Şimdi Ara

Hoparlör seçimi yardım...!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bir kaç gün önce pioneer vsx 323 aldım. Raf tipi hoparlör bakıyorum bütçem kısıtlı. Film izlerken 5.1 yerine 2.0 tercih ediyorum. Müzikte dinliyorum. O yüzden bir çift ve çok yer kaplamayan (evde çocuk olduğundan kule yada ayaklıklı olmuyor televizyon üstü rafta duracak)hoparlör arıyorum ama tecrübesizlikten seçim yapamıyorum.
    Cihaza tv ,bilgisayar,dvd bağlı hdmı olarak.


    Magnat monitor supreme 202
    Dali lektor 1
    Monitor audio mr1
    Dali zensor pico
    Dali zensor 1

    Bunlar ikinci el olarak alabileceklerim ama sadece birisinde dinleti oluyor. Bunlardan kullanmış olan varsa fikir verebilirmisiniz acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, severek kullandığım Epos Epic 2 bookshelf hoparlörleri florstsndinglerini almak için satmayı düşünüyorum. Cambridge audio topaz am10 ve Onkyo 9030 ile severek kullandım. İnternette ciddi yorumları bulunmaktadır kutusu aksesuarları mevcut tozlularını daha takılmadı dahi. 1400₺ düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teomansen T kullanıcısına yanıt
    Teklif için teşekkürler ama ilk başta dediğiniz rakamlara çıkmayı düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

    Daha önce pioneer vsx 323 kullanımış birisi olarak, bu cihaza müzik için bouşna hoparlör parası vermenizi önermem. Zira, müzik performansı olmayan çok giriş seviyesi bir AVR.

    Film izlemek için vs. alıyorsanız, ve 2.0 olarak kullanacaksanız da, bahsettiğiniz hoparlölerin bass perfrormansı tatmin edici olmaz. 323 müzikte çok zayıf olsada, sinema için fena değildir.

    Böyle bir hoparlöre yönelmektense, daha güç bassları olan ve fiyat olarak daha uygun 3 yollu vintage hoparlöre yönelmenizi öneririm. ilanda benim sattığım gibi,

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-pioneer-s-z370-3yollu-2x120w-vintage-guclu-temiz-stereohoparlor-283555654/detay/

    Lütfen satışımın reklamını yapmak için bu fikri verdiğimi düşünmeyin, seçiminizde bence göz önünde bulundurun. Bence AVR'niz sebebiyle bahsettiğiniz hoparlörler sizi hem müzik hem de sinema olarak memnun etmez.
  • the wade kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.elimde zatenhttps://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTcPde-0XB6vS3DspBeNUiZHjoHqw0bCOYk9tZzs7RG_Y0EX-0cw bu hoparlörler var. Bunları taktım bass müzik için iyi ama filmde çok boğdu sesi. bu hoparlörler boy olarak büyük ve ağır.evde çocuk çok hareketli olduğundan yerde kullanamıyorum tvnin üstüne duvara raf yaptım ama amfi zaten ağır daha dvd ve uydu alıcı var. Yani Ben orta karar arıyorum bass okadarda önemli değil. Rap yada pop gibi müzik türü dinlemiyorum zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uchuroom kullanıcısına yanıt
    Bu hoparlörler hiç bir şey alamazsınız zaten
  • Merhaba. Ben vsx -921-k model amfi kullanıyorum. Elimde şu an kullandığım heco victa 302, tannoy mx1, energy xl 15 ve Quadral Quintas 500f hoplar var. Sinema seyrederken performansları gayet iyi ama stereo da hiç beğenmiyordum. Sırf stereo performansı denemek için Lepai 2020 amfi aldım. Vsx 921 in Stereo da beğenmediğim hoparlörleri lepaide coştu. Aradaki fark inanılmaz. Forumda hep söylerler film anfileri stereo amfilerin yerini tutmaz diye. ( Üst seviyeler hariç) Tecrübeye herzaman saygım vardır.
    Benim tavsiyem hem müzik hem film için Tannoy mx 1 bookshelf ve Tannoy mx c center olacak. 25 metrekare salonda mükemmele yakın performansı var...Artı bir tanede Lepai 2020 amfi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpanaslan A kullanıcısına yanıt
    ☺ bende akşam tannoy mx1 aldım ikinci el olarak daha deneyemedim. Pazar günü anca fırsat bulurum. Center olarak dediğiniz modele bakıcam . Tavsiye için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canton cx85 5.0
    Ve canton mx125 subwoofer var çok uygun fiyata bırakırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    Teklif için teşekkürler. Yeni aldığım hoparlörler var ve sesinide beğendim hatta bir arkadaşımda hediye olarak elindeki philips f975 sinema sisteminin 2 hop.unu verdi onları daha eve götürüp denemedim ama beni tatmin eder diye düşünüyorum. Şu an için ihtiyacım yok hatta elimde fazlalık bile var :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.