Şimdi Ara

Hsbc Market Alışverişlerinize 150 TL ye Varan Nakitpuan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Müşterilerin 1-30 Nisan tarihleri arasında, HSBC Advantage kredi kartları ile farklı günlerde ve tek seferde yapacakları 200 TL ve üzeri market alışverişleri kampanya kapsamındadır. Müşterinin kampanyaya katılması için MARKET yazarak 4477’ye SMS atması gerekmektedir. Gönderilen her SMS, operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir. Kampanya müşteri bazlıdır. Bir müşterinin bankamızdan almış olduğu tüm kredi kartları ile yaptığı tüm alışveriş işlemleri kampanya dahilinde sayılacaktır. Müşterinin NakitPuana hak kazanabilmesi için SMS ile kayıt olması ve farklı günlerde, tek seferde 200 TL ve üzeri market harcaması yapması gerekmektedir. Yurtiçi ve yurtdışı alışveriş işlemleri kampanya kapsamındadır. Ek kart harcamaları, asıl karta sayılacaktır. SMS ile kaydolarak kendisine belirtilen harcama tutarını gerçekleştirmiş müşterilerin hak kazandığı NakitPuanlar 10 Mayıs tarihinde yüklenecek kullanılmayan kısım 6 Haziran tarihinden geri alınacaktır. Bir müşterinin (asıl+ek kartları toplam) kazanacağı NakitPuan 150 TL ile sınırlıdır. Alınan ürün veya hizmetin iade edilmesi halinde bu harcamadan kaynaklı NakitPuan kazanılmayacak ve NakitPuan karta yansıtılmışsa geri alınacaktır. NakitPuana hak kazanılması için harcama yapılan işyerinin üye işyeri kodu market olmalıdır. HSBC Concept kredi kartlarının kampanyaya katılımı ücretsizdir. Kazanılan NakitPuan’lar TatilPuan olarak kullanılamayacaktır. Kullanılması halinde TatilPuan karşılığı tutar ekstrelere borç olarak yansıtılacaktır. NakitPuan, ön ödemeli kartlara yapılan yüklemeler ve ticari kartlar ile yapılan harcamalar dahil değildir. HSBC Premier Miles müşteriler kampanyaya dahil değildir. HSBC Premier Miles müşterilerimize özel düzenlenen kampanyaların detaylarını öğrenmek için 0850 211 0 112'yi arayabilirsiniz. Bu kampanya diğer NakitPuan kampanyaları ile birleştirilemez HSBC Bank A.Ş., kampanya koşullarının tamamında, dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sektör kısıtı gelmesi üzdü. Yine de hiç yoktan iyidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer 120tl lik kampanya da gelirse süper olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200e kaç TL puan yüklenecek göremedim bir türlü....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt

    nerden kopyaladıysa arkadaş sitesine girip bakmak zorunda kaldım


    Nisan ayı boyunca farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 200 TL ve üzeri market harcamanıza 15 TL, toplam 150 TL NakitPuan.


    Kampanyaya katılmak için

    Market yazın, 4477'ye gönderin


    Kampanya Başlangıç ve Bitiş Tarihleri

    1 - 30 Nisan tarihleri arasında

  • .Eray. kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler 150ye 15 olan kampanya bu hale geldi ise yazık yine....


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık sepete 3-5 parça ürün atınca 200 tl oluyor zaten ama eskiden mazot alıncada yemek alıncada oluyordu bu kötü oldu

    bari hediye puanı 150 tl değilte 200 tl yapsalardı

  • Inşallah market sektör kısıtlaması Ramazan'a özeldir. Zaten Allah'a şükür memleketimizde her türlü kazıklama işlemi Ramazan ayında daha özenle yapılıyor. Ekonomi berbat, puanla falan uğraşıp duruyoruz ki şu pahalılık için biraz mücadele edelim. Neyse siyasete çevirmeyeyim konuyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11'de puan sorgulanamıyor, aynı sorunu yaşayan var mı? online ödemede bir tek orası vardı o da gitti...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.