Şimdi Ara

Honda EF Kasa Yorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar araç 1990 1.4 Honda Civic Hatchback içi çok temiz yeni boyalı ufak defek hatası var dışında kapıda dalgalanma ve bi kaç yerinde nokta hatası var 1 parmakta çürük varmış artı lpgnin ayarı kaçıyormuş sürekli ayda bir ayar çekilicekmiş. Araç dışarıdan bakıldığında çok güzel ve genel de arabalardan zerre anlamam. Danışacağım da kimsem yok. Adam 25.500 istiyor. Yalnız adam bana motorun resmini attı biraz içime kurt düştü açıkcası. Allah var adam her sorununu göstermek için uğraştı çapa sarf etti. Siz şu araç kaput içini gördüğünüzde ne düşünüyorsunuz? Şu koli bantlı parça nedir? Ve resimde sağ kule yamuk mu bana mı öyle geliyor?

    Honda EF Kasa Yorum.

    Arkadaşlar rica ederim saçma sapan yorum yapmayalım. Herkes para içersinde yüzmüyor benim gücüm buna yetiyor biraz daha üstüne koyup şunu al bunu al demeyin lütfen



  • o koli bantlı parçanın bantlı olmasında bir sorun yok. karbüratöre hava girişi sağlıyor. kule de yamuk gibi gelmedi bana. doğan şahinlere 25-30 bin istiyorlar. eski de olsa sorunsuz bir arabaysa bu paralara alınır binilir. ae92 kasa corollalara da bakabilirsiniz.
  • İş bilmeyen lpgciler hava girişini koli bandı ile kapatır, yaygın bir yanlış.
  • Kaportata bir sey olunca da hurdalik dolasirzin artik parca bulmak icin.En azindan tofas ve renault grubunda parca var.
  • Eğer kenara masraflar için para ayırabiliyorsanız alabilirsiniz.
    Muhtemelen LPG sistemi komple değişecek en basitinden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.