Şimdi Ara

hp pavilion isinma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba allahını seven yardımcı olsun beyler hp pavılıon pc aldım pc de wıtcher 3 yukledım ılk olarak oynadım soğutucu acıkken 80 90 arası gezıyor cpu sıcaklıgı soğutucu kapatıp denedım 103 anlık aldı cpu temp denen uygulamada aldım bu verılerı pc nasıl kapanmadı sasırdım sızce ne yapayım ne dıyorsunuz pc cok yenı allahını seven akıl versın ıade isteyeyım mı vakıt varken sistem fıyatına oranla alabılecegım en ıyı sıstem ıade edesım de hıc yok ama yanmasındansa ıade etmelı mıyım yardım


    amd ryzen 7 4800h

    16 gb ram

    1650 ti

    1tb hdd 250 gb ssd




  • bende de pavilion var cpu alev alıyo kanka ama yanmıyo merak etme :d

  • windows ekran kartı sıcaklığını 85 derece gösteriyor diye hp yi aramıştım. ekran kartı sıcaklığını 100 derecelere kadar normal karşıladıklarını söylemişlerdi. Tabi windows sıcaklığı 85 derece olarak gösteriyor ama işlemci sıcaklıkları tüm çekirdekler 100 er derece :D işlemci sıcaklığının 100 derece olmasının çok normal olduğunu söylemişti. yani diyor ki sıcaklıklardan ötürü bizim ürünümüz zarar görmez, inşallah deyip kapattım telefonu 1.5 sene geçti hiçbir şey olmadı. :)

  • O işlemci için maksimum sıcaklık değeri 105 derece internette arattigimda karşıma çıkan değer 105 derece 103 derece bu değere çok yakın bir değer pek normal gelmedi bana da fakat işlemci kullanımı nedir işlemci kullanımı sinirlandirabilirsiniz soğutucu takmadığıniz zamanlarda bir çözüm olabilir sizin için, iade şuan piyasa pek iyi durumda değil stok sikintilarida var karar size kalmış tabi ki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Undervolt yapılmadan o pc kullanılmaz, yapmanızı tavsiye ederim youtube da yazın birsürü anlatımı var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.