Şimdi Ara

Huawei Band 4 Pro 299 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
7
Favori
6.955
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drangela61

    Anladım hocam, o zaman işime yaramaz..
    Bu şekilde bir saate ihtiyacım var, nispeten de uygun fiyatlı olursa iyi olur..
    Var mı bildiğiniz bir model?
    İstediğiniz gibi cihazın(bileklik/saat) konumunu size ileten bir cihaz olması için GSM şebekesine bağlanması gerekir, yani içinde telefon hattı takılabilir olması gerekir. Bu cihazlara çok hakim değilim ama Apple'ın son saatlerinden birinin eSİM desteği var ve telefon olmadan dahi telefon görüşmesi yapılıyor, saat doğrudan telefon şebekesine bağlanıyor, (saat gibi olsa bile telefon özellikli) Ama bu eSIM ülkemizde henüz yok.

    Bazı çocuk saatleri görüyorum 600-700 liraya satılıyorlar, onların içine bildiğimiz SİM kartlardan takılıyor ve telefon özellikli. (bim veya a101'in yakın zamanlı broşürlerinde görmüştüm, çocuk takibi için)

    Bir de motorsikletçilerin güvenlik ekipmanı olarak aldıkları GPS takip cihazları var. (motorsiklette titreşim algılayınca konumu SMS atıyor, veya belirlediğiniz alanın dışına çıkınca SMS atıyor) Bu cihazlar GPS takibi yapabiliyor, içlerine bir de SİM kart takılıyor ki, GPS verisini size SMS atabilsinler. Bir ara Çinden çok uzuza getirliyordu ama şu an şöyle bir sıkıntı var bu cihazlar GSM şebekesine bağlandığı için gelen takip cihazların kayıt yapılması gerekiyor 30-40 dolarlık ürünün için hiç mantıklı olmuyor.
    Bir de bu takip çözümünü aylık üyelik olarak satan firmalar vardı, hatta Turkcell'de biz cihaz satıyordu, aylık ücreti 100-200 (belki daha fazla) bir şeydi 2 yıl üyelik sonunda çok uçuk para ödenmiş oluyordu.

    Kısacası size bir cihazın konumunu bildiren herhangibir cihazın GSM şebekesine erişmesi gerekir. İçinde bir SİM kart olacak ki size ulaşabilsin. (veya henüz ülkemizde olmayan eSİM, yine aynı mantık şebekeye erişmek için)




    Ek:
    https://www.a101.com.tr/elektronik/piranha-akilli-cocuk-saati-mavi/?recommended_by=instant_search&personaclick_search_query=%C3%A7ocuk%20saati

    Şöyle bir şey var, SİM kartlı bir model gibi, ama benzer cihazlardan şikayetlerin çokça olduğunu duymuştum, bu cihaz nedir, işe yarar mı, çöp mü bilemem. Fiyatına ve markasına bakınca paranıza yazık olabilir gibi geliyor. GPS'e sürekli bağlı olunca şarjı 5-6 saatte bitiyorsa mesela işinize yaramaz, çocuk takibi vs. için. Pili bitince takip edilemez. GPS bağlıyken uzun süre bili dayanmalı ki işe yarasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 17 Ekim 2020; 21:33:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam..
    Ayrıntılı bilgi için..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voodoo child

    siteyi herhalde geocities'ten bedava yapmislar.. nasil amator, ilkokul cocugu sitesidir oyle.. yazilar resimler uzerine geliyor okunmuyor.. wordde buyuk seklinde yazilmis icerik... rezalet...

    urune gelirsek pil omru daha fazla olsaydi keske.. artik aylik sarjlardan mp3 calabilen saatlerden bahsetsek de telefona ihtiyac duymasak...

    saki ol sampiyon, hele bir o bahsettigin pili icad etsinler once, sonra cihazlara koyarlar elbet. tabii 100 yil mi surer, 5 yil mi onu Allah bilir.

  • Bunda oksijen ölçümü yok sanırım, Honor Band 5 te var daha ucuz, gps ve oksijen ölçümü arasında tercih yapılabilir.

  • Mixenon kullanıcısına yanıt

    kandaki oksijen ölçümünü nasıl yapıyor hocam? kandan numune almadan nasıl tespit edilebiliyor bu? 

  • Spo2 ölçer kesin var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni gördüm fiyat aslında olması gereken seviyeye gelmiş gps dışında honor band 5 le neredeyse aynı cihaz SPO2 var mı bende tereddütte kaldım kullanan alan varsa bilgi verirse sevinirim.


    Bir de dün akşam sadece siyahı stokta vardı sabah pembe ve kırmızı da stoğa girmiş iptal edip istediğim rengi aldım daha 10 gün sürecek sanırım bu indirim aradığınız renk biterse benim gibi mevcudu alıp diğer renkler gelince iptal edip tekrar alabilirsiniz


    Şunu da ekleyeyim bir de huawei de çark çevirme olayı var günlük 3+ face paylaşımıyla 2 daha geliyor 20 tl lik kupon denk getirirseniz 279 tl ye düşüyor. Hiç bir kupon için alt limit bilgisi bulamadım ama 40 ve 60 tl yi kullanamadım 20 tlyi bu üründe kullandırdı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judger90 -- 21 Ekim 2020; 10:23:34 >
  • ernestitoo E kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler, yeni gördüm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Band 4 Pro şu anda Grafit Siyahı ve Zenfecil Kırmızısı renkleri ile alıcılarını bekliyor.

    Tabii ki Band 4 Pro, kandaki oksijen miktarını (SpO2) ölçebiliyor. demiş firma

  • tavernac1 kullanıcısına yanıt

    Var hocam youtube da CHİP online incelemesi var.Ordaki elaman yapıyordu. Ne kadar doğru bilemem ama.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • judger90 kullanıcısına yanıt

    Alt limit bilgisi kamyanya detayında yazıyor .

    2.14 te SpO gözüküyor.

    Ürünü almayı planlıyordum güzel oldu bende aldım.Ürünü araştırırken sensörlerin kalitesenin daha iyi olduğunu okumuştum fakat ne kadar kalite farkı var bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi Band 5’e göre nasıldır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackEagles2

    Mi Band 5’e göre nasıldır?

    mi band 5 kağıt üstünde daha iyi ama kalp atış ve uyku izlemede incelemeler huaweinin daha iyi olduğunu gösteriyor en azından ben öyle anladım kalp atışı daha stabil ve oksijen seviyesi ölçümü tutarlı deniliyor, uyku takibinde is tüm uyku aralıklarını başarılı bir şekilde gösterip hafif uyku kısmında alarmla uyandırma işi yapması huawei nin en büyük artısı


    tabi bu artı özelliklerin tamamı honor band 5 huawei band 4 te de var yani daha ucuza da alınabilir aslında bunlar

  • watch gt2 pro'ya herhangi bir uygulama yüklenmiyormuş. kendi marketi yok, dahili spo2, egzersiz, spor uygulamalarını kullanıyor. bileklikten farksız gibi geldi. 2-3 bin aralığında akıllı saat önerisi olan var mı? ya da bu bileklikten alacağım kampanya bitmeden. kullanım amacım daha çok kışın dağda kayak yaparken olacak, yazları da yüzme ve bisiklet. dahili gps öncelikli benim için bu yüzden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iphone kullananlar bileklikten hava durumuna bakmak istersek uygulamayı açmadan görebiliyormuyuz?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.