Şimdi Ara

House of the Dragon Dizisinden İlk Fragman Geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Milyonlarca kişi tarafından seyredilen ve sevilen dizi Game of Thrones‘un evreninde geçen House of the Dragon dizisinden ilk fragman yayınlandı!

    İlk olarak iki yıl önce duyurulan ve George R. R. Martin‘in Targaryen ailesinin tarihine odaklanan ve Buz ve Ateşin Şarkısı romanlarındaki olaylardan 200 yıl öncesinde geçen bir kitap olan Ateş ve Kan‘a dayanan dizi House of the Dragon’dan uzun bir bekleyiş sonucunda ilk fragman geldi.


    House of the Dragon’un yayınlanan fragmanında çok fazla şey anlamak zor ancak etkileyici oyuncu kadrosunu rahatlıkla gösteriyor. Paddy ConsidineMatt SmithSonoya Mizuno, Steve ToussaintRhys Ifans ve Olivia Cooke gibi ünlü aktörler merakla beklenen dizide görev alacaklar.


    Fragmanda, birçok kişinin beklediği gibi bolca kılıç dövüşü ve ejderhalara göndermeler yer alıyor. Game of Thrones’un izleyiciler tatmin etmeyen son sezonu da göz önüne alındığında, hayranlara nasıl bir deneyim yaşatılacağı şimdiden merak konusu olmuş durumda.

    HBO, House of the Dragon’un 2022 yılında izleyicilerle buluşacağını ve elbette HBO Max akış hizmetinde olacağını söylemek dışında belirli bir çıkış tarihi vermedi.


    Kaynak: Teknoloji Haberleri








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.