Şimdi Ara

HP PAVILION POWER KULLANICI KULÜBÜ (YENİ SERİ) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
18
Favori
51.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam ama o bahsettiğim sinyal sesi gibi tiz olan ses cihaz prizde değilken kapattığımda da kulağımı dayayınca duyuyorum kapalıyken ses gelmesi normal değil gibi siz ne dersiniz şu an kullanıyorum performansta sıkıntım yok cihaz stabil çalışıyor fakat o ses canımı sıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zafrelo Z kullanıcısına yanıt
    Kapalı ve prize takılı değilken dikkat etmedim açıkçası eve geçince bakayım tekrar yazayım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aşağıdaki vidaların boyutu nedir 2 tanesi kendi kendine kayboldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam kardeşim sana zahmet olucak sağol şimdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zafrelo Z kullanıcısına yanıt
    Kasadan herhangi bir ses alamadım acaba senin cihazda donanım olarak bir sorun olma ihtimali var mı emin olamadım. Cihazı kapat açma tuşuna basılı tut açılırken tekrar kapanacak. Bu işlem elektriği kesip tekrar açmak gibi bir işlevi var bu cihazda müşteri hizmetleri bahsetmişti. Deneyip tekrar bak lütfen hocam. Bildiklerim bu kadar maalesef.
  • iyi günler arkadaşlar HP Pavilion Power - 15-cb010nt model pcye sahibim. pcyi wireless display üzerinden televizyona aktarmakta sorun yaşıyorum. Aranızda aktarabilen var mı acaba?
  • Adaptörünü laptopa takamayan var mı? Dün normal bir şekilde girerken bugün o laptopa giren kısmının tamamı girmiyor. Bir şeye takılıyor.
    Edit: Aynı dertten muzdaripseniz, bir tamirciye götürün, kablonun giriş pini yamulmuştur, birkaç saniyede hallediyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 29 Nisan 2019; 18:31:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende de cb008nt modeli var. M2 SSD taktım ve bilgisayardan memnunum ancak benim bilgisayarın bataryası yüzde 100 şarj olmuyor. Batarya kapasitesi düşmüş olamaz çünkü fazla kullanmıyorum alalı 1 yıl olmadı bile. Batarya bazen yüzde 86'da, bazen 89'da en düşük gördüğümde yüzde 75'te "plugged in not charging" uyarısıyla şarj olmuyor. Araştırdığımda bunun pilin ömrünü uzatmak için olduğu söyleniyor ama Hp'nin böyle bir sistemi var mı bulamadım. Sizde durum nedir acaba?
  • Arkadaşlar merhaba. Şunu almayı düşünüyorum. Kullanan, tavsiyede bulunan olursa sevinirim. Güncel fiyatı 6800₺ bende işbankası kk var. 9 taksit yapıyor o yüzden hb’dan almayı düşünüyorum.

    https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-bc413nt-intel-core-i7-8750h-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-6el07ea-p-HBV00000IEWQ0?magaza=GpnTeknoloji

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Temuçin Han kullanıcısına yanıt
    Bende i5, 8 ram'li versiyonu var. Memnunum. Aldığım zaman fiyatı da çok iyiydi (3500). Çok daha pahalı bir cihazmış hissiyatı veriyor, ekranıyla, malzeme kalitesiyle, tasarımıyla. Piyasa ne oldu bilmiyorum ama fiyattan bağımsız tavsiye ederim.
  • Temuçin Han kullanıcısına yanıt
    Isınması olmamasına dikkat et. Ben olsam ryzenli nitro 5 bakarım.
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Isınma konusuna bir şey diyemem araştıracağım ama ryzen ne bileyim uzağım ona :)
  • Mihrali Bey M kullanıcısına yanıt
    Piyasayı ne sen sor ne ben söyleyeyim :(
  • Mihrali Bey M kullanıcısına yanıt
    x2 yapın o fiyatı.
  • Selamun aleykum arkdaşlar cb-008nt 2GR77EA modelini kullanıyorum ssd takmak istiyorum da hangi model takacağım hangisi uyumlu pek anlamadım m2sata var m2 nvme var bunlardan hangisi uyumlu anlamadım yardımcı olabilirmisiniz düşük bütçeli bir ssd almak istiyorum varsa kafanıza tavsiye verebilirsiniz şu iki model arasındayım bunlar uyumlu mu bii nvme diğeri değil sanırım ?
    https://www.hepsiburada.com/hi-level-128gb-550mb-530mb-s-m-2-pcie-nvme-ssd-hlv-m2ssd2280-128g-p-HBV00000IDMS4?magaza=Teknorya
    https://www.hepsiburada.com/wd-120gb-sata-green-m-2-ssd-wds120g2g0b-p-HBV00000AVMZE?magaza=BT%20Teknoloji
  • Rcpdprm R kullanıcısına yanıt
    2 Ssd de aynı sayılır önemli olan pcle Ssd ler onlarda hız farklı var sata temelli Ssd ler Max 500 ü görürken pcle Ssd ler 1500-2000 MB okuma hızlarını görür ve daha uzun ömürlüdür sana tavsiyem ucuz olanı al pek fark etmiyor açıkçası ama 120 GB alma inanki yetmiyor 60gb yi Windows kullanıyor geriye birşey kalmıyor en az 240-250 gb lik ucuz yollu bir Ssd al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sıcak günlerde dikkat edelim cihazı temizlemek için açtığımda işlemciye yakın olan bataryanın şisitiğini gördüm Allah'tan erkenden farkettim bayramdan sonra garantiye göndericem sizlerde dikkat edin





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elitekdr17 -- 8 Haziran 2019; 16:2:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HP CB007nt modelli laptopumun 06.06.2019 itibari ile garantisi bitmiştir. Laptop 1 buçuk yıl boyunca sorunsuz çalıştı. Ardından aniden usb type c portu bozuldu. Garantiye gönderdim, anakartı değiştirip geri gönderdiler. Herşey o zaman başladı, cihazım mart ayından beri kullanılmayacak şekilde mavi ekran hatası veriyor. Her hatada farklı bir hata kodu veriyor. Memory_Management, Kernel check failure vs. Cihazı bu sebeple garantiye yolladım tekrardan. Sorun hdd'de olduğunu söylerek yeni hdd takıp yolladılar, üstüne "cihazı yanınızda taşırken bilgisayarı kapatıp taşıyın" diye resmen dalga geçerek bir not yazmışlardı. Fakat sorunum halen devam ediyor. Bu konularda bilgisiz değilim, yazılım mühendisliği okuyorum. Sorunun anakartta veya işlemcide olduğunu düşünüyorum. Cihazı güç tasarrufunda kullanamıyorum hemen mavi ekran veriyor. Yüksek performansta kullanmak zorunda kalıyorum. İşlemcinin tümleşik ekran kartında sorun var gibi. Bilgisayarın 7 dk içinde 10 defa mavi ekran verdiği kanıtlı videom var, isteyene link atarım.

    Ayrıca cihazı 2.sefer garantiye gönderdiğimde cihazın menteşesinin yanındaki sol vidanın takıldığı yuvayı kırmışlar. Şikayet edemedim çünkü elimde onların kırdığına dair kanıt yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawkyshun -- 7 Haziran 2019; 0:25:36 >
  • Hawkyshun kullanıcısına yanıt
    Bu arada arkadaşlar hp garantiniz bitmeden önce ya da sonra garantiyi uzatabiliyorsunuz,1 yıl hakkınız bulunmaktadır.fiyatı 148 lira tuttu.
  • Luke Cage kullanıcısına yanıt
    İyiymiş o zaman. Yapayım tekrardan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.