Şimdi Ara

Honor 30 Pro+ DXOMARK'ta ikinci sıraya yerleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei’in alt markası Honor, bugün Honor 30 serisi yeni akıllı telefon modellerini duyurdu. Honor 30 Pro+ modeli, sahip olduğu kamera yetenekleriyle serinin en güçlü telefonu. Honor 30 Pro+, kamera test platformu DXOMARK tarafından test edildi.



    Ayrıca Bkz.Kamerası dikkat çeken Honor 30 Pro ve Pro+ tanıtıldı



    Honor 30 Pro+, DXOMARK’ın arka kamera testinden 125 puan aldı. Bu puanla birlikte Huawei P40 Pro’nun arkasına yerleşerek 2. sıraya konumlandırıldı. Xiaomi Mi 10 Pro, iPhone 11 Pro Max, Galaxy Note 10+ modellerinin önüne geçmeyi başardı.





    Honor 30 Pro+’ın genel puanı 125, fotoğrafçılık puanı 136, video puanı ise 104. Düşük ışıkta doygunluğun düşük olması, örtüşme oluşması, orta menzilli zoomlu çekimlerde keskinliğin kaybolması ve gece çekimlerde renk gürültüsü meydana gelmesi Honor 30 Pro+’ın eksileri arasında gösterilmiş.



    Honor 30 Pro+ kamera özellikleri



    Telefonun arkasında üç kamera ve 1 adet yardımcı sensör bulunuyor. Kameralardan ikisi 50 MP, diğeri 16 MP çözünürlüğünde. 50 MP çözünürlüğündeki kameralardan birisi ultra geniş açı, diğeri periskop kamera olarak görev yapıyor. Ana sensör olarak RYBB renk dizilimli Sony IMX700 sensörü kullanılmış. Honor 30 Pro+ 5x optik, 10x melez, 50x dijital zoom yapılabiliyor.



    4K 60 FPS, 720p 1920 FPS ağır çekim, 1080p 960 fps ağır çekim video kaydı gerçekleştiriyor. Telefonun önünde 32 MP ve 8 MP çözünürlüğünde iki kamera bulunuyor. İkinci kamera sayesinde ultra geniş açılı selfie çekiyor.








  • Ben telefona android demem, google servisleri olmadıkça...

    Ayrıca bu cihaz zaten büyük ihtimalle Türkiye'ye gelmeyecek bile, en azından şu problemler çözülene dek...

  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Hangi problem?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkasındaki honor yazısı ne öyle Reklam tabelası hu ibi 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    ABD ile Huawei arasındaki problem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android herkesin genel olarak yatırım yaptığı şeydir ve bu yazılım yatırımını ise googla yaptırıyorlar yani android den banlanma gibi şey yok hem çok kolay bir şekilde google servisleri indirebiliyorsun

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    android herkesin genel olarak yatırım yaptığı şeydir ve bu yazılım yatırımını ise googla yaptırıyorlar yani android den banlanma gibi şey yok hem çok kolay bir şekilde google servisleri indirebiliyorsun

    selamlar hocam. ben google play marketi yüklesem de bazı programlar hala google servisler istiyor ve çalışmıyor. banka programları gibi. güncel bir google servisler yükleme metodu var mıdır?


    saygılar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.