Şimdi Ara

HP ÜRÜN DEĞİŞİMİ/İADE DENEYİMİ HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Hp marka Notebook cihazımız 4 defa servise gitmiş ve 3 defa da parça değişmiştir. Son defa servise yine aynı arızalardan dolayı gönderdiğimizde yine parça değişimi olacakken onarımı reddedip yeni bir ürün talep ettik. Daha sonrasında 1 gün sonra koordinatör atandı ve aradı. Talebimizin Olumlu olduğunu yeni bir cihaz Tarafımıza Verileceğini ve Yeni ürünü Tarafımıza iletilen modeller arasından üst modeli seçtik. Ve cihaz Siparişiniz verildi yurt dışından 6-8 hafta içerisinde ulaşıcak denildi. Konu hakkında ancak tarafımıza ulaşan belge işlem olmadı. Daha önce böyle bir sürece dahil olan var mı? Ürün cidden ulaşıyor mu? Ve ayrıca Güvenli olması için napmamız gerekiyor? Tüketici hakları ile görüştüğümüzde 30 iş günü içerisinde tamamlamak zorundalar işleminizi dediler. Şikayet etmelimiyiz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Ürün Türkiye de yoksa yurt dışından gelir. Eğer değişiminiz onaylandıysa kesin gelir.


    Şikayet etseniz bile zaten yeni ürün veriyorlar bir şey çıkmaz. Para iadesi yaparlar. Ama oda şuan için mantıklı olmayabilir. O iade parasına notebook alabilecek misiniz? Fiyatları arttı çünkü.


    Hakem heyeti kararları da 6 ayı bulabiliyor çıkmazı. Hakem heyeti Para iadesi kararı verirse bir 6 ay daha geçmiş olacak sizin alacağınız notebook fiyatı daha da artacak.

  • Yeni cihaz elinize ulaştı mı acaba? Ben de cihazımı garip bir sorundan dolayı servise gönderdim. Anakart arızası tespit edildi ve yeni anakart siparişi verildi. Anakart yurt dışından geliyormuş. Fakat 20 iş günü onarım süresi dolmak üzere. 2 güne onarım yapılmazsa değişim veya para iadesi yapılacağını söyledi HP destek hattı. Yeni cihaz geldiyse ne kadar sürede elinize ulaştı? Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam son durum nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son süreç ne


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.