Şimdi Ara

Huawei Band 6 İncelemesi - Pil çok iyi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bu videoda Huawei'in yeni akıllı bilekliği Huawei Band 6 modelini sizlerle birlikte detaylı olacak şekilde inceliyoruz. 549 TL'lik bir fiyat etiketine sahip olan ürün bizlere neler sunuyor? 





  • Açılmıyor
  • muslucus kullanıcısına yanıt
    Merhaba, videoda herhangi bir sorun yok. İzlenebiliyor :)

  • Ios uygulamasında video başlamıyor. Mobil internet ve wifi ile denedim
  • İOS cihazlar konusunu Huawei ile görüştüm bana verdikleri cevap; Düşük kalp atış hızı uyarısı iOS için desteklenmez.

    HUAWEI Band 6 ile regl dönemlerinizi kolayca takip edebilirsiniz, periyodunuzun yaklaştığına dair sizi uyararak, hazırlıksız yakalanmanızı önlemiş olur. Bu özellik, bir iOS telefona bağlıyken desteklenmez.

    HUAWEI TruRelax™ teknolojisi ve tüm gün süren stres izleme algoritması, gerginliğinizi ve stres seviyenizi etkili bir şekilde izleyebilir. Bu özellik, bir iOS telefona bağlıyken desteklenmez. Müzik çalma işlemini daha iyi kontrol edebilir, uzaktan deklanşörle fotoğraf çekebilirsiniz. Bu özelliklerde ios cihazlarda desteklenmemektedir. Geri kalan özellikler kullanılabilmektedir.
  • Huawei'nin kendi sitesinden satın aldım, 5 Mayısta elime geçti. Nabız değerini bariz yanlış ölçüyo, örneğin aynı anda aynı kolumda Mi Band 3 takılıyken onda 45 görüyorum, parmağımda oksimetre var 44 görüyorum, Huawei Band 6 ile 70-90 kafasına nasıl eserse. Arada sırada doğru ölçüyo, ölçümü başlatıp 2 dk beklersem anca.


    Dün gece fabrika ayarlarına getirdim bişey değişmedi, sabah hadi dedim sensörü alkolle temizleyip takayım yine değişme yok. Durumu Huawei web ssitesinden destek ile yazışarak anlattım, saat 16 civarı da teknik ekipten birisi aradı. Arkadaş diyo ki Mi Band'ı mı referans alıyosunuz, ya arkadaş oksimetreyi de referans alıyorum, alet 90 nabız gösrerirken kendim de sayıyorum bu alet yanlış ölçüyo. Sinir ettiler, hemen iade talep edecem. İade etmeden de bi video çekip buraya da eklerim linkini.


    Bunun dışında telefona her bağlanması gerektiğinde konum açmak gerekmesi saçma, neymiş Android 6 üzeri cihazlarda şartmış, Mi Fit uygulaması bluetooth açık olduğu an bağlanıyo ama.


    Bilekliği takıp ilk yürüyüşüme çıktım, açık hava yürüyüş modunu açtım. Whatsapp'a mesaj yağıyo ama spor modunda bildirimleri göstermiyo, mecbur yine telefonu çıkarıp bakıyorum. Ayrıca yine spor modundayken diyelim ekran parlaklığını değiştirmek istedim, yukarıdaki menüyü de açmıyo iptal. Uygulaması üzerinden ekran parlaklığı ile ilgili hiç ayar yok zaten.


    Mi Band 3'e göre neyi iyi derseniz, arabada giderken adım saymıyo bak hakkını yemeyeyim. Mi Band 6'da bunu düzelttilerse sıcak bakarım tekrar Mi Band almaya.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UML -- 9 Mayıs 2021; 16:46:54 >




  • mi band yanında halt etmiş bence gayet güzel büyük ekran , pil candır dostlar...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.