Şimdi Ara

Hoparlör ile ilgili.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. sorunum şu, laptop'un hoparlörleri uzun zamandır cızırtılı ses çıkarıyordu. ilk defa yolladığımda format atıp geri yolladılar. Driverını yüklememiştim. Ama ses düzgün çıkıyordu. Sonra driver'ı yükledim ve ses yine bozuldu. İlk başlarda yüksek sesle dinlemedikçe sıkıntı yoktu. Ben de mümkün olduğunda 35-40 seviyelerine indirdim. Müzik dinlediğim program veya videonunda sesi o civarlarda tabii. Şimdi durup dururken müzik dinlerken, driver yüklerken hoparlörden gelen sesler geliyor. Tarif etmesi zor ama, müzik takılıyormuş gibi ses geliyor. Saniyelik bir işlem. Cızırtı arttı.

    İlk önce driver'ı nasıl silebilirim? Sildikten sonra düzelmezse garantiye vermek istiyorum. 2. yollayışım olacak ve bu sefer bozuksa değişim talep edeceğim. Dışarıdan düşürme dahil hiçbir müdahale yok, sizce garanti kapsamına girer mi?

    HP Pavilion G6 serisi laptop.



  • denetim masasından realtek le başlayan bir dosya olur onu sil. program files te programa ait klasör varsa onu da sil. yeniden başlat mutlaka.http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsCheck.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#High Definition Audio Codecs linkinden I accept to the above. yi işaretle ve ilerien üstteki 2 seçenekten 32 bit 64 bit uygun olanı indir yeniden başlat. geçmiş olsun
  • - Garantiye girsin girmesin; HP Teknik Servisleri çok berbat.

    - Bende de G62 var. İşlemci fanı çalışmıyordu. Adamlar format atıp gönderdiler.

    - Kendi imkanlarım işimi gördüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 22 Eylül 2013; 1:54:46 >
  • @sdryvz Dostum dediklerini yaptım, ses şimdi daha az çıkıyor ama en azından cızırtı ve takılma yok. teşekkür ederim yardımın için :)

    @Rhymestein Evden almaları, pil/batarya ölürse yenilemeleri, kullanıcı kaynaklı sorunları bile görmezden gelmeleri açısından en iyilerinden biri diyebilirim :D DVD oynatıcıyı ben bozdum, değişim talep ettim, hiçbir sorun etmeden değiştirdiler komple. Ama teknik işim düşmedi senin gibi bilemiyorum. Ben yine de şu an ki işlerim açısından normal olarak nitelendiriyorum. :) Toshiba'nın servisler daha vahim.
  • önemli değil. hayırlı ola
  • - Elemandan kaynaklı da olabilir.

    @insunwetrust
  • Olabilir dediğim gibi hoparlörü ellemediler ama. Teknik işlerde yeterince iyi değiller demek ki :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.