takılıyken arada sırada fan sesi geliyor. Fakat sadece sese odaklandığımda duyuyorum, çünkü sessiz çalışıyor fan. Akşam eve döndüğümde, chrome kullanırken dikkat ederim fan konusuna.
  • Hocam şarjının az gittiğini duydum. Normal kullanımda ne kadar gidiyor? Lolde 2 saat dayanıyormuş dediler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tâlat Paşa

    Hocam şarjının az gittiğini duydum. Normal kullanımda ne kadar gidiyor? Lolde 2 saat dayanıyormuş dediler
    2 saat aralıksız oynarlarsa bitmesi normaldir herhalde. Bilgisayar zaten oyun bilgisayarı değil. Ama günlük kullanımda 4 saati rahat çıkartıyor.
  • Merhabalar,
    Ben bu pc almaya karar verdim en mantıklı bu geldi bana da herhangi bir sorun ile karşılaştınız mı? Kullanım durumu nasıldır ve hâlâ hediye veriyor mu Huawei ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.