Şimdi Ara

Huawei Mate 30 Pro'da Google olmayacak | Mobilite (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu başlıkları kim seçiyor allah için...

  • Tall Man kullanıcısına yanıt
    Kapitalizm = Sömürü düzeni, Kapitalizmin merkezi=ABD Dünyada petrol için demokrasi iddiasıyla ülkelerin tepesine çöken ülkenin Amerika olduğunun farkında değilsin herhalde. Amerika insanlığın baş belası bir ülke melek falan değil sevgili kardeşim. Olay çok basit güvenlik falan hepsi hikaye "ekonomik savaş".

  • Tall Man kullanıcısına yanıt
    Hangisi kaç ülkeyi işgal etmiş,
    hangisi El-Kaide'den IŞİD'e Latin Amerika cuntalarına PKK/FETÖ'ye kadar terörü desteklemiş? Çin ve ABD'yi böyle bir karşılaştırma yap bakalım. Bizim için önemli olan ülkelerin iç siyasetleri değil dış siyasetleridir..

  • Benim telde Huawei bundan sonra dikis tutmaz yeni modellerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android olmasın ben alırım bu telefonu uygun olursa kamera pil işlemci bana yeter .sahibinden Trendyol Instagram da bakmayiver ne var sanki 3500 TL ye anlaşalım Huawei ye soyleyin

  • Gerçekten olayı Huawei çin amerika üçlüsü olarak görecek kadar dünya görüşünüz kıt mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tall Man

    Öncelikle brnchmarklarda hile yapan profesyonel kameralarla çekim yapıp manipülasyon yapan ortada olmayan işletim sistemi için bile android den kat kat hızlı diyecek kadar çirkef bir firmanın önünün kesilmesini çok yerinde bir karar emin olun hileler bunlarla sınırlı kalmıyordur mali raporlarda ve satış rakamlarında da oynandığı çok açık sonuçta devlete ait bir şirktet. ikinci olarak da ülkesindeki insanları bir mal olarak gören ve özel hayatlarını yok sayan, her hareketlerini izleyen bir ülkenin ve bizzat kendine ait bir şirketinin başka insanlara karşı tarafsız olacağını beklemek çok yanlış . Bu sadece Huawei değil Çin merkezli tüm şirketlerden uzak durulmalı. Epic Games babasının hayrına bedava oyun vermiyor yada 10 da bir fiyatına AAA oyun satmıyor. Çin'den aldıkları destekle yapıyorlar bunu karşılığında da bilgilerinizi Çine iletiyorlar. Şimdi ABD çok mu masum diye sorucaksınız ama emin olun Çin'in yani Çkp nin insanlarına neler yaptığını öğrenirseniz Abd'nin yanlarında melek kaldığını görürsünüz.
    ozaman epic gamese verdikleri parayı bana versinler yedi ceddime kadar istedikleri bilgiyi veririm bilgiyi firek sahibinden ilk elden almış olurlar hemde böyle fatazilere gerek kalmaz. ama kim benim bilgimi kim ne yapsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.