Şimdi Ara

HTC DESIRE HD KUTUSUNDA+EKSTRA HEDİYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Bilindiği üzere 1ghz işlemcisi, 1.5gb rom, 768mb ram, 4.3" kapasitif ekranı ve HD video kaydı yapabilen 8MP kamerası ile piyasadaki en üst düzey 4-5 cihazdan birisidir. (İsterseniz işlemcisini 2 ghz' e kadar sorunsuzca overclock yapabilirsiniz.)

    Kozmetik Durumu
    Cihaz kozmetik olarak SIFIR durumdadır. En ufak bir çizik, darbe vs. söz konusu bile değildir. Kullanıldığını söylemesem farketmeniz İMKANSIZDIR. Topu topu 5 gün anca kullanılmıştır. Kutusunu açtığınızda sıfır cihaz almış gibi hissedeceğinizin garantisini verebilirim.

    Teknik Durumu
    Cihazın çalışmasında en ufak bir sorun vs. yoktur.

    Android işletim sistemini kullananların bileceği üzere bu cihazlarda custom rom kullanabilmek, radio ve kernel modüllerini değiştirebilmek ve bazı uygulamaları kullanabilmek için cihazların "root" edilmesi gerekmektedir. Bu cihazda yapılması gerekli olan "goldcard/downgrdade/root/radio s-off/eng s-off" gibi tüm işlemler tarafımca yapılmıştır. Yani cihazdan tam performans alabilmeniz için gerekli ne varsa hepsi halledilmiştir. Son kullanıcıya tam olarak hazır hale getirilmiştir. Sim kartınızı takıp, istediğiniz gibi rom değiştirip doyasıya kullanabilirsiniz. Şu an da orijinal romla görünüm olarak birebir aynı ama daha performanslı bir rom olan Revolution HD rom yüklüdür.

    Paket İçeriği
    Cihazla birlikte kutusunda;

    1- Şarj Aleti
    2- Usb Kablosu
    3- Kulaklıkları
    4- Kitapçıkları
    5- 8GB Hafıza Kartı
    6- Orj. Kutusu (cihazın jelatinlerine kadar duruyor)
    verilecektir. Sıfır cihaz nasıl alıyorsanız aynı şekilde teslim edilecektir. Sıfır cihazdan tek farkı yanındaki ekstraları olacaktır.

    Ayrıca ek olarak;

    1- 4GB'lık Rom ve Uygulama Arşivi (Uygulamaların içinde ücretli olanlar da vardır. Yani ücretli uygulamalara bedavaya sahip olacaksınız. ~100$)
    2- Her türlü yazılımsal işlem için ayrıntılı rehberler
    3- 1 Adet Silikon Kılıf

    Kayıt Durumu
    Cihazın pasaport kaydı yaptırılmış olup, bütün hatlarla kullanılabilir.

    Fiyat:999.99TL

    Pazarlık/Takas Durumu
    Fiyat sondur. Cihazın piyasası bellidir. Sıfır durumda, pasaport kayıt olayı halledilmiş, yazılımsal tüm işlemleri yapılmış ve yanında da bu ekstralar ile daha ucuza bulabiliyorsanız(ki imkansız) beni hiç rahatsız etmeden gidip oradan alabilirsiniz. Pazarlık mesajlarına cevap bile verilmeyecektir. Boşuna zahmet etmeyin.

    Ek Bilgiler
    Batarya süresi hakkında yapılan şikayetleri fazla dikkate almayın lütfen. Cihazı kullanmayı bilmeyenlerin yaptığı yorumlar yüzünden Desire HD böyle kötü bir üne kavuştu ne yazıkki. Cihazın pili normal kullanımla 2 gün, bekleme konumunda ise 4 gün gitmektedir. Gerekli bilgilere imzamdaki linkten ulaşabilirsiniz.

    Forumda takip edenler bilir; cihaz hakkında yayınladığım rehberler alıcının Android dünyası ve cihaz hakkında her türlü bilgiye ulaşmasına olanak sağlayacaktır.

    Anadolu yakası sahil yolu boyunca elden teslim edebilirim.

    Kredi kartı ile almak isteyen arkadaşlar için site komisyonunu eklemek suretiyle sahibinden.com veya sanalpazar.com üzerinden ilan açabilirim.

    Teklifler özel mesaj yolu ile gönderilirse sevinirim. İlanda teklif yaparak kirlilik yaratmayalım lütfen

    Cihaz sıfırdan farksız olduğu için çok ayrıntılı fotoğraflar koymuyorum.


     HTC DESIRE HD KUTUSUNDA+EKSTRA HEDİYELER  HTC DESIRE HD KUTUSUNDA+EKSTRA HEDİYELER  HTC DESIRE HD KUTUSUNDA+EKSTRA HEDİYELER
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.







  • pm attım acıl cvp pls. anlasırsak hemen halledelım
  • bı pm daha
  • pm'ler cevaplandı
  • pm...
  • pm cevaplandı.
  • Cihaz "1906nedir" arkadaşımıza satılmıştır, hayırlı olsun
  • Dostum hayırdır htc desirehd alıp satıyorsun sonra bi daha alıp satıyorsun Ticarete başladın anlaşılan. Hayırlı olsun. Görüşmek üzere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 21 Nisan 2011; 16:17:18 >
  • Sağolasın dostum, Evo 3D çıksın görüşürüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.