Şimdi Ara

Honda jazz mı toyota yaris mi alayım? tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, 100 bin tl civarı otomatik araç almak istiyoruz. beklenti şanzuman problemi yaşamamak, mevcut seçenekler içinde konfor ve tasarrufu sunan en iyi olana karar verebilmek, mutlaka her markanın artıları eksileri oluyordur, ama bir seçim yapmak gerekirse 100 bin tl civarı bu araçlardan veya farklı olarak ne önerirsiniz acaba? şimdiden teşekkürler

    kafamızdaki araçlar;
    honda jazz
    toyota yaris
    suzuki baleno veya swift
    nissan micra



  • yaris hala kucuk. jazz ideal.
  • Jazz üstün olan taraf
  • Sunduklarınız arasında Jazz en tercih edilesi olan, akabinde baleno düşünürdüm. Swift-Yaris-Micra bagajdan kaybediyor.
  • değerli yorumlarınız için teşekkürler
  • Benim Hanim Yaris kullaniyor..Sehir ici oldukca az yakiyor,Cvt sanziman hissettirmiyor..Bagaji kucuk,yasam alani,gorus acilari cok ferah..En begendigim ozelligi az yakmasi..

    Yalitim olarakta eh iste..

    Konfor olarakta sert bir yapiya sahip ancak sorunsuz bir otomobil...

    Tavsiye ederim genel anlamda..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 bine egeada bulunabilir hem de c segment araca binersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazz otomatik. Honda otomatikte zaten en iyisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasa (gerçi yeni sayılmaz) Jazz toplam kaç tane satılmış ODD raporlarından Yaris ile karşılaştırabilirsiniz. Benim tahminim 3 yılda 1000 tane bile satmamıştır. İleride yedek parça sıkıntısı yaşanabilir. Ikinci elde de eski Jazz gibi olmaz diye düşünüyorum. Bu sebeple 1.5 Multidrive Yaris.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araçlar arasında; Baleno sahibi olarak alınabiliyorsa Jazz öneririm. 2. sırada iç hacim gelir; eğer iç hacim aranıyorsa Baleno alınır, düşük yakıt tüketimi ve sorunsuzluğu ile temiz temiz binilir.

    İç hacim pek önemli değilse; Yaris veya Swift alınır ve binilir. Yeni Swift özellikle çok hoş olmuş.

    En son bakacağım araç Micra olur, eskidi ve rakiplerinden her anlamda geride. 2 yıldır Avrupa'da yeni kasası satılırken bizde hala eski kasalar satılıyor.

    Hepsi 3 aşağı 5 yukarı benzer araçlar, Japon rakipler. 0 mı alacaksınız bu arada, o da önemli. Sıfır alınacaksa Baleno otomatikte 87.500 fiyat veren bayiiler var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvjezdan -- 18 Nisan 2019; 20:12:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AFB8954A9

    Yeni kasa (gerçi yeni sayılmaz) Jazz toplam kaç tane satılmış ODD raporlarından Yaris ile karşılaştırabilirsiniz. Benim tahminim 3 yılda 1000 tane bile satmamıştır. İleride yedek parça sıkıntısı yaşanabilir. Ikinci elde de eski Jazz gibi olmaz diye düşünüyorum. Bu sebeple 1.5 Multidrive Yaris.
    2016-2017-2018 toplam 2331 adet jazz satılmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Micra öneririm 100bine b sınıfı otomatik iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazz cok daha genis ic hacim sunar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 aylik 2018 jazz kullanici olarak jazz derim ici gercekten ferah bagaji iyi yuk tasimak istesen koltuklar tam katlaniyor. Salliyorum ikeaya 2 kisi gittin uc bes bisi aldin arka koltuklari terse katlayarak cok pratik sekilde esya tasiyabiliyorsun. Magic seat diye arastir. Donanim olarak elegance paketi keyifli ve givenli. Youtube dan jazz geyik testini izle beni sasirtti bir cok arabadan daha hizli savrulmadan testi tamamliyor. Yakit tuketimi icin net bisey diyemem ama suan 23km ortalam hiz ile 6.3lt yakit tuketimi gosteriyor. Atmosferik ve cvt oldugu icin hantal bunuda belirtim test surusu yapmani tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde yine arastirmanin oneririm benim bilgim yok sadece bi iki yerde karsima cikti okudum. Honda cvt şanzumanini kendi uretiyormus diger markalar bi firmadan aliyormus, hondaninki cok daha saglammis mis mis arastirmadim ama niyetin varsa arastir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 sene 1. nesil son 2 senedir de 3. nesil jazz kullanıcısı olarak jazz derim. Belki b segmenti bir araç için pahalı gelebilir ama sahip olduğu donanımlar, genişlik ve ferahlık açısından bu segmentte pek rakibi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıttan dolayı yaris diyorum.
    Jazzın 1,3 ve 1,5 motorları pek az yakmıyor.
    Yaristeki yeni 1,5 motor 13,5 sıkıştırmaya sahip atkinson çevrimi var. Kendim kullanıyorum. Gayet az yakıyor. İç hacimde gayet geniş. Sadece bagaj ufak. Araçla ilgili her türlü sorularınız yanıtlayabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jazz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük ve az yakan bi araç arıyorsunuz belli ki, egea önermiyorum o yüzden.

    Segmentindeki rakip araçların fiyatlarını düşünürsek, baleno f/p olarak başarılı bi model, 2017 düşük km 2. el olarak tercih edin, cebinizde fazlaca para bırakır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.