Şimdi Ara

HTC ONE X OYUNLAR-UYGULAMALAR (SÜREKLİ GÜNCEL KALACAK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba forumda eski birisi olmama rağmen fazla vakit ayırmazdım 2.el bölümü dışında ancak htc one x alana kadar herşey değişti.Bu zamana kadar kurduğunuz ve benim kurduğum uygulamaları burda paylaşalım hem uygulama zengiliği olur hemde yeni giren arkadaşlar ilk başta ne yükliyceklerini burdan bakabilirler.Uygulama hakkındada kısa bir açıklama yaparsanız yükliycek kişi için daha iyi olur.Oyunları tek bir katagoride topladım arkadaşlar.

    Not:Daha yapım aşamasında işte olduğum için ancak bu kadar yapabildim.Gece ye kadar daha güzel bir hal alıcaktır umarım.Eksik olan kısımları söyleseniz ona göre düzenleme yapıyım bende arkadaşlar daha yararlı kullanabilmek adına.





    Battery HD

    Güzel bir pil uygulaması arkadaşlar % hesabı pilinizin süresini ayarlara girmeden görebiliyorsunuz ve oldukça hoş widgetlara sahip bu uygulama bence telefonda olması gereken bir program.

    Google Currents

    Eğer haberleri internetten takip ediyorum diyorsanız dünya basını ve ülke basınımızın son dakika haberlerini bu apk'dan takip edebilirsiniz rss desteğide mevcut olan bir program.

    Google Translate

    google un çeviri programı kullanmak için internetinizin olması şart bu zamana kadar en yakın sonuç veren translate programı diyebilirim nette gördüğüm

    Facebook Messenger

    Günlük hayatta kullandığımız msn in facebook versiyonu facebook a girmeden bu program sayesinde mesaj atabilir ve çevrimiçi sohbet yapabilirsiniz.

    Konuş Yazsın

    Türk arkadaşımızın yaptığı güzel bir program not almak için artık yazmasınıza gerek yok konuşarak telefonunuz kaydedebiliyor çok şeyler beklemeyin yanlız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

    MX PLAYER

    Htc one x de bazı filmlerde görüntü var ses yok misali sesler duyulmuyordu ancak mx player ile bu sorunu kökten çözebilirsiniz ve kullanılması gereken güzel bir program bence.

    Avast Mobile Security

    Bu zamana kadar hiç kullanma gereği duymadım ancak yinede yararlı bir program olarak görüyorum yakın çevremde kullanan ve memnun olan arkadaşlarım var pc versiyonu gibi malesef türkçe dil desteği bulunmuyor programın.

    Smart Measure

    Bir mekandasınız yada birşeyi ölçmeniz gerekiyor ancak o an ölçümü kafanızdan kestiremiyorsunuz bu program ile bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz ölçümler birebir olmasada çok yakın sonuçlar ver tavsiye bir program.

    En Ucuz Fiyat

    Adında anlaşıldığı gibi aradığımız bir ürünün bize nerde en ucuz olduğunu gösteren bir program gayet kullanışlı bir program.

    Çevrimdışı Sözlük

    Bu program ile internet bağlantısı olmadan bilmediğiniz ingilizce kelimeleri türkçeye çevirebilir veya tam tersini yapabilirsiniz.

    İstanbul Ulaşım

    İstanbulda yaşayanların eli ayağı olabilcek bir program.İett otobüslerinin hareket zamanları harita üzerinde gösterimi vs vs. çok yararlı bir program.


    Whatsapp


    Whatsapp ıda bilmeyen çok az kişi vardır herhalde 500 milyondan fazla kullanıcısı olan sosyal mesajlaşma programı gerekli olan tek şey mobil bir internet bağlantısı. :)


    Instagram


    Instagram foto. efekt veren güzel bir program htc one x'inde gömülü programı var ancak daha fazla özellik isteyenler için düşünülmüş bir program.


    Cj Strike Back,Temple Run,Zombirds,Air Penguin,Mega Jump,Highway Rider,FLCommand,Angry Birds,Hambo,Cut The Rope,Tip-Off,Agent Dash,Ocean Tower,Radiant Defense,Dead Trigger

    Cj Strike Back:Oyunun sonu yok robotlar var ve onlara takılmadan sürekli bir bina tırmanıyorsunuz.Zevkli bir oyun ancak çok oynanırsa sıkabilir.

    Temple Run:Efsane oyunlardan biri herhalde fazla açıklama yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. :))

    Zombirds:Güzel bir oyun havada uçan zombi kuşları öldürmeye çalışıyorsunuz.

    Air Penguin:G Sensörü ile oynanan yine güzel bir penguen oyunu sürekliliği olan bir oyun.

    Mega Jump:Küçük bir karakterimiz var ve altınları aldıkça yukarıya doğru yükseliyoruz.

    Highway Rider : Motor sürücüsü olarak oyuna başlıyoruz arabaları geçtikte hızlanıyoruz.Speed moto'dan grafikleri kat ve kat daha güzel bir oyun.

    FLCommand : Güzel bir oyun bağımlısı olabilirsiniz ancak şarjınıza dikkat edin bence sonra sıkıntı olabilir :)) Oyunda adamımız 3 farklı yere gidebiliyor aldığımız silahlar ile düşmanları öldürüyoruz.

    Angry Birds : ... :))

    Hambo : Küçük karakterimize verilen mermiler ile düşmanları öldürüyorsunuz o kadar kolay olduğunu düşünmeyin yanlız ilerleyen bölümler gayet zor.

    Cut the Rope: Grafikleri çok eğlenceli olan ve akıl gerektiren bir oyun aynı zamanda bir insanın reflekslerini ölçen bir oyun angry birds tarzında bir oyun diyebilirm.

    Tip-Off : Güzel bir basketball oyunu farklı görevler verdiği için oyun gayet akıcı ve sıkılmıycaksınız.

    Agent Dash: Temple run tarzında ancak temple run dan grafikleri çok daha kaliteli ve eğlenceli bir oyun ve play store da her geçen gün dahada populer olmaya devam ediyor.

    Ocean Tower (Tavsiye) : Bir gökdelen düşünün ve gökdeleni siz inşa ediyorsunuz sıradışı güzel bir oyun ve arka plandada oyun çalışıyor.Oyun gerçekten free bir oyun istediğiniz herşeyi yapabiliyorsunuz gayet iyi düşünülmüş bir oyun ve sizi sürekli düşündürüyor oyunda ne oluyor diye.

    Radiant Defense (Tavsiye) : Defans oyunları sevenler bu oyunu mutlaka indirin bu zamana kadar oynadığım en güzel defans oyunu normalde sevmem.

    Dead Trigger: Tegra 3 destekli grafikleri son derece güzel bir zombi oyunu ancak ilerleyen bölümlerden sonra sıkılabilirsiniz.


    Viber

     HTC ONE X OYUNLAR-UYGULAMALAR (SÜREKLİ GÜNCEL KALACAK)


    Viber ücretsiz telefon görüşmesi yapılan güzel bir program örnek vericek olursak yurtdışındaki bir akrabanızı bu program ile internet bağlantısı üzerinden ücretsiz bir şekilde konuşabilirsiniz aynı zamanda mesajlaşabilirsiniz.

    Foursquare

     HTC ONE X OYUNLAR-UYGULAMALAR (SÜREKLİ GÜNCEL KALACAK)

    Foursquare:İnternet üzerinden bulunduğunuz yeri check-in yapan ve türkçe destekli güzel bir program.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcunbayrak -- 16 Ağustos 2012; 17:40:35 >







  • Çok iyi düşünmüşsün.Büyük bir eksiklikti.
  • Takip
  • @Orhanyildiz
    Siz de konunuzu oyun ve uygulama die belirlememismiydiniz iki konuda aynı olmuş bence bi konudan takip edilmesi daha iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4234 -- 5 Eylül 2012; 12:36:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc one-x diye ayrım yapılmaması daha güzel olur, sonucta yukarıda yazdıgınız uygulamaların hepsini htc xe xl one s one x ... yazmadığım biton cihaz çalıştırıyor
  • Çok hoş ve eksiklği hissedilen bi konu olmuş tebrikler devamını bekleriz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.