Şimdi Ara

HTC HD 2 İçin Araba Kiti CU S400 İlk İnceleme - review (kazıklandık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HTC Aksesuar shopta satılan şimdiki ürün bu

    HTC HD2 Car Upgrade Kit CU S400
     HTC HD 2 İçin Araba Kiti  CU S400 İlk İnceleme - review (kazıklandık)



    Description
    The HTC HD2 Car Upgrade Kit lets you attach and mount your HTC HD2 to your car windscreen for easy viewing whilst driving.

    NaviPane
    Attach the HTC HD2 Car Upgrade Kit and your device automatically activates the "NaviPanel" interface that provides quick access to all the essential phone features while driving.

    Power
    Keep your device charged and ready to go. The built in power socket lets you connect a car charger whilst driving to keep your HTC HD2 powered and ready for when you arrive at your destination.

    Package Contents:
    - HTC HD2 Car Mount (CU S400)
    - MicroUSB Car Charger


    N.B. if your HD2 is not unlocked and it's from any particular operators, then the phone might not come with NaviPanel' software.
    You can also get the update for the enhanced funcitionality of CU S400 via this link.
    Technical Details
    Active charging through the cradle
    Flexible ball joint and neck
    microUSB car charger is included in the pack
    Shipping Weight: 0.32kg


    DAHA ÖNCE HTC RESMİ SHOPTA ve HALENDE AKSESUARLARI LİSTESİNDE (Copilot ile birlikte verileceği iddia edilen) AYLARDIR ÇIKMADAN PAZARLANAN ALDATMACA ÜRÜN BU !!!


    HTC HD2 Car Upgrade Kit CU S400 + CoPilot Live 8 (UK & Europe Maps, Multiplatform)
     HTC HD 2 İçin Araba Kiti  CU S400 İlk İnceleme - review (kazıklandık)



    Bir çoğumuz HTC HD2 Leo satın almış bulunuyoruz. Elimize ulaştığı 6 aydır telefonumuzu gururla ve zevkle kullanıyoruz.
    Navigasyon özelliği harika tek eksiğimiz arabaya monte etmek değil mi? Bu konuda kasım 2009 dan bu yana cu s400 car upgrade kit den söz edilmekte resimleri ve videoları boy boy görünmekte ayrıca preorder olarak siparişler alınmış olmakta.
    Çok fazla sattığı kuşkusuz ben de preorder ile alanlardanım. Çıkışı ertelene ertelene sonunda çıktı ve eve gönderdiler. Kutuyu hevesle açtım içinden bir telefon arka kapağı ve mıknatısla takılıp çıkarılabilecek bir sistem hayal ederken hayallerimin hüsranla sonuçlanması uzun sürmedi. Ne güzel yedek plastik tutacakta koymuşlar derken baktımki ürün aslında o plastik tutacak ve aşağıdaki resimlerdeki ile benzeyen tek tarafı sanırım arka cama yağışan bölümü!

    Çok Şık duran reklamı yapılan hatta Telefonun kendisi çıkmadan bu tutacağı ile reklam edilen ürün ile piyasaya çıkarılan ürün aynı olmazsa ne hissedersiniz?
    Bu tutacak belkide dünyada ilk defa telefonun bile satışını arttırmış olabilirken 10 dolarlık çin tutacağından çok farkı olmayan bir ürün eve gelirse ne hissedersiniz?
    kazıklandık hissi mi ? Evet aynen öyle.

    Anlaşılan üretici aylarca işin içinden çıkamamış amatörce bir işe kalkışmış iş bu kadar büyüyüncede zor durumda kalıp aylar sonra böyle bir ürün çıkarabilir işin içinden sıyrılmak zorunda kalmış.

    Reklamı yapılan üründen fotoğraflar.

     HTC HD 2 İçin Araba Kiti  CU S400 İlk İnceleme - review (kazıklandık)

     HTC HD 2 İçin Araba Kiti  CU S400 İlk İnceleme - review (kazıklandık)



    Eve Gelen Ürün

     HTC HD 2 İçin Araba Kiti  CU S400 İlk İnceleme - review (kazıklandık)

     HTC HD 2 İçin Araba Kiti  CU S400 İlk İnceleme - review (kazıklandık)



    inceleme ile ilgili geniş detayı yakında bu konuya ekleyeceğim.


    www.tupbebek.org



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djalpha -- 18 Mayıs 2010; 14:18:12 >



  • bu konuda yurt dışındaki güçlü tanıtım sitelerinede bilgi giriyorum takip edebilirsiniz

    ben bu sitede ilk görmüş beğenmiştim ürünü. Şu andaki üründe kötü değil fakat çok fark var bu açıdan bakılınca bir yanlış var ortada.
    Ürün üzerinde değiştirme hakkına sahibiz gibi safsatalar da yayınlasalar bence telafi etmez şöyle düşünün size kızakla yol alacak bir jetsky tanıtıp satıyorlar fakat eve gelen 4 tekerlekle giden araba gibi bişi ne dersiniz?

    http://www.slashgear.com/htc-hd2-cu-s400-car-kit-gets-priced-detailed-coming-december-1360143/#comment-63461
  • önceden eski tasarımı görüpte preorder yapanlar için haklısın kotü bir durum...
    ama cok uzun zamandır zaten piyasaya cıkacak urunun boyle olacagı lanse edilmişti diye biliyorum.şahsen ben bu tasarımı bile bile aldım 14unde kargolandı bakalım ne zman gelecek.
    herhalde ilk dusundukleri kapak sistemini oturtamadılar ki böyle bir revizyona gidilmiş. aslında arka kapağı tak çıkar yalama olabilirdi.
    ama yanı sorun dediğine göre bundada mevcut.. ust kısım ve usb gırıslerı takılırken zorlanıyor ise bundada kacınılmaz gibi duruyor.

    ama her ne olursa olsn arabada buyuk kolaylık saglayacagı kesın :) ıstanbul ıcı cok gps kullanmıyorum fakat navipanel acılması buyuk kolaylık .. kısayol aramalar ıcın fılan.. bakalım benım urunde gelsin bende yorumlarımı paylasırım..
  • Sevgili adaşım,
    Evet uzun süre önce (2,5 ay) preorder yapmıştım takip etmedim. Üretici firma şikayetim üzerine uzun süre önce duyurmuştuk mesajı gönderdi fakat şu konu atlanmamalı!
    Biraz araştırdım ve ocak ayında bu duyumları ortaya yaydıklarını ve bunların sadece çevre medyalarda (dizaynının değişeceğini duyurdu) şeklinde olduğunu bulabildim.
    Falat kritik olan konu preorderlerin yapıldığı sitelerin tümünde (clove.co.uk dahil !!) eski dizaynın resmi ile preorder aldılar. Bende satınala tıkladığımda eski görünüm vardı ve onlar duyuralı 2 ay olmuş oluyordu.
    Dediğim gibi şu konudaki ilk resmi daha HTC HD2 telefon olarak satılmaya başlamadan itibaren kullanıp !!!! hem htc hd2 nin makine olarak satışını arttırdılar hemde biz satın aldıktan sonra telefonun 10 da biri oranında araba kitini de bu resimle bize sattılar. Halbuki bu kit telefonun 20 de biri fiyatı eder!
    İşte bu anda başlıktaki kazıklandık ibaresini hak ediyorlar.
    Telefonu çıkarmadan gayet güzel kiti duyuran firma değişimi neden bu kadar cılız duyurmuştur sizce?
    Bunların hepsi ahlaksız pazarlama teknikleri ve emin olun reklamı yapan, üreten, medya bağlantısını yapanlar özenli, bilerek ahlak dışı iş yapıyorlar.
    Düşünsenize Türkiyede bu olsa bilboardlarda yer alan ürünle eve gelen ürün farklı olsa kıyamet kopar doğal olarak sanyi bakanlığı ve rekabet kurulu cezayı firmaya keser paraları iade yolu açardı.

    Gelelim ürünün kalitesine.

    Ürün elime geleli günler geçmesine rağmen henüz kullanamadım !!!
    Tavsiyem satın almamanız o kadar para vermemenizdir. Çin malı bir tutacak kesinlikle cihazınıza daha az zarar verecektir.

    Öncelikle cama takmak ızdırap, sağamı çevirsem solamı çevirsem cama tutturdum fakat bana bakmıyor biraz oynatsam acaba bana bakarmı gibi uğraşılarınız sonunda beceremeyeceğinizi anlayıp sanırım ön panele yapıştırmak daha doğru olacaktır fikrine kapılacaksınız. O zamanda 3m yapışkanlı içinden çıkan diski acaba ön panelime yapıştırsam güneşte bir daha çıkmaz hale gelirmi arabanın plastiği bozulurmu diyerek kenara atabilirsiniz.
    Oldu ki cama yapıştırabildiniz sola çevirip vakumlamayı başardınız hatta ne şans alet size doğru bile görüşünüzü kapamadan bakabiliyor süper o zaman da sallandığını fark edeceksiniz. Oldu ki sallanmadı zıplamadı tamam süper peki vaz geçtim diyip yol alırken aleti çıkarayım dediniz. Yapamazsınız kolayca yuvasından çıkaramazsınız direksiyonu bırakın iki elinizle çıkarın sonra direksiyonu tutuverirsiniz bişi olmaz :) ( demeyin ben hareket ederken aletle uğraşmam sağa çekerim, biliyorum da ummuyorum hihihi )
    Bildiğiniz gibi aleti aparata takınca navipanel açılıyor, bir çoğunuz custom firmware kurdunuzsa navi panelde navigasyona tıklarsanız farklı firmaların navi uygularını açmaya çalışacaktır bende telenav diye bişeyi açmaya çalıştı doğal olarak o da olmadı. Orjinal romsa copilotu açmaya çalışacaktır üye olur 15 gün kullanırsınız sanırım yada cracket bişiler denersiniz i go açılıyormu henüz araştırmadım home olarak ayarlanıyordur diye umuyorum.
    IPAD 3G almıştım htc nin navisi tarih oldu o aşamada tabiiki. Türkiye haritası üzerine çalışıyorum başaracağımı umuyorum o zaman Copilot Live HD 10 inch tadından yenmeyecek arabanın bi yerine sokuşturuveririz nolcak bu car kitten daha az zarar vereceği kesindir.
    Eklerim görüntü farkını yakında buraya.

    Sevgiler

     HTC HD 2 İçin Araba Kiti  CU S400 İlk İnceleme - review (kazıklandık)


     HTC HD 2 İçin Araba Kiti  CU S400 İlk İnceleme - review (kazıklandık)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djalpha -- 20 Mayıs 2010; 8:08:31 >
  •  HTC HD 2 İçin Araba Kiti  CU S400 İlk İnceleme - review (kazıklandık)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djalpha -- 20 Mayıs 2010; 8:32:57 >
  • arkadaşım ürünü satış politikaları hakkındaki tüm eleştirilerine katılıyorum. hakıkaten telefon çıkmadan bu ürün ile lanse edildi yok su ozellik bu ozellikleri var diye anlata anlata bitirememişlerdi bu araç kitini. bende bu ürünü basından beri takıp ettiğim için anlayabiliyorum ne demek istediğini.
    ben ürünün değiştiğini htcpedia ve xda sitelerinde görmüştüm ki halen htcpedia nın shop kısmında eski hali mevcut preorder kısmı yok ama eski modelin resmi mevcut. ki buda hayliyle çok yanıltıcı olmakta haklısın.
    ürünün değiştiği andan itibaren preorder yapan alıcılara bunu ıletmeleri lazım dı ki bu gibi bir durum meydana gelmesin. kimi bu sekilde almaz almaz bu onların bileceği iş değil ki buda sahtekarlık gibi birşey. parasını ödediğiniz bir şeyin değişerek gelmesi kabul edilebilir bişi değil haklısın.

    yanlız gelgelelim 14ünde clove.co.uk tan yeni halini bilerek aldığım araç kiti bugun elime ulaştı. açıkcası senın yorumlarını okuyunca memnun kalmıcam gibi bir izlenim edinmiştim fakat ürünü ben beğendim. bence alınabilecek bir ürün fakat fiyatı pahalı bir ürün.

    cama takmak ızdırap demişsin fakat bence pek öyle değil dönen kısmın nasıl hareket ettiğini görünce cama takmak çok basit bir işlem. vantuzu oldukca guzel işliyor komple saga cevirince kılıtlıyor sola cevırınce acıyor ayrıca telefonun bana yatay ve dıkey bakmasını cok kolay ayarlayabılıyorum sadece tek elımle cevırmek yetıyor.
    alet titriyor demişsin daha aracı kullanarak denemedim oyuzden kesin birşey diyemicem simdilik fakat benimki zamk gibi oturdu sankı tıtremıcek gibi duruyor.
    kutu ıcınden cıkan kullanıslı gıbı gozuken 3m yapıstırıcılı disk hakikaten dediğin gibi yapıstırmak pek güzel olmayabilir:) fakat daha sonra kızımayı dert etmicek arkadaşlar için güzel bir düşünce.

    bana telefonu tak cıkart yapmakta zor gelmedi acıkcası ustundeki plastık madde cok esnek telefonu takerken cok rahat hareket edıyor ki telefonu cızecegını yada zarar vereceğini sanmıyorum aksıne telefon oturduktan sonra cok saglam kavrıyor telefonu. tek elle denemeyin demişsin sırf merakımdan denedim fakat kolay cıktı...

    navipanel konusunda haklısın bu kadar ozellikli bir telefona navipanel gibi bir ozellık ekliyeceksin ve bunu copilot ile sınırlandıracaksın anlasılır gibi birşey değil. ve navipaneli daha diğer gps prgramlarına tam uyumlu bir şekilde ayarlayamadılar bildiğim kadarı ile. bende custom rom kullandıgım ve copilota para vermeyeceğim için navipanel ozelliğinden kısmen yararlanıcam gıbı bırsey buda cok hos değil. fakat bir ara navipaneli igo ile çalıştırmayı başarmıstım yine deneyeceğim bakalım başka program ile çalışacak mı görücez...


    kısacası bence ürün alınabilir ve kullanışlı bir ürün. sen sanırsam ürünü alıştakı problemden biraz keyfin kaçtı. aldığın yer ile bir konuş istersen ben bu ürünü kulanışlı bulmadım iade etmek istiyorum ben bu ürünü almamıştım diye. az para değil cunku eger kullanmıyacaksan elınde tutmanın anlamı yok.

    ipadin hayırlı olsun,hakikaten ipad de navigasyon guzel duruyormus :)) da o kadar buyuk ekran dıkkatını dagıtmasın dıkkatlı ol :))
  • Farklı yorumlar okuyorum ben de nette. Ancak ben de alacağım. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bogi


    Farklı yorumlar okuyorum ben de nette. Ancak ben de alacağım. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?


    valla arkadasım kesınlıkle almanı tavsıye ederim. çok kullanışlı bir alet.
    aldıgım gunden berı bır kere pişman olmadım. kullanması tak cıkart yapması bence cok kolay...
    ayrıca tak cıkart ne ustunde cızık olusuyor nede usb girişinde bir hasar olusuyor. cunku usb şarj kısmında tak cıkart yapılırken o bolum telefon ıle bırlıkte hareket edıyor. boylece kolay cıkartabılıyosunuz.

    ben clove.co.uk tan aldım vede cok memnun kaldım. aldıgım gıbı yoladılar urunu 14u cuma gunu aldım 20sinde geldi. arada hafta sonu tatılı ve 19 mays olmasına ragmen. zaten kargo barcodu verıyorlar ordan takıp etmen mumkun benım kargo turkıyeye 17sınde gırmıstı. tavısye ederım yanı ..
  • bildiğiniz gibi alır almaz çok denemeden yazmıştım bu açıdan şunu düzeltmek isterim tutacak cama klik sesi gelene kadar çevrildiğinde başarı ile yapışmakta ve hiç bir titreme olmamakta. Tutacak istenilen yöne dönebilmekte bundada sorun yok.

    Telefonun usb bölümünün birbirine girdiği her esnek doğru fakat hala sorun yaratacağını düşünüyorum. Belki ben 7 günde bir bu işlemi yapan birimim ama hergün işe gidip gelene daima kullanana sorun yaratacaktır.

    Tutacaktan telefonu çıkardığınızda telefonunuz kilitlenebiliyor pili çıkarmanız gerekiyor 3 kere başıma geldi.

    Bana gelen çakmaklık adaptörü çakmaklığa oturmuyor doğal olarak şarj edip etmeyeceği belli olmuyor kesiklik yapıyor bende başka bir adaptor kullanıyorum.

    Kite telefon girince gelen aramaları eller boşta kabul edebilmek güzel.

    Copilot yerine başka navigasyonlar çalışsın isterseniz programfiles içindeki copilot klasörünü rename edip örnek igo8 klasörünüzü copilot adı ile değişip içindeki igo exe çalışanınızın adınıda copilot.exe olarak değişirseniz sanırım kullanabiliyorsunuz denemedim ama bu yönde bir makale hatırlıyorum dosya adları yada yerlerini yanlış hatırlıyor olabilirim araştırıp bulabilirsiniz.

    burada deyinmeyeceğim ama copilot rahatlıkla 15 günlük deneme olarak kullanılıyor ve defalarca da 15 gün daha uzatabiliyorsunuz.

    Tutacağa gelelim bu parayı etmez. En kaliteli ürün olabilir fakat bir alt kalite ile arasında 9 kat fark asla olmamalıdır!

    Kablosuna da bir minik beyaz vantuz koymuşlar cama tutunmuyor kendini bırakıveriyor.

    Kargo konusuna gelince kargonun bedelini ödüyorsunuz doğal olarak çabuk gelmekte bende amerikadaki ürünlerimi 40 saat içinde elime alabilmekteyim fakat 35 lira edecek bir ürüne 160 tl 180 tl ödemek çok mantıklı değil. Kdv si %17 ve ürün nakliye hariç 78.23 euro.
  • Parası çok ama orjinal alma takıntısı da var. Bir de kararsızlık. Alternatif ne alabiliriz? H.buradadan da baktım ama içime çok sinmedi. Esas olan kullanıcı tavsiyesi tabiiki. Önerisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.