Şimdi Ara

**HUAWEI GR5 ANA KONU VE Kullanicilar kulübü** (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.568
Cevap
24
Favori
100.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Spunch1212 kullanıcısına yanıt
    Görsellik arayüz önemli ise gr5 çünkü ma1 stok arayüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun altın rengiyle aranıza katılmış bulunmaktayım.

    Kılıf, kırılmaz cam filmi, program vesaire onerileriniz varsa bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teyzeme gg üzerinden silver renk olanını satın aldım. Cumartesi sipariş verdim daha gelmedi ama aklıma birşey takıldı. Mediamarkt satıcısından aldım. Fotoğraflarında ön kısmı siyah gözüküyor diğer bütün sitelerde silver modelin ön kısmı beyaz. Hangi renk gelir ürün?
    Link:https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/gr5-2017-32-gb-silver-akilli-telefon-huawei-turkiye-garantili-329451576 (Bunu aldım)
  • Arkadaşlar 2017 modeline gelen güncellemeyi ( yada güncellemeleri sanırım ) kurdunuz mu ? Neyi değiştiriyor iyileşme yada kötüleşme gördünüz mü ?
  • Beyler bu telefonu iphone se ile karşılaştırabilir misiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu telefonda uygulamalar ana ekranı yok biliyorsunuz. Bunun yerine küçük kutucuklar var. Bu kutucuklar 3x3 boyutunda. Bunları büyütmenin bir yolu var mı? Yani 4x4 yada 4x5 gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey sorduk resmen konu öldü be yav.😁😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GR5 2017 kullanıcısı olarak tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.

    Cihazı ortalama 2-3 aydır kullanıyorum. Telefonum bir kere cep mesafesinden yanlamasına ve diklemesine yere düştü. Üstünde ayriyeten satın aldığım slikon kılıf vardı. Açıp baktığımda sol üst köşede nokta kadar bir boya kalkması ve kasanın arkasında kameranın hizasında göçük olduğunu gördüm. Kısaca bu telefonu alacak iseniz sağlam bir kılıf alın. Ama maalesef ben bulamadım GR5 2017 için sağlam kılıf. Yurt dışında çok var ama buralarda yok.

    Kamera olarak fena sayılmaz fakat ön kamera için aynı şeyi söyleyemem. Ön kamerasıyla iPhone 6S Plus'un ön kamerasını karşılaştırdım. GR5 2017 arkada ki ışığı çok fazla alırken iPhone 6S plus almıyordu. Arka kameraya gelecek olursak kesinlikle günlük ihtiyacınızı görür. Ben kamerası için satın aldım fakat hiç kullanmadım. Eğer çekersem fotoğraf buraya yüklemeye çalışırım.

    Değinmek istediğim cihaz ile ilgili bir problemim var maalesef. Cihazım daha yeni olmasına ve 10GB boş yerim olmasına rağmen acayip kasmalar yapmaya başladı. Bir gün video izlerken aniden reset attı kendi kendine o günden bu güne cihazımda kasma problemi yaşamadım. Fakat reset atmadan önce gerçekten sıkmıştı artık. Google chrome de basılı tutup yeni sekmede aç diyene kadar 3-4 saniye geçiyordu.

    Güncelleme problemi kafamı çok sıktı benim. P9 Lite 2017'den geçtim bu telefona. Alışmam biraz zaman aldı. Mesajlaşmalar kısmı değişik, bildirim paneli değişik. P9 Lite 2017'den daha iyi bir cihaz olmasına rağmen güncelleme almıyor. Aynı şey için P9 Lite Mini içinde geçerli. P9 Lite Mini bile güncelleme almış. Ayrıca kutusundan çıkan kulaklık da moralimi bozdu. P9 Lite Miniden daha kulağa oturaklı yapısı olan(iPhone kulaklıkları gibi) kulaklık çıkarken GR5 2017'den yuvarlak kulaklık çıktı.

    Ayrıca bana sormak istediğiniz bir soru olur ise buradan veya özelden mesaj atabilirsiniz, cevaplamaya çalışırım.




  • İlk seri gr5 kullanıyorum, 2 seneyi doldurdu bu hafta itibariyle. Yalnız telefon bu aralar yavaşladı. Uygulamalara tepkiler geç geliyor falan. Sizde de böylemidir durum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quemoy

    İlk seri gr5 kullanıyorum, 2 seneyi doldurdu bu hafta itibariyle. Yalnız telefon bu aralar yavaşladı. Uygulamalara tepkiler geç geliyor falan. Sizde de böylemidir durum?
    Bendede durum aynı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gr5 2016 cok yavaş cok anlatilmaz format attim hizlandi 2 gün sonra yine aynı kasma donma. Oyun felanda oynamıyorum birkac bankacılık ve alışveriş programı ve nette dolanıyorum ama adamı kanser eder çok yavaş. Eskiden bende g3 vardı bundan çok daha hızlıydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eski nesil Gr5 de hızlı şarj özelliği yok mu kullanan arkadaşlara soruyorum 2 yıldır kullanıyorum telefonu daha yeni quick charge 3.0 hızlı şarj özelliği var diye biliyordum uyumlu şarj aleti aldım yine aynı bir değişiklik olmasdi telefonu iki saatte doldurdu. Var mı eski nesil kullanan arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArifAk1 A kullanıcısına yanıt
    Telefon %30 dan %100 e 1 saat 30 dakikada şarj oluyor.


  • Bootloader kilidinin dağıtılması en son ne zaman sona eriyor?
  • En son güncellemeden sonra ekran kilidini açarken parmak izi okumama gibi bir sorunla karşılaşan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon bugün elime ulaştı.Hepsiburadadan 1185 tlye aldım.Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.
  • Arkadaşlar ön kamerayla resim cekinirken arka ışığı çok alıyor , bunun için bir çözüm var mı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navigasyon tuşunu gizleme yada MIUI'deki gibi küçük ve sade bir şekilde değiştirme şansımız var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 17 Temmuz 2018; 21:47:25 >
  • Arkadaşlar merhaba. Konu içinde soruldu bilmiyorum, soruldu ise kusura bakmayın, Gr5(2017 modeli değil) telefon acayip kasılma donma yapıyor, bilhassa uzun süre nete bağlı kalmayıpta birden mobil interneti açınca, Wi-Fide de yapıyor tabi ama mobilden kadar değil. Tepki süreleri uzuyor bir uygulama açmaya çalış 3 5 dk da anca. Eskiden böyle değildi, aynı sorunu yaşayan kimse var mı, varsa çözüm bulabildiniz mi. Paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atilgan1

    Arkadaşlar merhaba. Konu içinde soruldu bilmiyorum, soruldu ise kusura bakmayın, Gr5(2017 modeli değil) telefon acayip kasılma donma yapıyor, bilhassa uzun süre nete bağlı kalmayıpta birden mobil interneti açınca, Wi-Fide de yapıyor tabi ama mobilden kadar değil. Tepki süreleri uzuyor bir uygulama açmaya çalış 3 5 dk da anca. Eskiden böyle değildi, aynı sorunu yaşayan kimse var mı, varsa çözüm bulabildiniz mi. Paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler
    Aynı sorunu ben de yaşıyorum 🙃 birkaç kez fabrika ayarlarına döndürmeme rağmen bir süre sonra yine donma sorunu yaşamaya başladım. Geçen ayın 30'unda yazmışsınız, eğer siz çözüm bulduysaniz duymak isterim.



    Telefonu alalı kaç sene oldu tam emin değilim, şu güne kadar 3 defa ekran degiştirdim 😂 şu anki ekranı da kırdım fakat donma ve kasma sorunu ve yavaştan azalmaya başlayan pil ömrü yüzünden yeni ekran taktırmayacagım. Yeni telefon da alamıyoruz malum fiyatlar yüzünden 😅
    Bir de şu HiCloud'ı neden kullanamıyoruz ya sinirim bozuldu, madem kullanamayacağız neden koyuyorsun arkadaşım ya Allah Allah 😅



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi If I Were Einstein -- 7 Eylül 2018; 19:2:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.