Şimdi Ara

HTC, 5G akıllı telefonunu Haziran ayında piyasaya sürülebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Son dönemde hemen hemen tüm akıllı telefon üreticisi 5G destekli cihazlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bunlardan biri de uzun bir dönemdir sıkıntılı bir süreç yaşayan Tayvanlı teknoloji şirketi HTC. Gelen duyumlara göre şirket Haziran ayında 5G akıllı telefonunu satışa sunacak.

     


    HTC atağa hazırlanıyor


    Bluetooth SIG web sitesinde yapılan bir incelemede, 2Q6U10000 model numarasına sahip bir HTC cep telefonu tespit edildi. Sektörün güvenlir duyumcularından Evan Blass, bir süre önce HTC'nin 2Q6U model numaralı 5G bir akıllı telefon modeli geliştirdiğini duyurmuştu. Yaşanan bu son gelişme de söylentileri doğrular nitelikte.


    Telefonun 5G destekli olmasının yanı sıra, HTC U13 olarak mı yoksa tamamen yeni bir serinin parçası olarak mı piyasaya sürüleceği belli değil. Haziran ayında tanıtılması beklenen cihazla ilgili detayların, önümüzdeki haftalarda netleşmesi bekleniyor.

      



  • Uzun süredir amiral gemisi duyurmuyor. Tasarımı ve arayüzü devrim yaratacak bişi olmalı ya da fiyatını iyi olmalı yoksa bu son telefonları olur gibime geliyor.

  • Fiyat performans ürünü çıkarması lazım. Samsung Huawei gibi markaların amiral ürünleri gibi fiyatları uçurursa bu sefer dibe girer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inovasyon öncüsü bir markanın bu duruma düşmesi gerçekten düşündürücü.
    Dünyadaki başarı oranı artan markaların tamamı iyi fiyat politikasını belirlemiş durumda.

  • Kim ne derse desin htc amiral gemisi kullanan bir insan başka telefonlara geçince arıyor htc kalitesini. Full paket olarak u serileri kadar rekabetçi bir cihaz halen yok. Kamera ve ses anlamında benı fazlasiyla tatmin ediyor u11

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.