Şimdi Ara

hp victus alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3ay önce monster huma serisinin https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h5-V3-2-1/

    bu bilgisayarını aldım fakat uzun süredir ekranın dışındaki çerçevelerde açılma var, pcnin kapağını açtığımda ekran ve çerçeve ayrılmış oluyor. yaklaşık 1 hafta önce de usb girişlerinde sıkıntı farkettim 3ü birden bozuldu. bu bilgisayarı almakta acele ettim gibi.


    şimdi satıp tekrar almayı düşünüyorum ve bu bilgisayarı buldum https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-laptop-15-fa0002nt-intel-core-i7-12700h-16-gb-1-tb-ssd-rtx-3050ti-freedos-15-6-fhd-144-hz-tasinabilir-bilgisayar-6z5x7ea-p-HBCV0000326ACX

    ama karar veremiyorum aslında bilgisayar mühendisliği okuyorum ve macbook düşündüm fakat bütçemi aşıyor ve daha önce apple marka bir cihaz kullanmadım alışabilir miyim bilmiyorum.


    1 2 sene sonraki bölüm derslerimde kullanabilir miyim acaba bu victus modelini, oyun zaten oynanır onun fakrındayım sizin düşünceleriniz neler iyi midir mu cihaz?


    (neden monster huma aldığımı soracak olursanız da hafif olduğu için tercih ettim okula götür getir sıkıntı çıkarmasın diye ama şimdi baktığım pc de 500 gram fazla ve beni etkileyeceğini düşünmüyorum)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Medusa001 -- 12 Şubat 2023; 18:46:51 >







  • Diğer makalar da aşağı kalmıyor, Hp tavsiye etmem malzemesi olabildiğince dandik güven vermiyor, en az sorunlu marka Asus gibi görünüyor, 2-3 haftadır muhtelif sitelerde yorum okuyorum, laptop deyince mide bulantısı geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer bir ikilemde kalıp üzerine biraz daha koyup HP Omen almıştım. Gayet memnunum...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.