Şimdi Ara

HP DV6 EKRANDA DALGALANMA VE KARINCALANMA YAŞAYANLAR DİKKATİNE!(SORUN ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
3
Favori
61.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ÖNEMLİ DİKKAT!

    SON GÜNCELLEME 09.12.2011


    Sorun çözülmüştür ve son durumu özetleyen mesajımı ilk mesaja da aynen ekliyorum;



    Evet arkadaşlar sorun çözülmüştür resmen ve bizzat kesin bir dille teyit ediyorum
    Sorunun ortadan kalktığından emin olduğumdan itibaren donanımhaber.com dışındaki konunun takip edilldiği diğer forumlarda ve platformlarda da gerekli bilgilendirmeler geçilmiştir.Hatta bu forumları da aşağıda listeleyeyim;

    http://non-pasaran.blogspot.com/2011/12/ayn-yldzlar-aralk-2011.html

    http://www.pcnet.com.tr/forum/donanim/266144-hp-dv6-kullanicilari-dikkatine-onemlidir.html

    http://www.chip.com.tr/forum/hp-dv6-kullanicilari-dikkatine-onemlidir_t191235.html

    http://www.hardwaremania.com/forum/donanim/notebook/hp-dv6-kullanicilari-dikkatine-onemlidir-ekran-dalgalanma-karincalama-sorununa-iliskin-142941.html

    http://forum.thgtr.com/dizustu-avucici-tasinabilir-mobil-bilgisayar/hp-dv6-kullanicilari-dikkatine!-onemlidir/

    Şimdiii madem artık bu işin üstesinden geldik güzel bi son mesajı yazalım değilmi

    Bu konunun çalışmalara başladığımız andan itibaren diğer forumlarda da yer alması sayesinde donanımhaber.com dışından da birçok arkadaşımız bize katıldılar.Kısa süre içerinde çok büyük bir dv6 ailesi olduk.Bizim bu işi başarmamızdaki en önemli etkenler aramızdaki sorunsuz iletişim,mükemmel koordinasyon ve ısrarcılığımız oldu.Doğru cümlelerle,doğru teşhislerle ve kendi aramızda oluşturduğumuz geniş veritabanı ile başından beri dv6 tarafı olarak bu işte olabilecek en harika şekilde hp ile iletişimde olduk.Zaten hepimiz biliyoruz ki bu sürecin uzaması tamamen hp tarafı ile ilgili yaşanılan aksaklıklardan dolayı oldu.

    Hp tarafında yaşanılan aksaklıklar tahminimce bizim iletişimde olduğumuz koordinatörler ile hp yurtdışı mühendislik birimleri arasındaki iletişim süreci esnasında meydana geldi.İletişim sorunlarından sonra en büyük sıkıntı hatalı bios yayınlanması oldu..Şahsi görüşüm bu hatalı bios sorununun ucuz atlatıldığı yönündedir.Çok daha vahim sonuçlara neden olabilir,insanların bilgisayarları kullanılamaz durumlara gelebilirdi.Çünkü hepimiz biliyoruz ki bilgisayar işinde ısı artışı ile birçok sorunlar ortaya çıkıyor.Bu belirttiğim aksaklıkların yanında tabiki yeni bios hazırlanması da epey zaman aldı.Önceki bios sürümü hatasız olsaydı aylar öncesinden sorun çözülmüş olacaktı ama artık oldu bi şansızlık.

    Konunun atlanılmaması gereken en önemli taraflarından birisi de HP Türkiye'nin sorunumuza yaklaşma tarzıdır.Evet uzun bir süreç oldu,aksaklıklar oldu,vs. vs. ancak dikkatinizi çekerim HP Türkiye sorunumuza kayıtsız kalmadı ve ilgili koordinatörleri aracılığı ile bu çalışmayı bizimle yürütmeyi kabul etti..Çalışma çerçevesinde Türkiye genelinde 4 gönüllü kullanıcının cihazları alınarak mühendislik birimlerine incelenmek üzere iletildi ve bu kişilere yeni muadil ürünler sağlandı.Çalışma başından beri aramızda sayısız mail trafikleri yaşandı..Sizlerin cihaz model numaralarınız,seri numaralarınız,iletişim bilgileriniz vs. ayrı ayrı HP'ye iletildi..Bunlar gerçekten hem benim için hem onlar için zaman zaman çok zorlaşan işlemlerdi çünkü çok sayıda kullanıcı söz konusuydu.Neyseki karşılıklı özen ve dikkati göstererek bu aşamaları da sorunsuz atlattık.Burda isimlerini vermeyeceğim ama okuyacaklarını düşündüğüm için bizim konumuzla ilgilenen koordinatörlerimize gösterdikleri ilgi ve emekleri için çok teşekkür ediyorum.
    HP Türkiye'ye ayrıca teşekkürlerimizi sunuyorum.Bu konuya kayıtsız kalmayıp ürünlerinizin arkasında olduğunuzu göstererek diğer markalara çok güzel örnek oldunuz.

    Ve bütün bu olan bitenlerden sonra ben şu anda bile hâla özel mesaj kutumda klasör klasör,modellere göre ayrılmış olan ,sizlerden gelen istatistiksel bilgilerin yer aldığı ve veri tabanımızı oluşturan mesajları görüp okudukça vay be diyorum amma uğraşmışız..Her ne olursa olsun yinede hayatta herşeyde olduğu gibi çok emek ve çok zaman harcadığınız bir işle uğraşıp sonunda bütün yaptıklarınıza değer bir sonuç elde ettiğinizde bu tür yaşanılan aksaklıklar,olumsuzluklar,yorgunluklar yüzümüzde tebessüm ettiren birer anı olarak kalıyor akıllarımızda..

    Ben kendi adıma sizin gibi işin başından beri gayet mantıklı,sabırlı,işbirliği bakımından hatasız ve özverili olan bir ekiple çalıştığım için gurur duyuyorum.Bunu içten söylüyorum kesinlikle..İnanın harika bir koordinasyon yaptık,harika bir iletişimimiz oldu.Yani donanımhaber.com forum tarihinde böyle bir ekip çalışması daha olduğunu sanmıyorum ve başka bir yerde de ne gördüm ne duydum..

    İşin özü arkadaşlar hepimize cümleten hayırlı olsun,hepinize destekleriniz için teşekkür ederim.Umuyorum bizim bu başarımız ilerleyen zamanda benzer sorunlarla karşılacaşak diğer arkadaşlara da ilham kaynağı olur.

    Sizlerinde eklemek istedikleri varsa konu altında paylaşabilirsiniz..

    Tüm bu konunun altına donanımhaber.com dv6 kullanıcıları başta olmak üzere hp dv6 kullanıcıları olarak imzamızı atıyoruz veeeeee forum tarihine adımızı altın harflerle yazıyoruz

    İlk mesajın sonunda yazdığı gibi;

    donanımhaber.com hp dv6 kullanıcıları.""


    ÖNEMLİ DİKKAT!

    GÜNCELLEME 06.12.2011


    Arkadaşlar f29 bios sürümü şu anda hp sitesinde yayına konmuş durumdadır.Lütfen indirip sonuçları paylaşabilirmisiniz?Güncelleme işleminden önceki sıcaklıkları ss ile kaydedin,sonra karşılaştırma şansınız olsun.

    Bios sürüm notlarından;

    quote:

    Onarma/Geliştirme: - Provides enhanced thermal management. (Gelişmiş termal yönetimi sağlar.)




    ÖNEMLİ DİKKAT!

    GÜNCELLEME 04.01.2011


    MAİL GÖNDERMEYİ DURDURUN ARKADAŞLAR ŞU AN İTİBARİ İLE GÖNDERİLMİŞ MAİLLER AMACINA ULAŞMIŞ GÖZÜKÜYOR.HP DÖNÜŞ YAPMIŞ VE KONU HAKKINDA DETAYLI İNCELEMELERİ BAŞLATMIŞ DURUMDADIR! KONUNUN TAKİBİNİN ZORLAŞMAMASI İÇİN BİZLERDEN AYNI KONUYA İLİŞKİN DAHA FAZLA MAİL ATMAMAMIZI RİCA ETTİLER.
    attıkları mail;

    quote:


    Sayın Doğanay,


    Müşteri İlişkileri Birimimize ayrı ayrı kullanıcı mailleri ulaşmaya başlamıştır.

    Şu ana kadar ulaşan seri numaraları örnekleme açısından yeterlidir.

    Takibi açısından zorluk yaşanacağından; tek tek değil sadece sizin tarafınızdan seri numaralarının liste halinde toplu olarak iletilmesini rica ederiz.


    Saygılarımızla,

    HP MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ


    BU SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR BİLGİSAYARLARININ ALTINDA YAZAN "PRODUCT" VE "SERİAL" KISIMLARINDAKİ NUMARALARI İSİM SOYİSİM VE İLETİŞİM BİLGİLERİNİ EKLEYEREK BANA PM ATSINLAR.HP İLE İLK MAİLLEŞMEMİZDE ELİMİZDE MEVCUT HALDE OLAN VE BU SORUNU YAŞAYAN KULLANICILARIN BİRKAÇININ SERİ NOLARINI TALEP ETTİLER YOLLADIK.YİNE İSTERLERSE GÖNDERMEK ÜZERE SERİ NOLARINIZI BANA İLETİNİZ.

    GELİŞMELERİ YENİ DV6 KONU BAŞLIĞI ALTINDA YADA BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.


    İLK MESAJ...

    arkadaşlar herkese tekrar merhaba.
    yeni dv6 konu başlığında da paylaştığım ve ortak kararla oluşturduğumuz mail taslağını ayrıca bir konu olarakda açma gereği duydum ki yeni dv6 ana başlığındaki sayfalar arasında herkese ulaşmayabilir.
    birçok kullanıcının şikayet ettiği karıncalanma ve dalgalanma sorununu yaşayan arkadaşlarla birlikte toplu olarak hp ye mail atmaya karar verdik.bu kapsamda aşağıdaki yönergeler eşliğinde bu sorunu yaşayan arkadaşlardan taslağı kopyalayarak vermiş olduğum mail adresine göndermelerini öneriyorum.bu sayede birlikte hareket edersek sorunun çözümündede daha net şekilde yol alabilirz.


    evet arkadaşlar şimdi beni dikkatlice dinleyin..size yazacağım mail adresine;

    -adınızı soyadınızı

    -iletişim bilgilerinizi

    -kullandığınız laptop modelini ve seri numarasını (seri numaraları laptopların altında mevcut.)

    -mail konu kısmına;MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ BİRİMİ DİKKATİNE!


    yazarak aşağıdaki taslağı kopyalayıp mail atınız.(dileyen kendine göre düzenlemelerde yapabilir.)

    musteri.iliskileri@hpdestek.com



    ""Merhabalar
    Öncelikle belirtmek isterizki size bu attığımız mail sadece şahsı ilgilendiren bireysel bir sorun ile ilgili değil;eski dv6 serilerinde ve yeni dv6 serilerinde ortak yaşanan bir ekran paneli hatası ile ilgildir.bu hazırladığımız mail donanımhaber.com forumlarında üye olan hp dv6 kullanıcılarının ortaklaşa karar verilerek hazırlanan ve yine ortaklaşa gönderdiği bir maildir.bu uygulamayı yapmamızın sebebi sizin bu kronik soruna dikkatinizi çekmeyi sağlamak ve çözüm üretmenizi sağlamaktır.eğer hp türkiye olarak bu kronik sorun hakkında bize bir çözüm yolu sunamaz ve mağduriyetimizi gidermez iseniz üzülerek belirtirizki bu cihazlar “ayıplı mal” durumunda olduğundan yine ortak dilekçeler ile yasal yollardan işlemleri başlatmak durumundayız.Ayrıca sanayi ve ticaret bakanlığı yetkilileri ile görüşülerek bu kronik sorunu ortak dilekçeler ile ispatlamamız halinde ürünlerin toplatılabileceği bilgisini almış bulunmaktayız.

    Soruna gelecek olursak;hp nin eski dv6 serisinde kısmen yaşanan ve yeni dv6 serisinde ise kullanıcıların hemen hepsinin yaşadığı ekranla ilgili ortak bir sorunumuz var.şöyleki ,dv6 modellerinin bir kısmında ekranda dalgalanma+karıncalanma yaşanırken büyük bir çoğunlukta dalgalanma yok ancak karıncalanma var.bu dalgalanma ve karıncalanma olayı yazılımsal bir sorun değil.çünkü birincisi bios ekranındayken de farkedilen bir durum ve ikinci olarak laptoplarımızı harici monitöre bağladığımızda harici monitörlerde hiçbir dalgalanma karıncalanma vb. sorunlar yok.bios güncellemeyle de bu sorunu aşamadık..

    Örneğin koyu gri renklerde çok daha rahat görülebilen dalgalanma ve karıncalanmawww.hp.com adresinin arka plan renginde apaçık belli ediyor kendini. Gri renk sabit değil hareketli ve karıncalı bir alan olarak görünüyor. Buna ek olarak mavi renkler düz mavi olarak görüntülenmiyor bu renklerde doku bozulması mevcut.
    Ayrıca pixeller arası aydınlatma(beyaz alanlarda)dikkatli bakılınca fark edilebiliyor ve buda görüntü kalitesini oldukça bozuyor. Yeni dv6 lardaki bu karıncalanma ve dalgalanma problemi çift ekran kartlı modellerde ati ekran kartı seçiliyken mevcut ,intel ekran kartında sorun yok ancak eski dv6 kasalarında ve diğer seçilebilir ekran kartı olmayan modellerde bunu deneyemiyoruz. mavi renklerdeki bozulma ati ve intel ekran kartlarının ikisindede mevcut.

    Birçok renkte mikro kareler şeklinde lcd nin içini görebiliyoruz ve toplu bakıncada karıncalanma hissi gibi his uyandırıyor.ama bu kareler hareket halinde değil yani bi çeşit doku bozulması gibi..exel çalışma sayfasındaki yatay ve dikey kesişen çizgilerle oluşan kareler vardırya hani onun çok küçültülmüş mikro halini düşünün.. ekranı az geriye itince çok daha rahat görülebiliyor.

    Bunun gibi görüntü bozulmalarıyla ilgili oluşturduğumuz birçok ortak istatistik mevcut ancak hepsini yazarsak sayfalar yetmez.
    Bütün bu denemelerimiz ve araştırmalarımızın yanında beraberce yaptığımız görüş alış verişlerinden sonra anladık ki sorunun ekran panellerinden kaynaklanma ihtimali yüksek.kullanıcılar olarak birçoğumuzun paneli samsung bazılarımızın ise lg.

    Sorunun ekran panelinden olduğunda karar kıldıktan sonra bikaçımız ekran panellerimiz değiştirmek üzere laptoplarımızı servise gönderdik. Ben hp pavilion dv6-1390et kullanıcısıyım benim ilk panelim “samsung 156AT05-H01” idi.servise belirlenen arıza”lcd aşağı doğru akma var” yazıyor idi ve panelimi değiştirerek “LG Philips LP156WH2-TLQ1” model panel takıp bana yolladılar cihazı.açıp kontrol ettiğimde ise dalgalanma sorununun giderildiğini ancak karıncalanma sorunun daha yoğun bi şekilde arttığını farkettim.öyle ki ekrana bakarken bir süre sonra gözlerde sulanma ve acı meydana geliyor.bu durum sağlığımızıda riske atıyor.
    Benim haricimde yine forumdan yeni dv6 serisinden 3114et kullanıcısı bir arkadaşımız dalgalanma+karıncalanma sorunu nedeni ile bilgisayarını servise yolladı.önceki paneli “Samsung SEC3651” idi ve serviste onun yerine “LP156WH2-TLQ2” model panel takıldı ancak oda bikaç gün sorunsuz kullandıktan sonra yine dalgalanma ve karıncalanma sorunu ile baş başa kaldı.

    Bikaç arkadaşımızın cihazı yine ekran paneli nedeniyle şu an serviste işlem görmekte ancak bizim panel değişikliklerine rağmen sorunumuz giderilemediği için onlarda pek umutlu değiller.

    Özetle, bu panellerinizdeki dalgalanma ve karıncalanma sorunu ile ilgili teknik servisinize cihazlarımızı gönderip panellerimizi değiştirmemize rağmen hiçbir ilerleme kaydedemedik.sizin hali hazırda teknik servis stoklarınızda bulunan panellerinizin laptoplarla beraber gelen paneller gibi üretim hatası olması muhtemel.bu durumda ya yeni bir seri ve model panel sağlamanız yada bunun dışında bize bir çözüm yolu sağlamanız gerekiyor.
    Lütfen bu sorunları görmezden gelmeyiniz.sorunu direk şikayetvar.com vb. siteler üzerinden duyurarak hp ile savaş haline getirmektense sizinle iletişim halinde kalıp bu sorunu beraberce halletmeyi seçtik umuyoruz ki bizi hayal kırıklığına uğratmazsınız.
    Şimdiye kadar sorun yaşanılan paneller;

    Samsung 156AT05-H01
    Samsung SEC3651
    AU OPTRONICS B156XW02 V2
    LG Philips LP156WH2-TLQ1
    LG Philips LP156WH2-TLQ2
    LG Philips LP156WH2-TLQB

    Bu kadar panelde aynı sorunların yaşanmasının nasıl bir izahı vardır bilemiyoruz.bu durumda sizden konuyla ilgili acil dönüş talep ediyoruz.

    iyi çalışmalar.

    donanımhaber.com hp dv6 kullanıcıları.""



    Konuya eklenenler:Çalışma kapsamındaki gelişmeler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • aynen katılyorum..hp ye ben tlf lada belirttim sorunu. donanımhaber sitesindeki örneklerede bakabilirsiniz dedim. ilgileneceklerini söylediler. bakalım ne olacak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 3 Ocak 2011; 18:13:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalaraz

    aynen katılyorum..hp ye ben tlf lada belirttim sorunu. donanımhaber sitesindeki örneklerede bakabilirsiniz dedim. ilgileneceklerini söylediler. bakalım ne olacak...

    bende aynen telefonlada aktardım..bakalım maillere bi cvp yada bize direk bi dönüş yaparlar umarım.beklemedeyiz
  • Hiçbir cevap alamıyacağınızı düşünüyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Death666

    Hiçbir cevap alamıyacağınızı düşünüyorum :)

    umarım yanılırsın:)) hatta nolur yanıl
  • Keşke yanılsam :)
  • sanayi bakanı binaya girerken yazarkasa yerine hp dv6 atarım hem reklam olur hp kötü anlamda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deathßlue

    sanayi bakanı binaya girerken yazarkasa yerine hp dv6 atarım hem reklam olur hp kötü anlamda

    haha süper ya
  • ARKADAŞLAR DİKKAT DİKKAT !

    bu mesaj aynen dv6 başlığındada yer almaktadır.

    az önce hp koordinatörlerinden bir yetkili aradı ve dün attığım mail ve oluşturduğum kayıt ile ilgili görüştük.bana sorunu incelemeye aldıklarını,yurt dışı ile irtibata geçildiğini ve bu durumda karışılıklı olarak veri alışverişi yaparak onlara yardımcı olmamız gerektiğinden bahsetti.

    benden bu sorunu yaşayan arkadaşlardan sorunun bir kişide olmadığını ispatlamak için forumdaki arkadaşlardan bir bölümünün yada ulaşabildiğim kadarının cihazlarının seri numaralarını alıp atmış olduğumuz mail taslağı ile birlikte kendilerine forward etmemi istedi bugün yetiştirirsek gün sonuna kadar onlarda yurt dışına iletecekler.
    sonrasında istenirse seri numaralarımızın hepsinide toplar atarız..şimdi bi dediklerini yapalım önce

    şimdi herkes buradan yada dv6 konu başlığı altındaki mesajların devamından cihazlarının model ve seri numaralarını bana ulaştırsın arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 4 Ocak 2011; 15:24:39 >




  • toplattıracaksınız dv6 ları :D
  • denilen sorun bende yok arkadaşlar ya da ben mi farketmiyorum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AtiMX4

    denilen sorun bende yok arkadaşlar ya da ben mi farketmiyorum?

    şanslısın yada sende henüz yok..farkedemeyeceğini sanmıyorum ama sonradan farkeden arkadaşlarda var.."bende sorun yok" diyen çok çok az kişi var.
  • sonra çıkabilir dediğin gibi.tam olarak nasıl bir sorun? nasıl belli ettiriyor? scroll yapınca mı oluyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AtiMX4

    sonra çıkabilir dediğin gibi.tam olarak nasıl bir sorun? nasıl belli ettiriyor? scroll yapınca mı oluyor?

    ilk mesajdaki mail taslağında ayrıntılarıyla açıkladım scroll ile alakalı değil.
  • Aynen bende de Siyah Bi DV6 2145ET Var.Yeni kasamı eskimi bilmem ama alalı 5 ay oldu ve böle bi sorun yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akcanon

    Aynen bende de Siyah Bi DV6 2145ET Var.Yeni kasamı eskimi bilmem ama alalı 5 ay oldu ve böle bi sorun yok.

    genelde son serilerde var sanırım..ben 2 ay falan oldu alalı benim ekran panelim ile yeni dv6 lardaki paneller aynı ve aynı sorunları yaşıyoruz.mesela dv6-2155et kullanan bi arkadş var oda aynı sorunu yaşıyor ve alalı 7 ay falan olmuş..yani tam olarak bi mantık yütütemiyoruz şu seride var şunda yok diye.
  • mesela yurt dışı forumlardada önceden bahsedilmiş bu sorundan.google çeviri ile okuyun anlaşılıyor neden bahsettikleri..yani yeni bişey değil aslında.

    http://h30434.www3.hp.com/t5/Display-and-video/HP-dv6-2040-Display-vertical-shadow-lines-and-low-saturated/m-p/183611/highlight/true

    http://forum.notebookreview.com/hp-compaq/439481-dv6-quad-fine-vertical-lines-display.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GeCCCe

    arkadaşlar daha maili göndermedim yarım saat içinde falan göndericem.

    az önce hp den mail aldım aynen kopyalıyıp yapıştırıyorum dikkatinize!


    ""Sayın Doğanay,



    Müşteri İlişkileri Birimimize ayrı ayrı kullanıcı mailleri ulaşmaya başlamıştır.

    Şu ana kadar ulaşan seri numaraları örnekleme açısından yeterlidir.

    Takibi açısından zorluk yaşanacağından; tek tek değil sadece sizin tarafınızdan seri numaralarının liste halinde toplu olarak iletilmesini rica ederiz.



    Saygılarımızla,

    HP MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ""






    quote:

    Orijinalden alıntı: GeCCCe

    evet arkadaşlar sizlerden topladığım benim cihaz dahil 10 adet seri/model numarasını koordinatöre yolladım.zaten bugün telefonla beni aradığında ilk başta ulaşabildiğiniz elinizdeki model ve seri numaraları bana iletin yurtdışına bildirmemiz için gerekiyor dedi.sonradan yine kalan serileri ve modelleri isterse foruma yeni giriş yapıp haberdar olan arkadaşların gönderecekleri seri/model noları toparlayıp yollarım.
    durumdan yeni haberdar olan arkadaşlar seri numaralarını ve model numaralarını bana iletsinler

    bu 10 numarayı yolladıktan bir süre sonra cevap geldi şu anda inceleme aşamasındadır diye ve forumdan diğer arkadaşların taslak maili göndermemelerini rica ediyorlar.


    ben şimdi iki ayrı klasör oluşturdum birisi gönderilen seri numaralar diğeri gönderilecekler olmak üzere..yeni gönderen arkadaşlarınkileri ayrı klasöre topluyorum istenilirse ordan direk yollycam.

    bu arada bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum bahsettiğim numaralar bilgisayarın altında yer alan "serial no" ve "product " numaralarıdır.. "product key" numarasını göndermeyin.

    bugün bu iş için tüm günüm bilgisayar başında geçti..bi yandan hp den arıyorlar bi yandan telefondan arkadaştan seri numarası topluyorum bi yandan msn ler yanıyor bi yandan forumdan pm ler falan filan derken kafam durmuş vaziyette maili gönderdiğimize göre ben yüksek müsadenizle biraz dinleneyim sonra devam ederiz


    konu ağırlıkla yeni dv6 konusunda takip edildiği için ordaki gelişmeleride alıntı şeklinde burayada aktarıyorum.




  • Eve gidiyim 1 saate kadar model ve seri numarami göndericem
  • ACABA BENİM BİLGİSAYARIMDA DA KARINCALANMA VE DALGALANMA VAR MI DİYEN ARKADAŞLARA....???

    1.EKRAN KARTINI ATI YE GEÇİR.
    2.http://wallbase net/(BOŞLUĞA NOKTA) yada www.hp com da olur.

    VE ORADAKİ KOYU GRİ BÖLÜMLERE BAK.
    EĞER ORADA HIZLI BİR ŞEKİLDE HAREKET EDEN VE BİRİNE BENZEYEN CANLI NOKTALAR GİBİ BİŞEY GÖRÜYORSAN :))
    :SONUÇ:
    SENİN EKRANDA DA KARINCALANMA VAR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutlualper -- 5 Ocak 2011; 0:25:03 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.