Şimdi Ara

HTC EVO 3D'yi inceledik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
152.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gpu ve CPU olarak galaxy nin daha iyi olduğunu çıkardın sentetik testlerdenmi? Peki bu sentetik testlerde EVO 3 d nin çözünürlük yüzünden % 35 daha fazla pixelle boğuşmak zorunda olduğunu biliyormusun. Elindeki grafik kartı 800x600 de 1024x768 ile aynı sonucunu veriyor daha fazlami sonuç veriyor? Durum buradada tamamiyle aynı farklar cozunurlukten kaynakli. Ama aleti kullanırken inanın biraz performans kaybına değiyor. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum hemen hemen her konuda galaxy s2 den daha iyi ve bunu 2 aya yakın galaxy s2 kullanmış biri olarak söylüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janissary-

    Hala iPhone 4 iPhone 4 diyorsunuz.iPhone 4ü katlayabilecek telefonar var günümüzde.Şuan diğer telefonlardan işletim sistemi dışında pek bir artısı yok.O telefon 2000 TL gibi bir fiyattan satışa sunulmuştu ve parasını hak etmiyordu ! Bu telefon ise şuan ki telefonlardan farklı olarak bir özellik sunuyor ve parasını hakediyor.Bütün Android düşmanları gelmiş konuya.


    katılıyorum ama işletim sisteminde de android daha iyi bence
    açık tabanlı yazılım flash desteği daha kaliteli arayüz desteklemesi ios un 2 iyi yanı var teknolojiyi takip etmeyen insanlar için kolay anlaşılabilir olması ve uygulamaları.Ama artık androidin uygulamalarıda çoğalıyor ve yeterli düzeyde zaten kaçtane uygulama indirebiliyoruz ki androiddekilerin bile ne kadarını indirebiliyoruz ki ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HyperioИ


    quote:

    Orijinalden alıntı: orhan azeri


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cherkez26

    sgs2 ile kıyaslayanlar çözünürlükleride yazsın. sgsnin plastiğinide yazsın. kamera ve genişliğide yazsın hadi bakm


    kamera olarak galaxy s2 daha iyi 3d resimi 2mp de cekiyorsa ne yapayim ben o resmi galaxy s2 plastikde sanki evo 3d ne oda plastik dahili hafiza olarakta galaxy s2 daha iyi,ayrica evo 3d cok kalin ve agir,ayrica gpu olarak ve hiz olarakgaalaxy s2 daha iyi


    ezbere konuşmaya bayılıyosunuz.
    Hız olarak SGS2nin daha iyi olduğu falan yok. Donanımlar aynı şuan RAM konusunda SGS2 Sensation'dan iyiydi hadi bahaneniz vardı. Şimdi onlar da eşitlendi ona ne diyeceksin ?
    Ayrıca 3D resmi 2 MP çektikten sonra ben ne yapayım o resmi diyorsun ama 1ncisi 2MP çekmiyor bunu çok iyi biliosun ikincisi o çok övdüğün SGS2 dğeil 2MP 0 MP bile çekemiyor hiç çekemiyor 3D sen ona bak esas..
    Ayrıca kalın olması konusunda da 3D çeken bi telefon için kalınlığı gayet iyi SGS2ye de koysalardı 3D görseydik bakalım kaç metre oluyor kalınlığı..

    Şöyle boş boş yorum yapmayın allah aşkına ya laf söylemiyecekken bile sinir olup saçmalıklarınızı suratınıza vurasım geliyor.. Eleştirilebilecek bi çok yönü olmasında rağmen sırf laf olsun diye gelip saçma sapan boş eleştiri yapıyosunuz sonra biz savununca fanboy oluyoruz ne güzel iş valla. Eleştiricekseniz de kaliteli nitelikli eleştiri yapın canımı yiyin yani..


    bos bos konusuyorum ha kardes evo 3d nin islemcisisi arm cortex a8 temelli oldugu icin bastan kaybetmeye mahkum zira galaxy s2 arm cortex a9 temelli bununramla en ufak ilgisi yok isterse rami 2gb olsunayrica yine inanmiyorsangalaxys2 vs evo 3d testlerini izle internet performanslarina bak napiyim ben o 1.2 ghz cift cekirdekli islemciyiki sayfalari yukari asagi suruklerken takiliyor,amma galaxy s2 de boyle sorun yok,kalinlik olayindada belki bir miktarda hakli ola bilirsin amma agirliktla 3d olayini bir-birine baglam hadi en fazla140-150gr/amma bundan artik gercekten fazla oluyor ki gorende telde metal govde kullanilmis sanilicak alt tarafi en hafif maddelerden biri olan plastik kullanilmis,bundan ilave ekran olsun,grafik performansi olsun,oyun performansi olsun(istersen bunun detaylarini vererim),dokunmatik performansi olarak(istersen bununda detaylarini vereyim),hiz olsun,boyut olsun,dahili hafiza olsun/ s2 cok daha iyi bundan ilave egr belli bir acitan bakmadiktan sonra 3d effekti kaybolan,3d modunda cok kalinca bas agrisi yapan bunu kullanim klavuzunda yazan bir 3d teknolijisini napicam,ayrica 3d olayini bir kenara birakirsan 1080p(evo 3d 720p destekliyor) video kaydede bilen kmeraya ve daha iyi bir lense sahib s2




  • quote:

    Orijinalden alıntı: htcdesire

    Gpu ve CPU olarak galaxy nin daha iyi olduğunu çıkardın sentetik testlerdenmi? Peki bu sentetik testlerde EVO 3 d nin çözünürlük yüzünden % 35 daha fazla pixelle boğuşmak zorunda olduğunu biliyormusun. Elindeki grafik kartı 800x600 de 1024x768 ile aynı sonucunu veriyor daha fazlami sonuç veriyor? Durum buradada tamamiyle aynı farklar cozunurlukten kaynakli. Ama aleti kullanırken inanın biraz performans kaybına değiyor. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum hemen hemen her konuda galaxy s2 den daha iyi ve bunu 2 aya yakın galaxy s2 kullanmış biri olarak söylüyorum.


    o te3stlerden hic birinden cikarmadin oyun ve internet performansidan ve islemcilerin verilerinden cikardim,ayrica andreno 220gpu ve mali 400m gpu performans verilerini saniye kac milyon polygon cizdiklerini ogrenoyle gel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan azeri -- 16 Ağustos 2011; 23:00:46 >




  • bende de iphone var ama neden aldım açıkçası Htc de kullanabilirdim..


    Ben notebok ve masaüstü pc de mac kullanıyorum mp3 player olarakta apple kullandım iki bilgisayardanda mp3 çalardan da oldukça memnun kaldığım için ios tabanlı bir telefon düşündüm şuan için sadece iphone ios kullanıyor

    Durum bundan öte iphone4 dü severek kullanıyorum

    Batarya ömrünün uzaması

    Flash desteklemeside olursa iyi olur açıkçası.
  • iş sgs2-evo3d kapışmasına dönüştürülmüş,açıkcası gereksiz bir karşılaştırma olmuş..zaman kaybı!..
  • Inceleme güzel, fakat neden evo tri di deniyor? Madem tri di diyorsun o zaman ivo denmesi gerekiyor. Türkçeyi kullansak ne olur mesela üç d dense ne olur çatlar miyiz ? Hayır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone olmasaydi multitouch kullananicaktiniz . Hala fanboy diyonuz milleye
  • Ben buraya kendi eleştirimi yazıyorum. Neyinize batıyorki alıntı yapıp cevap verme ihtiyacı duyuyorsunuz?

    Beğenmiyorsanız orda - tuşu koymuşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherkez26 -- 17 Ağustos 2011; 1:28:28 >
  • arkadaslar ne 3d sı allah askına.22" pc monıtorunde bıle 3d yı adam gbı yasayamazken bırakın 4" ı felan 102 ekrandan asagısını tavsıye etmıorum.telefonu tek.magalarında denemeden almayın cunku bu telefonun tek artısı 3d kayıt yapmasıdır.3d yı telden ızleyecegım kanısındaysanız hayal kırıklıgı yasayabılırsınız.onun harıcınde boyutları ve agırlıgı nedenıyle pek alınası durmuor.ılla 3d kayıt ıstıorsnız pıyasada el cameraları var cok cok dha ucuz ..tercıh meselesı...
  • illa 3D almak isteyenler LG Optimus 3D'ye yönelsinler 3D konusunda LG'nin Htcye göre daha iyi olduğu testler doğrultusunda aşikardır.
  • Anlaşılan hayla sensetion en guzel HTC olmaya devam edecek.. 3d yapmıssın falan filan... ama o tasarım nedir ya onuda geçtim sense arayüzü bıktırdı artık... bide bunu 2.3.4 yapana kadar 1 ay bekle 4.0 yap
  • Estetiği ve boyutu tartışılabilir ama başarılı cihaz,fiyat uçuk olmuş bence,1700 lira civarı en fazla hakkıdır diye düşünüyorum,apple gibi fiyat kasmak yakışmamış htc'ye,gerisi mükemmel,vesselam. Bu arada o batarya o cihaza cidden yetmez,ben sensation ile 1520'den şikayetçiyim,3D meselesi yutar götürür 1700 mah'ı.
  • Ön satışa ilk çıktığı zaman fiyatı 1700 küsürlerdeydi, sonra 1900 oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbesLang -- 17 Ağustos 2011; 4:05:26 >
  • sgs2 plastik harikası kütük .Çözünürlüğü hiç katmıyorum. Bu tel ise işlemcisine rağmen iphonun yanından geçemiyor hız olarak özellikle tarayıcı içinde internet sayfalarında. Adamlar kaç tel çıkardılar bir iphone akıcılığını yakalayamadı .
    --İNSAN TELEFONLARINA BİRAZ MALZEME KALİTESİ KOYAR BU MİLLETTEN O KADAR PARA ALIYORSUNUZ.YUH DİYORUM ARTIK.TELEFONLAR RESMEN PLASTİK HARİKASI. sadece yukarıdaki paylaşılan youtube videolarındaki LG 3d hoşuma gitti. sgs2 yada htc 3d den çok daha iyi bir tel.

    Bu parayı buna vereceğime tabiki ya LG 3D yada iphone 4 alırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Player ONE -- 17 Ağustos 2011; 5:05:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Player ONE

    sgs2 plastik harikası kütük .Çözünürlüğü hiç katmıyorum. Bu tel ise işlemcisine rağmen iphonun yanından geçemiyor hız olarak özellikle tarayıcı içinde internet sayfalarında. Adamlar kaç tel çıkardılar bir iphone akıcılığını yakalayamadı .
    --İNSAN TELEFONLARINA BİRAZ MALZEME KALİTESİ KOYAR BU MİLLETTEN O KADAR PARA ALIYORSUNUZ.YUH DİYORUM ARTIK.TELEFONLAR RESMEN PLASTİK HARİKASI. sadece yukarıdaki paylaşılan youtube videolarındaki LG 3d hoşuma gitti. sgs2 yada htc 3d den çok daha iyi bir tel.

    Bu parayı buna vereceğime tabiki ya LG 3D yada iphone 4 alırım.


    Htc sensation'ım ile arkadaşın iphone 4'ünü tabiri caizse öttürdük hocam,yani performans muadili iphone değil sgs2'dir bu cihazın,o konuda biraz yanılgınız var,flash konusuna hiç değinmiyorum bile internetten bahsediyosanız. Kaldıki evo 3d sensation'dan ram olarak üstün,neler yapar siz tahmin edin...






  • öYLEMİ DERSİN BAK BAKALIM ARALARINDAKİ FARKA VİDEO DA . O KADAR İŞLEMCİ FARKI VAR ARALARINDAKİ FARKA İYİCE BAK VİDEODA. NERDE KİM KİMİ ÖTTÜRÜYOR. İphone 4 ne zaman çıktı sgs2 ne zaman çıktı.adamlar daha yeni yakalayacak hız ve akıcılık olarak iphone 4 ü. Çözünürlük ve "SÜPER PLASTİK " harikası sgs2 den dolayı tabiki kalite kokan ele alınca verdiğin parayı hem kalite hemde işletim sisteminden dolayı hak ettiğini kesin olan iphone 4 tercih edilir. En azından aklı olan böyle yapar. BEN ŞAHSEN SAMSUNG O PLASTİK AKSAMDAN VAZGEÇMEDİĞİ SÜRECE HİÇ BİR ŞEKİLDE SAMSUNG AKILLI TEL ALMA TARAFTARI DEĞİLİM.İNSANLARI RESMEN ENAYİ YERİNE KOYUYORLAR AYDA BİR SÜSLEYİP YENİ BİR PLASTİK ÇIKARIYORLAR. TERCİH SİZİN

    Bir şey daha ekleyeyim. İlk sayfada htc evo 3d ile lg optimus 3d karşılaştırılmış. Ekran kalitesi ve tarayıcı hızı iğrenç evonun. Takılmalar her yerde. Adam gibi takılmadan bir tel yapmaları için daha ne kadar RAM eklerler artık onu bilmiyorum. Samsung sgs2 de o konuda ilk defa akıcılığı yakalamış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Player ONE -- 17 Ağustos 2011; 5:29:28 >




  • evet sgs2'nin internet tarayıcısı daha hızlı,şakamı yapıyosunuz anlamış değilim.

    İkinci ve en önemli husus,iphone'da flash aktifmi değilmi meçhul,samsungda aktif olduğu kesin,flash açık olmasına rağmen evet sgs2 daha hızlı,benim tercihim samsung değil evet samsung plastik ve kalitesizlik hissi veriyo,ben htc sensation kullanıyorum,gördüğümü bilirim,iphone4'ten daha hızlı kendimiz gördük,siz ilginç bi yanılgı içindesiniz,hayırlı işler size,saygılar.
  • 3d teknolojisi telefonlar için henuz erken 3d nıntendo kullanmıs bırı olarak göz sağlıgınızı hatta mıdenızı bıle bozucak derecede ınsanı rahatsız edebılıyor.gercek 3d keyfi 16.000tl lık lcd tvlerde anca yaşayabiliyorsunuz.2d ye cektıgınızde telefonu 5mp goruntu kalitesi sağlıyor.suan ıcın secılmesı gereken telefon sensation olmalı.
  • Vallaha değil 3D destekli telefon 3D televizyon bolluğu varken almaya bile çekiniyorum. Adam gibi oturmadı daha teknoloji. Güzel 3D televizyonlar var ama fiyatlarıda 5 - 6 milyar civarında. Bu yüzden bir HTC kullanıcısı ve ilerde de tekrar HTC alacak biri olarak tavsiyem şu anki piyasada sensation ve samsung galaxy s2 olacaktır. Evo 3D ise fiyatı düşerse güzel bir ürün olur gözümde. 1800 zaten parakende fiyatı yani bayi fiyatı birde bunun satıcı tarafı varki Hepsiburada.com 1900 küsürden satışa çıkartmıiş bile sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.