Şimdi Ara

HP Deskjet 2645 İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun yıllar inkjet yazıcılarda Canon kullandım. 1,5 yıl önce çok acil bir ihityac durumu belirince eve de almak için en yakın elek.marketin yolunu tuttum.
    Hiçbir ön inceleme araştırma şansım olmadan özelliklerine vb bakıp Hp Deskjet 2645 aldım ve kurdum.

    Fax,scanner ve yazıcıya sahip all in one bir alet. Faxın hiç kulanmadım, scanleyip mail atma imknaı olduktan sonra fax olayı malum taş devri çağında kaldı.

    Scannerda yeterli çözünürlük ve kalitede sonuçlar alıyorsunuz. Üst hazneden paralel besleme ile seri ve çoklu belge scan etme özelliği en önemli artısıydı benim için ve bunu oldukça başarılı bir şekilde yapan bir cihaz. Jpeg veya pdf dosya olarak aktarak işlemi tamamlayıp pc nize ilgili dosyayı kaydediyor. Sürat olarak da gayet iyi.

    Yazıcısı da oldukça kifayetli, dilediğiniz kalite ve süratte baskı yapıyor. Cihazı aldığımda yedek siyah kartuş da aldım ancak yüzlerce sayfalık muhtelif baskıya rağmen cihazla gelen siyah kartuş hala %30 da renkli de %90. Ink advantage adının hakkını fazlasıyla veriyor, tahminen yedek kartuşu 6 ay sonra (alındıktan 2 yıl sonra) takma ihtiyacı olacak. Son derecede ekonomik ve verimli bu cihaz beklentilerimin üstünde sonuçlar verdi.

    Yoğun baskısı olmayan inkjet ile işini çözecek kişi,işyeri,home office vb için son derece ideal bir alet. 1,5 yıldır en ufak bir arıza,sorun vb yaşatmadı. Şu an piyasada 200-220 tl civarı, kartuşları da 30-35 tl civarı, fiyat/performans olarak en başarılı sistemlerden biri bence.
    BU çok fonksiyonlu yazıcıyı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.







  • İyi gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.