Şimdi Ara

Htc Desire 820 açılmıyor sorunu ÇÖZÜLDÜ KESİN ÇÖZÜMDÜR(tüm htc modelleri dahildir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
150.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ACİLL yardım hepsini yaptım ama olmuyor açılmıyo acil yardım edebilirmisiniz .
  • Değerli dostum öncelikle bilgilendirmen için teşekkür ederim.
    fakat yorum atan bazı samaar arkadaşlarımız diğer arkadaşlarımızı yanlış bilgilendiriyor.
    Arkadaşın bahsettiği ani kapanmada açılmayan htc telefonlar için arkadaşlar.Bu durumda direk şarja takın sol köşedeki led sabitse bu işlemden olumlu sonuç alacaksınız.

    fakat Şarj esnasında led ışık yanıp sönüyor ve telefon açılmıyorsa batarya ölmüştür geçmiş olsun .Ne denerseniz deneyin olmayacaktır..(denedim oldu diye yalan yanlış konuşmayalım)

    ____BİLGİ____
  • teşekkür ederim.
    sayenizde kapanan htc 820 telefonumu açtım ve kullanıyorum.
    daha öncede başıma gelmişti telefonun şarjı bittikten sonra şarj edince düzelmişti.
    bu yöntem daha iyi imiş.

    saygılar
  • e.k teknik E kullanıcısına yanıt
    merhaba :) benim htc desire 830 telefonum var fakat açamıyorum en son şarjı %12 iken kapandı şarza taktım ledi yanıp sönüyor ve eror ! dye bi uyarı veriyor 2 gündür bu sorunu yaşıyorum . ne yapsam telefonum düzelir . yardım cı olablirmisiniz ??
  • Bütün gün kafamı yiyen sorunu çözmeme yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Bendeki HTC Desire 828 (asla tavsiye etmiyorum)'de işe yaradı.
  • mervenur11 M kullanıcısına yanıt
    Mervenur hanim arizaniza bir cozum bulabildiniz mi ayni sorun bende de var cevabinizi bekliyorum lutfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var şarjı bitti şimdi takıyorum şarja turuncu ışık yanıp sönüyor.

    yukarıda yazanları denedim ama olmadı başka ne önerirsiniz ??
  • Desire 820 vardı annemde. Ekran çalışıyor ama kapkaranlıktı. Dokunmatik yaptığım hareketleri algılıyordu ama simsiyahtı😁 önce 1-2 kez yaptım dediğinizi yine ayni şekilde kaldı. Tekrar yapayım dedim ve telefon çalışmaya başladı. Allah ne muradın varsa versin kardeşim allah razı olsun 😁 3 4 telefoncu gezdim hepsi de ekran değişimi dedi. Sayende kendim ücretsiz hallettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatacağım. Bir vaka da benden.
    HTC 10 telefonumu akşamleyin sorunsuz kullanırken telefon uyku moduna geçti. Ekrana dokundum ama hiç tepki vermedi. Güç tuşuna bastım olmadı. Şarjı bitti diye düşünüp şarj ettim ama şarj ışığı yanmadı. Yani telefon hiçbir şeye tepki vermiyordu. En sonunda bir elimle güç tuşuna basarken diğer telefonun fener ışığını yakıp telefonun kulaklık girişine doğru 3 cm mesafeden tutup 30 sn kadar bekledim. Olmadı. Ses kısma+güç tuşuna birlikte basıp 30'a kadar saymaya başladım. 25 sn'de "şakk" diye telefon açıldı. Şimdi sorunsuz çalışıyor.

    Yorumu yazan ve paylaşan "djali01" arkadaşa teşekkür ederim.
  • Test edildi onaylandı yöntem çalışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yöntemi bulandan Allah razı olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi birsey cidden arkadaşımın telinde denedim geceden beridir sarzda idi tık yoktu bu yöntemle açıldı power+ses artırma tuşu ile açıldı emeği geçenden Allah razı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonum şarjı varken bir anda dondu, ekran açık ama ekranda hiç bir şey yok siyah. ses açma ve güç tuşuna basıp yeniden başlatmayı denedim bu sefer açılış ekranında HTC yazısında kaldı. Recovery moda girmeyi denedim girmedi. Şimdide ne şarz oluyor ne açılış ekranı geliyor hiç bir tepki vermiyor. tam olarak nasıl yaptınız ne yaptınız anlamıyorum. yardımcı olabilecek var mı
  • selamcnmnbr
    Anlatılanları denesen, olmadığında da sorunu sorsan nasıl olur?
  • tiqreqoo T kullanıcısına yanıt

    Sirf bu yoruma yanit verebilmek icin actim hesabi, 2023 yilindan bildiriyorum, sarjdayken sensor yanip sonmesine ragmen verilen yontemle telefonu actim :)


    Kendi telefonum bozuldugundan yeni telefona gecene kadar su an kullandigim, sim kart yeri bozuk olan HTC Desire 820 telefonu kullaniyorum. Sim yeri bozuk oldugundan bir yerleri arayamasam da en azindan evde wifi'ya bagliyken kullaniyorum telefonu. Daha once sarjdayken sensor yanip sonme olmaksizin kapanma oldugunda denemistim bu yontemi acilmisti.


    Bugun telefon kasmaya baslayinca yeniden baslatip islerimi yapmaya koyuldum. Tabii benim isler biraz uzun surdu, bir baktim yeniden baslattigim telefon acilmiyo. Once klasik acmayi denedim. Sonra sarja taktim. Sensorde yanip sonme yoktu. Sarjdayken normal acmaya calistim vb derken sensor yanip sonmeye basladi. Sarjlik bir durum yok bu arada, sarji %83ken falan kapanmis. Sonra nasildi diye bu yontemi arattim, telefonu tekrar sarja taktim, sensor yanip sonerken verilen yontemi denedim. Ilk olmadi. Sonra sarjdan cikarip denedim. 1-2 deneme sonunda acildi. Yani sensor yanip soner haldeyken telefonu acmayi basardim. Belki benim durum milyonda birdir, bilemem ancak sensor yanip sonmesine ragmen acildi. Siz yine ugrasin baya. Hicbir sekilde acilmiyorsa da o zaman gecmis olsun deriz. Hayirli forumlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.