Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.680
Cevap
62
Favori
332.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 10.1 güncellemesinde batarya önceki sürüne (10.0) göre az gidiyor bir kaç güncelleme gelmiş düzeldi mi yoksa aynı sorun devam ediyor mu 10.1 batarya performansı nasıl
  • murat8550 kullanıcısına yanıt
    Hocam güncellemenin açıklaması nedir acaba bilgi verebilir misiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Norge23 N kullanıcısına yanıt
    305 mb sadece temmuz güvenlik yaması... 10.1.0.278numarası...
  • murat8550 kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar Appgalery güncellemede whatsapp görünüyor. Bu ne guncellemesi acaba. cihazım TR cihazi HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba
    Telefonunu, benim P20 Pro + para ile takas yapmak isteyen varsa PM atsın lütfen.
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim mate 20 pro şebeke 4.5 g de HİZMET YOK diyor gidip geri geliyor. H+ da denedim hiç gitmedi. Neden olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sprt06 S kullanıcısına yanıt
    Huawei aklınca kullanıcıları Google Play'den kendi mağazasına çekmeye çalışıyor. Appgalery de gözüken güncellemeleri, sistem güncellemesi değilse kesinlikle yapmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    Hocam whatsapp in Appgalery de olmasi şaşırttı beni. Aslında basmamam gerekiyordu ama bastim bir ekran geliyor gibi yaptı kapandı. Ayni ekranda kaldı yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla bilen bilir önceden oldukça övüyordum bu telefonu ama şu an ki düşüncem, mümkünse bir an önce elinizden çıkarın şu telefonları.

    Kendi galerisinde uygulama güncelleme gösteriyor ama PlayStore mağazasına baktığımda aynı uygulamada güncelleme falan yok! Bariz şekilde telefonunuzdaki uygulamaları kendi mağazasındakilerle değiştirmeye çalışıyor ve bunu da herhangi bir uyarıya dahi gerek görmeden yapıyor! Yani bir nevi Ali Cengiz oyunu derler buna... Çin'li tanıdıkarı olanlar yada bunlarla aynı şehirlerde yaşayanlar daha iyi bilirler bu tutumlarını ve ben de tasvip etmiyorum kesinlikle.

    Sözün kısası telefon almayı düşünenler huawei'den uzak durmalı artık. Tadı tuzu kalmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cidden iyi söylüyorsun da, değiştirelim de ne alalım. Oppo desen Çin xiaomi desen Çin, samsung desen Kore (kişisel olarak asla samsung kullanmayı istemedim), İphone desen (insanlar diyecek ki sırf iphone um var demek için aldı, dosya işleri alıp gönderme falan benim için çok sıkıntı vs vs.) inan ne yapacağımızı şaşırdık artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Norge23 N kullanıcısına yanıt
    bence mate 20 pro hala çok iyi bir telefon.
  • Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten kullanmakta olduğum telefon şu anda ama hocamın takıldığı nokta bence Huawei'nin genel olarak yaptığı bir uygulama, yani aslında telefon bazlı değil de marka bazlı konuşuyor gibi yoksa bence hâlâ piyasanın en şık ve en donanımlı cihazlarından biri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norge23 -- 14 Ağustos 2020; 10:41:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Norge23 N kullanıcısına yanıt
    Marka anlamında ise ok. ama model olarak mate 20 pro bence çıkış tarihinden 1 sene önce çıkmış bir telefon gibi geliyor bana çıktığı senin ötesinde bir cihaz... şuan mate 20 pro nun sadece işlemcisinin güncellendiğini varsayalım çoğu üst seviye telefondan geri kalır yanı olmaz bence... tabi bunlar benim şahsi düşüncelerim.
  • İnsanların ne dediği ile neden bu kadar ilgilisin! Ne yani sırf insanlar "bak iPhone'um var demek için iPhone alıyor" diyecekler diye dilediğin markayı kullanamayacak mısın! Güldürmeyin beni.. saydığın tüm markalar Çin menşeli markalar zaten. Hepsinden uzak durun. Ben de kişisel olarak Samsung'a sıcak bakmıyorum mesela ve iPhone'a geri döneceğim.
    Aklınca Amerikan malı kullanacağıma Çin malı kullanırım diyen sivrilerin, Çin'in Uygur Türklerine yaptığı soykırıma kör olması da ayrı manidar.
    Ya, "şu marka gelişecek şimdiden alayım" zihniyetindeki svirilere ne demeli! Hazır gelişmişi almak ve problemsiz kullanmak varken, işsiz güçsüz tayfası romdur bilmem nedir uğraşır durur işte..
    Neyse, görüşlerim beni bağlar ve bende sözümün arkasındayım. Şu an için Huawei ve diğer Çin markalarının tamamı pişmanlıktır. Tercih eden buyursun alsın ve güle güle kullansın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne diye bu kadar agresif ve konuyu bu kadar başka yerlere çeken saçma açıklamalar yaptınız ki? İphone almama nedenimin büyük kısmını dosya işlerimi vs. Orda halledemeyecek olmam. Ben bir mimarım ve ipad kullanıyorum çizimlerimi düzenlemek vs. için insanların ne dediği aslında pek umrumda olmaz tıpkı sizin ne dediğinizin de aslında çok umrumda olmadığı gibi. Cebimde taşıdığım telefonla her işimi yapmak istediğimi belirttim, sınırlamalara pek katlanan biri değilim. İnanın gerçekten kullanmak istediğim telefon iphone olsaydı şimdiye kadar birçok kez satın almıştım. Ha bu arada Çinin yaptığı soykırımla Çin bazlı bir şirketi bir tutacaksanız o zaman İphone da almayın ne de olsa Amerika da yıllarca soykırım yaptı çeşitli ülkelere, lütfen bu kadar sığ düşünmeyin, bu kadar gözü kapalı olmayın, insanların farklı düşüncelerine saygıyla bakmayı öğrenin..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son güncelleme iyi değil cihaz eskisi kadar akmıyor ses kaydı çalışmıyor 9.1 e indirdim cihazı bu sefer de koyu mod yok 10.0180 e yükselttim reklam engelleme ve ses kaydı aktif burada kalacağım ayrıca bu sürümde bölünmüş ekran daha iyi bana göre
    Ayrıca da yapacakları güncellemeyi öpeyim 😆



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aşigo34 -- 17 Ağustos 2020; 21:26:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Norge23 N kullanıcısına yanıt
    Yaptığım yorum kesinlikle agresif değildi ve farklı yerlere de çekmeye çalışmadım. Ayrıca yorumum saçma geliyorsa ve umrunda da değilse cevap yazmayabilirdin mesela!
    Ülkelerin yaptıkları kendilerini bağlar ve bunlara dikkat eden insanların da tercihlerini etkiler diye düşünüyorum. O yorumu da yapmamın nedeni; bizim ülkede bir "dış güjler bize oyun oyniyir" düşüncesinin hakim olması ve insanların da her ekonomik olumsuzlukta, sanki ülke yönetiminin hatası değilmiş gibi Amerika'yı suçlaması ve akıllarınca da onu boykot etme düşüncelerinin olmasıdır.
    Peki ya senin düşüncen ? Şu an bakamıyorum önceki mesajına ama hatırladığım kadarıyla "hava atmak için iPhone aldı derler!" diyorsun :) küçük insanların ne dediği ve ne düşündüğü ile bu kadar ilgilisin ama benim yorumumu saçma buluyor ve umursamıyorsun! Ne diyim..
    Herkesin her düşüncesine saygı duyan bir insanım. O umursamadığın mesajımda da mesela bir saygı neticesi olarak, bu telefonu almayı düşünenler için yol gösterici olmaya çalışıyorum.

    Yeni haberlerden de haberin vardır umarım; belki Huawei'nin eski ve android güncellemesi alan telefonlarına bile -mesela bizim mate 20 pro'lar-güncelleme gelmeyebileceği haberleri çıktı şu an!
    Yani "yarını bu kadar muamma olan bir markayı" mimar olarak alıp kullanmayı sorun etmiyorsan devam edebilirsin. Problem yaşayacak arkadaşlara da buradan bilgilendirme yapmış olurum yalnızca.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar bu cihaz için imei tamiri sizce ne zaman aktif olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iphone 8 plustan bu cihaza geçilirmi özllikle ksmera ve ekran kalitesi önemli benim için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.