Şimdi Ara

HUAWEI MateBook 14'' 2K FullView ekran | AMD Ryzen ™ 4600H 16GB RAM + 512GB SSD (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
20
Favori
65.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ARIFYASIN kullanıcısına yanıt

    r5 8gb 512gb ssd


    d16 ile arasinda kaldim hocam. 2k ekran cok fark yaratir mi? Ayrica d16 da da isik sizmasi sorunu cikmasi muhtemel mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle bahsettiğiniz iki cihazin kullanım amacı farklı. d16nın sorun kullanim deneyimlerine vakıf değilim fakat 15.6-16 inç bir laptop bu ultrabookun muadili degil. Mobiliteye çok onemli degilse matebook 14 veya baska 14 inc laptoplara digil 15.6 inc laptoplara yonelmeniz verdiginiz paranin karsiliginda iyi bir harici ekran kartina da sahip olmaniza neden olabilir.


    2k monitor 32 inc ekrana kadar cikmadikca anlamli bir farklilik yaratmayacaktir fakat goruntu olarak tabiki inc basina daha cok piksel dustugu icin daha kucuk ekran da olsa daha guzel bir goruntu oluşacaktir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alet bugun geldi. isik sizmasi oldukca minimal sekilde var sikinti degil yani. Ileride artar mi bilmiyorum. Daha muazzam bir ekran bekliyordum 2k falan, halihazirda 1080p laptopum var ileride karsilastiracagim.


    Onun disinda kontrol etmem, test etmem gereken bir sey var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgambo kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olacak forum üyesi var mı acaba ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1.5 senelik Lenovo V15 den sonra an itibariyle bende Matebook 14 almis bulunmaktayim.Cihazi uzun sure takip ediyordum.Kalite hissini alir almaz elinize anlıyorsunuz.Çok beğendim.

    Ozellikle ekran beni benden aldi gizli kamera tusu ses kalitesi sogutma sistemi yekpare alüminyum kasa Ve kucuk olmasi sevdigim özellikler.

    R5/8/256 olanini aldim.
    Bu arada kanimca bios da secenekler cok az bios sanki guncelleme istiyor.Tek sayfa da hersey bios da.

    Bende orjinal Win 10 Home kurulu geldi ama Dun rufusla LTSC yazdırıp kurmak istedim.Boot ettigimde Ulke secenekleri yani format baslangic ekrani gelince fare (touchpad) gorunmedi elimde kablolu usb olsaydi birde onu deniycekdim ama su asamada bu sorunu asamadim ve format atamadim malesef ayni sorunla karsilasan varmi.?

    Edit: Format iso su icindeki usb driverlari ile alakali sanirim.Guncel windows iso larinda mouse gördü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltrg -- 16 Mart 2022; 23:29:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ltrg kullanıcısına yanıt

    Selam hocam, sizde nasıl ışık sızması mevzusu acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bandobrass

    Selam hocam, sizde nasıl ışık sızması mevzusu acaba?

    Hocam merhabalar 1,5 senedir kullanıyorum. Ekran ips olduğu için ışık sızması var ama 1,5 sene boyunca ulan bu ekran da ne biçim renkler farklı, gece gece ekrana bakmak istemiyorum gözümü kanattı diyebileceğim hiç bir şey olmadı. Gayet şık ve güçlü bir makina. Bu kadar kullanımdan sonra yine olsa yine alırım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bandobrass kullanıcısına yanıt

    Var hocam malesef ama ben dert etmiyorum hatta bir sorin daha var ona ragmen cihazi yinede değiştirmek.istemiyorum kisaca anlatayim.


    1- isik sizmasi: Ben yillardir metal kasa ve kucuk ekran laptob hayranligi vardi birazda uyguna geldi 2.el olarak aldim.9 aylik bi makina.İsik sizmasi var evet ama benim kullanimimi etkilemiyor neden dye soracak olursan isik sizmasi renkli arka plan ve düşük parlaklikda hic yok farkedemezsin.E bende zaten kalkipda gece full parlaklikda kullanamam zira gozlerime zarar illaki ksiyorum.gunduzde zaten arka plan siyah olsa dahi farkedilmiyor.Kisacasi onemli bi sorun teskil etmiyor bana cogunda varmis bu sorun.Kenarlarda boyle belli belirsiz 2 parmak kalinliginda belki daha az kenarlarda yani var yok değil.


    2.Wifi sorunu: Buda artik yazilimmi donanimmi tam cozemedim.Evdeki tum cihazlar ayni modemden sorunsuz baglanirken bu laptop arada baglanti kopuyor agi gormuyor gorsede baglanamiyor baglandigindada arada zamani yok kopuyor.En cok bu canimi sktı.Servise versem cihaza baska zarar verirler dye korkuyorum.Belki ilerde kendim wifi kartini degisirim.Birde soyle bisey var ben ltsc kullaniyorum guncellemeri yaptirmadim.Wifi kartının driveri guncel ama acaba windows guncel degil ondan olabilirmi bilmiyorum.format attim ama son cikan guncellemeri yapmadim.Windowd update i kokten sildim.Birde normal windos yukleyip guncelleme yapicam bakalim duzelecekmi?


    Tum bunlara istinaden bende usb wifi aldim TP LiNk marka onda kopma olmuyor mesela sorunumu bu şekilde cozdum.Yine dyorum isik sizmasi dert etmiyorum bu wifi olayi canimi skti biraz onuda boyle cozdum suanlik sadece isde usb surekli takili laptopda.Servise verirsem basina bisey gelir kotu bisekilde gonderirler dye de vermiyorum.İdare ediyorum ama yukarda dedigim gbi belki yeni bi wifi karti alip icindekini kendim değişebilirim ben donanimsal.dye dusunuyorum.


    Tum bunlari saymazsak herseye ragmen pc benim tam aradigim tipte ekranj 2k zaten klavye aydinlatmasi var.islemcisi guclu hızlı sesler harika hoparlor filan.Huawei tabi bilac sene olmus gireli pc piyasasina bi lenovo bi hp gbi yillarin markasi degil ilerde daha hatasiz uretirler suanlik ben memnunum.degistirmek istemiyorum.cunku bana verdigi hissiyattan dolayi cok sevdim bu laptobu.


    Matebook 16 cikmis gonul isterki onu alayim 22 bin lira :)




    Edit: Wifi kopma sorunu çözdüm.

    2 aydir ugrasiyorum kah realtekin sitesi kah guya huawei pc manager dan tariyorum driver a guncel dyor.Ama gelgorki markalarin guncel tutma yazilimlari verimli çalışmıyor.Ara tara windows update katalog uzerinden realtek in guncel driverini indirip kurdum (.cab dosysi ama winrarla klasore ckartip yol gostererek driveri guncelleyin) ve sorunum halloldu.Artik kopma yasamiyorum sirf bu yuzden harici wifi adaptor almisdim.Olaki sorun yasayan vardir dye burayada yazmak istedim.


    Edit 2:Malesef wifi kopma sorunu devam ediyor.Sorun usb girislerinde enerji dagilimindan nasi derseniz flash bellek taktigimda sorun yok ama elimde 1 tb wd my passport ultra var bunu taktigimda wifi kopuyor.Cikarana dek de gelmiyor.Tahminim usb girislerinin voltaji az geliyor veyahut bu harici disk huawei de enerjiyi fazla cektiginden wifi kartının gücünü etkiliyor buda kopmasina neden oluyor.Bios ile halledilecek bisey ama huawei 1 senedir bu cihazlara guncelleme gondermedi.Harici harddiski cikarinca sorun yok.Bilinen tum ayarlari yaptim wifi karti en son driver da yuklu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltrg -- 26 Eylül 2022; 12:33:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Ben de yeni edindim 2. el olarak. Yalnız bana ekran koruyucu, şeffaf kılıf vb aksesuar önerisi lazım. Baktığım sitelerde hep tam uyumlu değil dedikleri için güvenip satın alamıyorum. Onun dışında da mutlaka bu aksesuarı al dediğiniz ürünleri de beklerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satan var mı 16/512

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba iyi bayramlar herkese. Cihazımı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ekranı, pili, klavyesi olsun çok memnunum ama internet bağlantısında biraz sıkıntı var. Şimdiye kadar hep okulda kullanım. Her sınıfta router ve yüksek hızda internet olduğu için sıkıntı olmadı hiç. 400 mbps hız civarı sabit alıyorum ve hiç bağlantı kopması olmadı. 1 2 gündür evde kullanıyorum. Modem arka odada, arada 7 8 metre ve 2 duvar var. İnternet hızım 24 mbps. Ama odamda çoğunlukla 0-1 mbps arası hız alıyorum, ping 500+, upload 0, bazen de 17-18 mbps hız alıyorum. Windows update katalogdan güncel sürücü indireyim dedim ama cihaz için en iyi sürücü yüklü diyor. Ne yapmam lazım? Yükleme çalıştığım sürüm 1125.7.318.2022 - sürücü tarihi 17.03.2022


    bilgisayarda yüklü olan sürüm

    adı: Realtek 8822CE Wireless LAN 802.11ac PCI-E NIC

    donanım kimliği: PCI\VEN_10EC&DEV_C822&SUBSYS_1E251058&REV_00

    sürücü sürümü: 2024.0.8.108

    sürücü tarihi: 10.07.2019

  • Selam arkadaşlar
    Cihazın şarj kablosunu kaybettim bulamıyorum. Orjinalini bulamadım. Var mı daha önce bulan duyan gören. Ya da farklı marka öneri de olabilir ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bana yardımcı olabilecek birileri var mı acaba bende yeni matebook d16 2022 model olanı aldım ama typc den iphone telefonumu şarj etmiyor farklı kablo ve telefonlar denedim yine şarj etmedi ama fotoğraf ve videoları görebiliyorum

  • Dostlar merhaba, matebook 14 inç için tuş parçalarının yedeğini nereden bulabilirim? Ctrl ve yukarı tuşu lazım. Aliexpress ve yerli sitelere baktım ama emin olamadım.

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.