Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.680
Cevap
62
Favori
332.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Seninki eski tarihli benimki yeni tarihli daha guncel. Belli ki diger markalara karsi Mate 20 Pro un performans dusmesi batarya performansi dahil ciddi hissedilmektedir. Zaten son guncelleme ile Huawei MAte 20 Pro un bataryasi hissedilir bariz cabuk tukendigini de bircok kullanici sikayet etmektedir . Sadece xda daki forumdan bahsediyorum. Diger forumlarda da herhalde benzer sikayetler vardir . Kaynakli olarak burada daha once paylasmistim. HAtirlatmak isterim. Ayni guncel linkleri tekrardan yazmak bazen beni bezdiriyor da . Sonucta onceki cevaplarimi saglikli duzgun bir analiz yapamiyorsa birileri habire ayni linkleri bir daha veremem anca yenisini ...

    Bir bak eski mesajlarimdaki kaynaklardaki kullanicilar guncelleme sonrasi ozellikle cabuk biten veya daha az batarua sureleri elde edenlerin sikayetlerini hatirlatmaktayim kaynaklari ile ...


    Video paylasimlari gerek ben gerek senin ki ben degilim

    Hazirlayan ben degilim .

    Isine gelmedi degil mi son guncellemwlerdeki performans batarya vasatligi ?

    Anca demogoji yaparsin...
    bi güncellemeyle düşer, bi başkasıyla tekrar artar.. çok büyük bi sorun değil.. benim anlatmaya çalıştığım sıkıntı "sensin". kendi kullandığını göklere çıkarıp, başkalarının kine b*k atmak gibi huyu olanlardansın sen. yada dedin ya teknoloji sitelerine ve forumdaki bazı kullanıcılara huawei para verip reklam yaptırıyo diye, sen de belli ki samsungtan para almışsın. yoksa o exynos'lu çöp note 9 un mate 20 prodan daha iyi olduğunu iddia etmek akıl karı değil. tekrar düşündüm de, inşallah para almışsındır, değilse durum daha vahim..
  • Ya hocam cevap verdikçe yine yazacak. Neden cevap vererek ona da konuşma hakkı verirsiniz anlamam. Benim ve diğer arkadaşların gibi bloklayın gitsin Kendisine cevap veren biri oldukça o burada yazmaya devam edecek...
  • Ne kadar da boş boş yazmışsınız... Kaynaklara ve diğer kullanıcıların güncel devam eden kronik donanımsal sorunları gormezden geliyorsun sonra da yazılımda bir artar bir düşer diyorsun lakin p20 pro larda gördük. Kamera rezaletini. 132 güncellemesi sonrası aylardir şikayet edilen aşırı renkli agresif noise azaltma sulu boya gibi çıkan aşırı yazılımsal keskinleştirme çok rahatsız etmekte idi özellikle yapay zekasinda ne yaptıklar .132 güncellemesi ile yapay zeka varsayılan olarak kapatılmıştır yani becerememişler... Elbette yapay zeka sonradan elle açılabiliyor lakin sorunu çözmek yerine gizlemeyi tercih etmişlerdir.





    Ne oluyor peki şikayet edenlere klasik öneri lütfen kameranin varsayılan ayarları ile oynamayın veya varsayılan ayarlarına dönün denilmektedir.





    Polemik yapmayı da bırak. ...





    Sorunlu gibi algılaniyorsun.



    Şu da bir gerçektir ki keyif filan almıyorum altan alıyorum .



    Gerçekler ve güncel olması üstelik resmi bir açıklama olmaması ile galen sorunlu cihazlar çıkması ile kimse bile bile lades demez...





    Mesele aslında tüketici bilinci.





    Anlayana....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü
  • Bugün elime ulaştı 2 adet olarak arkadaşıma da getirmiştim birini ikiside problemsiz ( yeşil ekran ) ilk gün olarak süper bir keyif verdi şarj olma süresi ve sarjın dayanma süresi olsun ekranı face id gerçekten kusursuz çalışıyor ix den geçtiğim halde beni tatmin etti heyecanlandırdı , birazcık samsung s9 andırıyor o konuda birşey diyemem hele ki arkadaşım çentiği kapatınca iyice benzedi ama sonuç da kamera ve diğer özellikleri gerçekten bir adım önde olmuş honor band 4 ile kullanıyorum çok güzel bir kombin olduğunu düşünüyorum..
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    Hocam düşünüyorsanız 2 haftalık cihazım var ben satıyorum.
  • Herkese hayırlı, sağlıklı, ve huzurlu seneler. Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun, alacak aradaşlara da ışık tutsun.

    Kendimce, son kullanıcı sıradan vatandaş olarak cihazla ilgili izlenimlerimi aktarayım.

    Ekran: Ekran ile ilgili, herkesin bildiği üzere ciddi problem mevcut ''green screen'' gibi. Yurtdışından alacaklara tavsiyem en son üretilen serileri bulmayı çalışın, risk oranınız düşecektir, gerisi Allah diyelim! Çözünürlük, parlaklık, renk tonları ve enerji verimliliği açısından gayet yeterli gördüm. Bir kaç kısıtlama koymuş Huawei, oto. ekran parlaklığı gibi. Günlük kullanımda engel yaratmıyor ayrıca yazılımsal bir durum olduğu için çok önemsemiyorum. Benim panelim BOE çıktı. Beyazlarda biraz kırıklık görünümü söz konusu, çok dert değil ayrıca günlük kullanımda aklınıza bile gelmiyor ve neredeyse fark edilmiyor.

    Pil: Şahsen İphone'den sonra dünya varmış be! Dedim. Çünkü diyalizle gezer gibi kabloyla geziyordum. İnanın batarya performansı mükemmel. Fazla da söylenecek söz yok sanırım. Çok Yoğun kullanımda 1 günü çok rahat çıkarıyorum (İnternet+sosyal medya+spotify+kısa süreli oyun+foto vs.) Standart yoğunlukta 2-2,5 gün rahatlıkla yetiyor.

    Kamera: Üzülerek söylemeliyimki arka kameralardaki 1i hariç diğerlerinde OIS mevcut değil, ve problem yaratıyor. Hele ki OIS destekli bir cihazdan geçiş yaptıysanız rahatlıkla bu eksiyi fark edeceksiniz. Çok emin olmamakla birlikte, son kamera güncellemesinden sonra gece modu berbat derecede, bazen şaşırıyorum çok memnun olanlara. Resmen aşırı kontrastlı,keskinliği çok yüsek,renkler doğallıktan uzak HDR renk spektrumu arttırılmış fotoğraflar ortaya çıkıyor yazılımsal olduğunu hesaba koyup bir an önce stabiliteyi yakalarlar diye umuyorum. Portre modu, geniş açı, standart fotoğraf modu ise inanın hakkını fazlasıyla veriyor, biraz bu cihaza bilek gerekiyor ardından gelen kareler tek ve mükemmel!

    Ön Kamera: Huawei ön kamerada rakiplerine göre ucuza kaçmış, F aralığı yüksek olduğu için bazen noise bariz belli oluyor. Beni en çok rahatsız eden bir diğer nokta ise selfie çektiğinizde yanınızdaki kişinin yüzünün flu olması. Bu değişebiliyor... Kısaca kadranda iki kişiden birinin yüz portresi bulanık çıkıyor diğerinin ise daha net. Portre ve normal modda bir çok deneme yaptım sonuç aynı ve çok rahatsız edici. Umarım yazılımla kısa sürede bu problemi çözer. Ayrıca merak ediyorum arkadaşlar deneyen olup bilgi aktarırsa çok memnun olurum, belkide benim cihazımda problem olabilir.

    Ses: Ses konusunda şimdiye kadar bir sorunum olmadı açıkcası gayet tatminkar ve berrak bir çıkışı var, ancak type-c çıkışındaki hoparlörlerden şikayet edilmiş, kesinlikle haklılık payı mevcut. Çünkü yüksek seslerde çatlama ve arka kapak panelinde titreme yaratıyor. İnce bir detay, sesin kalitesi çok iyi fakat işin ar-ge'si bu konuda yeterli olmadığını gösteriyor, bence type-c çıkışında olmamalıydı olacaksa da her detayı düşünülmeliydi.

    Özet olarak:
    Donanım ve uyumluluk açısından inanılmaz bir cihaz. Kesinlikle farkı hissettiriyor ve premium hazzını yaşıyorsunuz, İphone'den sonra bu hazda bir eksiklik hissetmedim. Arayüz konusunda geliştirilmesi gereken bir cihaz.

    Son olarak; Bu kadar donanım,uyumluluk ve stabilite olarak vücut bulmuş bir makinenin yazılımsal olarak geliştirilmesi kanaatindeyim, cihazı ekran/el hareketleriyle algılama ve yönetme, Ön kameradaki ikinci bir kişinin portresinin, odak uzaklığı fark etmeksizin bulanık çıkması, ekranı ikiye bölme hareketinin kolaylaşması ve algılamanın artması gibi yazılımsal problemleri mevcut, huawei bu yeterliliği sağladığı anda gerçekten veryansını hakedecek...

    Kendimce, izlenimlerimi sizlerle paylaştım. Paylaşmak mutluluktur. Herkese iyi forumlar, saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ümit_uyar -- 4 Ocak 2019; 11:7:40 >
  • İbb trafik uygulaması çalışmıyor bu problemi yaşayan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak ben Mate 10 pro kullanıcısıyım emui 9 güncellemesi ile birlikte rehber resimleri ve arandığında çıkan görsel bu şekilde oluyor. Hiçbir resim atamama rağmen hepsi böyle sizlerde bu durum böyle mi veya değiştirebiliyor musunuz ? Herhalde yazılımsal eksiklik olarak geldi bize diye tahmin ediyorum

    HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü



    HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakama K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bizde de böyle. Değiştirdiğin temaya göre de değişiyor .
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakama -- 4 Ocak 2019; 20:7:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei bu konuda pek basarili degil olumsuz manada yuksek..

    HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü


    https://dontkillmyapp.com

    Tavsiyeler Huawei icin ise soyle :

    https://dontkillmyapp.com/huawei


    ( Ingilizcedir )

    Turkiye de hicbir editor veya site veya youtuber pek bahsetmemesi haber yapmamasi ilginc ve 1 gunu gecmis ustelik ...


    https://www.xda-developers.com/phone-software-killing-apps-background/


    Saf Android en ideali imis Samsung ta vasat ... Daha beterleri de var. Nokia cikmasi sasirtici Xiaomi de olmasi tuhaf ...


    Aralarinda custom rom root vs olayi en zor olan Huawei olmasi ile bir sekilde cozum uretme pratikte pek mumkun olmadigini da hatilrsak bu siralamada custom rom veya baska cozumlerde yatkin olan birisi olsaniz da imkansizliklardan dolayi seceneginiz cok az kaliyor anca cihazin sinirli ayarlarindan birseyler yapilabiliyor onerileri de listelenmis.

    Peki bu onerilen ayarlari yaparsak Huawei de bataryasi nasil olacak ve genel performansi nasil bir hal alacak ? Tahminimce bataryasi daha da cabuk bitecek yoksa neden boyle asiri agresiz Android ozel surumunu derlesinler ki ?
  • engnavci kullanıcısına yanıt
    IBB Cep Trafik uygulamasi Android 9 resmi stabil cikmis Note9 Exynos umda sorunsuz calismaktadir ..

    Referans telefonlarindan Pixel 2 XL cihazimda da Android 9 lu ve sorunsuz calismaktadir.


    Sorun anlasilan Huawei den kaynakli . Raporlanyarak ile iletin .

    IBB den kaynakli oldugunu dusunuyorsaniz ki denemeye de degerhttps://apkdot.com/uploads/?type=app&dev=istanbul-buyuksehir-belediyesi
  • ümit_uyar kullanıcısına yanıt
    Ben dahil yabanci sitedekilerin cogu kisinin ( burada da birkac kisi var ama istisna azinliktalar ) ortak tespitlerini ifade etmissiniz ama cihaz sahiib olarak memnun olmanizi da ifade etmeniz ile suan itibariyle 4 tane begeni almissiniz . Bu da demek oluyor ki evet sorunlari var kotunun iyisi BOE liye denk gelinerek cihazi bu halde kullanmaya devam diyorsunuz.

    Herhalde Huawei Turkiye sizinle GIPTA duymustur bir sonraki modellerde urunlerde benzer sorunlular Turkiye deki kullanicilar pek umursamiyor ve umudu realist vs olmasa da korumasi ile emsalsizliginzi pekistirmis olmaktasiniz :/


    Ekran kalitesi aslinda kendi capinizda ifadeniz pek saglikli degildir.


    NEden mi iste :

    OZellikle ekran kalitesi insan gozu bir kere alisti mi hep onu arar en azindan ayni seviyede olanan kafidir gerci . Ekran buyuklugunde de durum boyledir . Bir kere alisildi mi daha ufak ekranlilar biraz hissedilir pek tercih edilmez ( elde tutus filan ozel bir engel yoksa .. )


    Yinede objektifligie yakin gozleminiz var ama vardiginiz karar kullanmaya deger mi ki bu kisim sizi baglar sartlariniz geregi belli ki pek seceneginiz yok :/ ...
  • arkadaşlar yapmayın etmeyin android bir cihaza 7000-8000 tl bandında bir fiyat verilmez 2 yıl sonra adı bile hatırlanmayacak cihazlara bu paraları vermeyin o fiyatları hakeden tek cihaz apple ürünleridir en azından cihazın arkasında durup 4-5 yıl süre ile güncelleme verip çöp olmasına engel oluyor ve cihazı satmaya kalktığınızda ölü fiyatlara satmıyorsunuz mesela ben 7 plus cihazımı 2 yıl kullandıktan sonra 4.000 TL satıp iphone x aldım ve çok zarar etmedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gsmdünyası

    arkadaşlar yapmayın etmeyin android bir cihaza 7000-8000 tl bandında bir fiyat verilmez 2 yıl sonra adı bile hatırlanmayacak cihazlara bu paraları vermeyin o fiyatları hakeden tek cihaz apple ürünleridir en azından cihazın arkasında durup 4-5 yıl süre ile güncelleme verip çöp olmasına engel oluyor ve cihazı satmaya kalktığınızda ölü fiyatlara satmıyorsunuz mesela ben 7 plus cihazımı 2 yıl kullandıktan sonra 4.000 TL satıp iphone x aldım ve çok zarar etmedim
    Arkadaşım sen ne saçmalıyorsun ? Şuan hali hazırda hemen hemen 3 senelik cihaz olan Galaxy S7 edge bile çok güzelken sen neyden bahsediyorsun ? Sen her sene Apple da güncelleme alsan ne fayda bir süre sonra işlemcin eskiyor.Daha geçen sene çıkmış İphone X resmi satıştan kalktı yani yok sayıyor Apple sen ne diyorsun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.