Şimdi Ara

HP 2721 Deskjet Çok Fonksiyonlu AIO Wi-Fi Yazıcı - Amazon 415,89 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • İhtiyacım olsa kaçırmazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinde demo kartuşla geliyor. Kendi kartuşları, 120 sayfa basıyor ve tanesi 100 küsur lira. Çıktı maliyeti oldukça yüksek.

  • Kartujdan kar için müthiş mamül

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat oldukca iyi gunumuz kosullarinda... ama sorun su 90 tl alinan kartis 100 sayfa veriyor... bu zorlar sizi

    canon normal bir yazicisini aldim gecmiste 4050 modeli... wifi li fotokopi cekmiyor

    ama 40 tl aldigin siyah kartus... 2000-2500 sayfa veriyor

    yada 100 tl tum renkleri aliyorsun 5-6 top kagit cikariyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartuş doldurulabilir mi diye soranlar için


    1-) hp 3775 yazıcım var kartuşlar doldurulabiliyor, en önemli şey vakum yapmanız vakum aleti ile. Yoksa çabucak hem güzel yazdırmayacak hemde kartuş akıtıp çabucak tıkanabilir.


    2-) Doldurunca baskı kalitesi değişiyor tabiki ama bu mürekkeple alakalı eğer hpnin kendi tanklı yazılar için mürekkepi alırsanız kalite farkı olmaz. Zaten fotoğraf çıktısı almayacaksanız kalite farkı çok önemli değil.


    3-)Doldurulmuş kartuş garanti dışı bırakıyor zaten cihaz yazılımı algılıyor, garanti kılavuzunda mürekkepten kaynaklanan arıza değilse garanti içindedir diyor. Ama Hp Türkiye yi arayınca direk garanti dışı diyor mürekkep koymak. Belki thh ile halledilebilir.


    4-)2000 sayfa yazdırdıktan sonra e3 hatası diyerek cihaz bozuldu. Hp garanti dışı dedi, bende cihazı söktüm sağ kısmında mürekkep birikmiş bayağı temizleyince düzeldi. En önemli şey yazıcı kapağını açtığında üstte şerit var oraya dikkat edin çizilmesi halinde bozulabilir yazıcınız.


    5-)Doldurulan kartuşun mürekkep seviyesi göstermiyor cihaz ve kartuşu bitmeden doldurmaya özen gösterin.


    Cihazı almadan doldurabilir olduğundan emin olun çünkü HP bazen bunu yazılım üzerinden engelleyebiliyor. Eğer sık çıktı alıyorsanız bir tanede yedek kartuş bulundurmak faydalı olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 27 Kasım 2020; 10:49:38 >




  • lazer yazıcı fırsatı yok mu 1000 lira olmuş en çöp lazer yazıcı ?

  • quak kullanıcısına yanıt

    ederi en fazla 200 tl (de işte düzen o düzen değil. )gerisi çöp,

    gerçi piyasa çer çöpten geçilmiyor. 2009daki 0 180 220 civarı olan lazer yazıcı yazıcının ölüsü 300 400 civarında geziyor.

    sıfırı olmuş 900 1000 civarı

    HP 2721 Deskjet Çok Fonksiyonlu AIO Wi-Fi Yazıcı - Amazon 415,89 tl
  • Dün bir tane hp yazıcı + tarayıcıyı parçaladım. Ne zaman ihtiyacım olsa wifisinde bilmemnesinde problem olan yazıcı yine lazım oldu. Ben yazıcıyı açtım ama oda ne yazıcı programı yazıcıyı görmüyor yeniden setupa giriyor. Aygın yöneticisinde tanımlı olan yazıcı çalışmıyor. La havle dedim. Sonra bayağı bir uğraştım ama aygıt yazılımı bir türlü setupdan çıkmadı işin kötü yanı tanımlı olduğu halde yazıcıyıda bir türlü ayarlayamadı. Sonra Aygıt yazılımını netten yeniden indireyim dedim, demez olaydım. Yeni yazılım bana illa hp ye kayıt ol diye diretiyor. Bu arada tek yapmak istediğim 2 sayfa tarama yapmak. Ama gel gör ki rezil HP firması illa benden kişisel bilgilerimi istiyor. 2 sayfa belge taramak için anamın donuna kadar öğrenmek istiyor. İnat ettim kayıt olmadım ama ne mümkün devamlı olarak kayıt sayfasına atıyor. Neyse dedim kayıt olayım, email ile kayıt olduktan sonra tekrar denedim ancak ne mümkün başlangıç sayfasında printer bağlı ve işlevsel görünmesine rağmen tarama işlemini bir türlü başlatamıyor hata veriyor alet. Bayağı bir uğraştım ancak olmadı. En son ne mi oldu gözüm döndü ve printeri yerden yere vurdum. Yılların hıncını çıkartmaya çalıştım ancak ne mümkün. Aldığım günden beri derdi tasası bitmeyen bir hp printer vakası daha! Bundan önce de canon marka yazıcı tarayıcıyı parçalamıştım. Milyar dolarlık argesi olan şirketler en ufak yazılım hatalarını dahi düzeltemiyor, tek dertleri milleti nasıl kütletiriz olmuş. Hiç bir zaman düzgün çalışmayan teknolojik aletlere yüzmilyarlarca lira para akıyor ancak ne bir kontrol mekanizması nede bir şikayet mekanizması var.





  • selmand kullanıcısına yanıt

    Bilinçli eskitme o. 4500 AIO yazıcının tarayıcı sürücüsünü ve programını, eski sürümleri dahil web sitesinden komple kaldıran HP, üretimden kaldırdığı 3050 yazıcıya, yüklenemez firmware yayınlayıp, kurtarma dosyasını kaldıran Epson, sapasağlam ses kayıt cihazının XP sürücülerini bile sitesinden kaldıran Sony, yeni işletim sistemleriyle uyumsuz olduğu iddia ettiği webcamin sadece adını ve kabını değiştirerek yeni webcam olarak piyasaya süren Philips...

  • Tavsiye etmiyorum. 2 tane çıktı almak işkence. Kartuş maliyeti de cabası.
    İnede almak isteyen olursa 200 tlye 2 aylık olanı verebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.