Şimdi Ara

HONOR 10 LITE - ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
15
Favori
34.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Honor 10 Lite Kullanıcıları Kulübü

    HONOR 10 LITE - ANA KONU



    Huawei Kirin 710 - 1000 mHZ

    AnTuTu Puanı : 129.700 Puan
    Chipset : Kirin 710
    Çekirdek Sayısı : 8
    İşlemci Hızı : 2.2 GHz
    Ekran Boyutu : 6.21"
    Ekran Çözünürlüğü: 1080x2340 px
    Arka Kamera : 13 MP
    İkinci Arka Kamera : 2 MP
    Ön Kamera : 24 MP
    Dahili Hafıza : 32 GB
    RAM Kapasitesi : 3 GB
    Batarya Kapasitesi : 3400 MAH & LI-PO
    İşletim Sistemi : Android 9 Pie
    Çıkış Yılı : 2019 Şubat
    Boyut : B:154.8 mm / E:73.64 mm / K:7.95 mm / A:162 Gram
    SAR : 0.60 W/kg / 1.07 W/kg
    4G Frekansları : band 28 / band 20 / band 5 / band 8 / band 4 / band 3 / band 2 / band 1 / band 7
    USB Türü : Micro-USB

















    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 17 Mart 2019; 16:55:18 >







  • Kamerası çok iyi.

    İnternet dediğiniz bugün zaten her telefonda var.
    Ama kastettiğiniz şeyi yorumlayarak evet ekran ve pil ömrü ile işlemci verimi de gayet yeterli diyebilirim.

    Çok oyun oynamam ama oyunuz da kalmam, min. bütçenin yeteceği en iyi en şık ve en güncel telefonu almak istiyorum diyenler için bire bir 👍
    Telefonu iki haftadır kullanıyorum hb üzerinden bitti bitiyor satıcısından 1499 tl ye aldım. Bundan önce 4 yıl boyunca Huawei g7 kullandım bilindiği üzere g7 2/16 gb ve sd 400 lü bir cihazdı, g7 den sonra 3/32 gb ve kirin 710 lu Honor 10 lite benim için kademeli bir yükseltme oldu diyebilirim :)
    Kulaklık çıkışı beni tatmin etti diyebilirim g7 den daha iyi değil hoparlör çıkışını mono olmasına rağmen beğendim bazen sesi kısmak zorunda kalıyorum berrak değil ama yüksek ses verebiliyor. Yüz tanıma sorunsuz çalışıyor parlaklık kısıkta değilse karanlıkta yüzünüze yaklaştırınca açıyor, pil bir Huawei klasiği zaten bilen bilir standart kullanımda 30 saat şarj 8 saat ekran süresi alıyorum (senkronizasyon, 4,5g, konum, bluetooth ile smart band eşleşmesi 24 saat etkin, parlaklık otomatikte bu şekilde) oyun yok tabi bu kullanım senaryosunda.
    Google ve diğer yaltakçılarının desteği çekmesi şu anda satışta olan ve aktif olarak kullanılan cihazları zerre kadar etkilemez bu arada, her türlü sertifikalandırılmış bu cihazlar o konuda kafanız rahat olsun.
    Zaten ben bu telefonu kısmetse 3-4 yıl rahat kullanırım o zaman bir daha gözden geçiririz Huawei nin son durumunu :)
    1500 tl ye ne alayım diyenlere Honor 10 lite alın diyorum, bu fiyatlara bir çok model var doğru ama hiç birinde nfc (yakın alan iletişimi ) yok. Yani arkadaşın telefonuna fastpay uygulamasını kurup akbiline telefonuna yaklaştırarak bakiye yüklerken sen turnikeden gelen o insanı kalabalık içinde aşağılamaya yönelik ( ri ru doot ) yetersiz bakiye melodisini dinlemek zorunda kalma
    Honor, Huawei in nispeten daha çok genç kitleyi hedefleyen ve pazardan daha fazla pay alabilmek için ürettiği aynı çatı altındaki diğer markasıdır. Cihazların tüm dahili bileşenleri ve yazılımı aynı olmakla beraber, sadece tasarımlarında genç kitle hedef alınmıştır. Durum böyle olunca da haliyle fiyat politikası asıl marka Huawei in modellerine göre biraz daha altta konumlanmaktadır.
    Böylece bizde içerik ve performans olarak aynı olan ürünlere daha uygun fiyatlarla sahip olabilmekteyiz. Huawei in bundan çıkarı ise gidip Samsung un giriş seviyesi telefonlarını (m20) alacağımıza Honor 10 lite almamızdır
    Ben bir ürüne olan talebi forumlarda açılmış konularının popularitesinden ölçerim.

    Yukarıda bir soru sordum tek cevap gelmedi kaç gündür, ürünün ana konusu bile sadece koca forumda 6 sayfa yer tutuyorsa evet bu ürün iyi bir üründür ama ne yazık ki popüler değildir.

    Hele ki ABD'nin Huawei yaptırımından sonra bu talep çok daha azalacaktır. Ben alışkınım gerçe bundan önce de Thl kullanıyordum :)
    Herkes bu durumdan bahsediyor açıkçası huawei nin pil optimizasyonu iyileştirme konusunda arka planda çalışarak pil tüketen uygulamaları engelleyerek bize daha uzun bir şarj süresi sunduğu bu özelliği, ayarlar menüsünden ister tüm uygulamalar için isterseniz seçeceğiniz belirli uygulamalar için kapatabilirsiniz.

    Ayarlar> Pil> Uygulama başlatma> En üstteki Tümünü otomatik olarak yönet seçeneğini kapatın ve artık tüm uygulamalarınız arka planda çalışacaktır. Eğer isterseniz uygulamaların yanında ki seçenekleri ayrı ayrı kapatıp açarak hangisinin arka planda çalışmasını istediğinizi de belirleyebilirsiniz. Resimlerde detaylı olarak göstermmeye çalıştım.





  • Rezerve
  • Bu telefonun kronik sorunlarını da ben bulacam.
  • https://chat.whatsapp.com/BZq8WQglGI99wWRXxSkM3L wp grubumuz aktiftir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm 9 pro ile bu model arasında kaldım. Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowmexo

    Gm 9 pro ile bu model arasında kaldım. Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
    Yeni cihaz herkez suan kullanma ve deneme evresinde bakalım neler olucak ilerki günlerde :)
  • honor 10 lite fazla tutulmadi bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu markanın ürünleri bizim ülkemizde başta huawei olmak üzere diğer markaların ürünleri tarafından eziliyor ama ben bu modelini çok beğendim 1500 liraya çok iyi bir telefon
  • Samsung Galaxy M20 den hem kamera hem kasa olarak daha iyi gözüküyor.
  • Telefonu dün itibari ile satın aldım. 1400 liraya geldi. Gayet şık ve güzel. Yüz tanıması biraz yavaş. Şimdilik bu kadar kullandıkça yazacağım.
  • Parmak iziyle kilit açmayı çok başarılı buldum anında açıyor yüz tanımayı pek kullanmıyorum şimdilik ama launcher geliştirilmeli ayar seçeneği az ve şarj yiyor gibi geldi ayrıca uygulama menüsüne girişte hafif bir titreşim var onu kapatamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 19 Mart 2019; 8:50:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreBngll kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız hocam 1540tan ucuza bulamadım şahsen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

    Nereden aldınız hocam 1540tan ucuza bulamadım şahsen
    N11 üzerinden hatta şuan baktım kargo ile 1507 lira civarı satılmakta. 40 tl indirim kuponu + 50 tl maxi puan kampanyası ile satın aldım.
  • Telefondaki kulaklık ses çıkış gücü gerçekten yetersiz bass ları hisettirmiyor yada çok kulaklık seçiyor bu tarafa güncelleme gelecektir benim düşüncem huawei sesten ayarı felan Bi tik etkiliyor ama aman aman bir şey değil yazilimlik işi var oda halledilir diye düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 20 Mart 2019; 18:8:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HONOR 10 LITE - ANA KONU

    Arkadaşlar benim cihazda parmak izi menüsü yok. Çözümü nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonda NFC var değil mi? Bir çok yerde var işaretlenmiş. Ama bazı yabancı sitelerde yok işaretlenmiş. Eğer var ise f/p ürünü tam olarak. Redmi note 7 bekliyordum. Ama fiyatı umduğum gibi olmadı. Düşeceğe de benzemiyor. Benim gibi 3/32 yeter diyenler için en iyi seçenek bu gibi duruyor. Aslında gm9 pro var ama, 5 yılda bir telefon alıyorum. Tasarımı biraz güncel olsun istiyorum. Var mıdır bi eksiği, gediği. Ne dersiniz alayım mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: r-is

    Bu telefonda NFC var değil mi? Bir çok yerde var işaretlenmiş. Ama bazı yabancı sitelerde yok işaretlenmiş. Eğer var ise f/p ürünü tam olarak. Redmi note 7 bekliyordum. Ama fiyatı umduğum gibi olmadı. Düşeceğe de benzemiyor. Benim gibi 3/32 yeter diyenler için en iyi seçenek bu gibi duruyor. Aslında gm9 pro var ama, 5 yılda bir telefon alıyorum. Tasarımı biraz güncel olsun istiyorum. Var mıdır bi eksiği, gediği. Ne dersiniz alayım mı?
    epey.com dan baktığımda Kullanım kılavuzunda "Sadece HRY-LX1 NFC destekler" yazıyor. Bu model de epey de yine Honor 10 Lite (HRY-LX1) olarak belirtilmiş yani sanırsam Türkiye'deki modellier NFC destekliyor, kılavuzda NFC kullanımını da anlatmış.

    1500-1600 Tl aralığında telefon bakıyorum ben de.. Samsung Galaxy M20 inceledim pek içime sinmedi, Redmi Note 6 Pro ise hem fiyatı uçtu hem de ihracatcı garanti bir macera, Xiaomi garantili Redmi Note 7 bekleyelim dedik o da 2000 Tl ile yüksek fiyattan girdi hem de ağır gozukuyor ( note 7 186 Gram Honor 10 Lite 162 Gram ). Şu an için yorumlar çok az, mesela kulaklık ses çıkış ve gücü benim için önemli ama bu konuda bir yorum okuyamadım.




  • unpop kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/XV2-X2fH-vo
    http://dhbr.co/bsHV

    Şu videoların 50-55. saniyelerinde bahsettiğiniz HRY-LX1 yazıları görünüyor. Ama 3/64 bunlar. 3/32'si de aynı mıdır acaba? Nfc'den emin olayım. Alacağım artık sanırım. Hatta arkadaşa da alabiliriz. P Smart 2019 bakıyordu o. Dedim Nfc varsa bunu almak daha mantıklı. Hemen hemen aynı telefon. Hatta Cat 12, ön kamera 24 mp, bir de yine tam emin olamadık ama grafik işlemcisi MP-2 ve MP-4 farkı var. Ama bazı yerlerde P Smart 2019 da MP-4 gözüküyor.

    Şu an Xiaomi telefonları F/P ürünü olmaktan çıktı bence bu ikisi varken. Note 6 Pro fiyatı artmasaydı belki o da olabilirdi. Daha fazla yorum için translate ile yabancı siteleri inceleyeceğim biraz da. Ne kadar doğru çevirirse artık.

    Edit: Cat 12 değil, Cat 4'müş Honor 10 lite.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r-is -- 4 Nisan 2019; 21:5:14 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.