Şimdi Ara

Honda Civic 1.6i DTEC motorlar nasıl ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herhangi bir sorunu var mı bu motorların ?




  • Toyota honda kisaca japon motorlari emin ol alman motorlarina bin ceker şahsi görüşüm..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 18 Eylül 2021; 0:8:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Toyota honda kisaca japon motorlari emin ol alman motorlarina bin ceker şahsi görüşüm..

       

  • Umarim kiskanmadin:))))

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Umarim kiskanmadin:))))

    Yok ayol

    Honda Civic 1.6i DTEC motorlar nasıl ?Sekizsilindiryoutube
    Sizlerden yoğun istek alan KM Canavarları serimiz tam gaz devam ediyor. Markaların da ilgisi bu serimize ciddi şekilde arttı. Hatırlanacak olursa; bu seriye ait bir önceki bölümümüzde, serinin de başlangıç bölümü olan 1.5 milyon km'deki Skoda Favorit aracımıza Skoda Türkiye sahip çıkmıştı. Kalabalık bir şekilde Ankara'ya aracı görmeye gelen Skoda Türkiye yetkilileri ile aracı değerlendirmiş, periyodik bakım ve sürpriz hediyelerini memnuniyetle kabul etmiştik. Ayrıca kendilerinden Skoda'yı detaylı bir şekilde dinlemiştik. Şimdiki bölümümüzde ise 1 milyon km'ye yaklaşmış, çok fazla merak edilen bir model ile birlikteyiz. VW Passat B5.5 1.9TDi, yani makyajlı yumurta kasa Passat da diyebiliriz. Türkiye 2.el pazarındaki değerini hala altın gibi koruyan VW Passat B5.5 yani 5.jenerasyon Passat'ın makyajlı kasası ve B5 kasa, ülkemizde Passat sevgisinin ortaya çıkmasına neden olan versiyonların başında gelmektedir. Daha önceki jenerasyonları ile karşımıza ender bir şekilde çıkan bu araç, B5 kasanın ülkemize resmi dağıtıcı ile girmeye başlamasıyla adeta patlama yaptı. İlk olarak teknolojik özellikleri ve gücü ile kullanıcıları etkileyen EA113-T kodlu 1.8lt turbo-benzin 150ps motor ile satışına başlanan aracın motor gamı, daha sonra 1.9lt TDi, 1.8lt benzin ve 1.6lt benzin seçenekleri ile belirgin şekilde genişledi. Bu sayede her türlü ihtiyaca cevap verebilecek hale geldi. Testimize konuk olan VW Passat B5.5 ise 1.9lt TDi motora sahip. Ülkemizde yaygın bir şekilde satılmaya başlanan dizel motorların başında gelen bu seçenek, sahip olduğu güç ve tork, bunun yanında düşük tüketim ile birçok kişiyi etkilemişti. Bu sayede aracın satış adetleri adeta katlandı. Ancak bu güne kadar, 1 milyona yaklaşmış bir Passat B5 kasa araca rastlamamıştık. Bu tip km değerleri genellikle taksi araçlarda yer alırken, bu aracın taksi olarak kullanılmamış olması dikkate değer. Bu nedenle, VW'in bu merak edilen aracının 882.000km boyunca neler yaşadığını sahibi ile birlikte anlatacağız. Ayrıca aracın son 300bin km'de neler yaşadığını da torpido gözünden çıkan 3 farklı bakım kitapçığı sayesinde sizlere aktarma olanağına sahip olacağız. Umarız videomuzu beğenirsiniz. İyi seyirler.
    https://youtu.be/fA4t_dXVoQQ


    Honda Civic 1.6i DTEC motorlar nasıl ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 18 Eylül 2021; 14:39:26 >
  • Ülkemizde alman sevgisi alman sevdalisinin cok olmadi şaşirtmadi halen kicil kirik golf 300-400k verenler oldugu sürece sirtimiz yere değmez:) araştirirken şanziman olarakda araştir bakalim mesele 1milyon kö yapmak değil kullanicisini yilda kaç defa ustalarin kucagina oturtuyo araştirmak lazim iyi satiş pazari var cok satiyor, işte 1milyon km yapiyor diye haber yapmak kalite algisi değil alman sevgis oldugunu aciklar..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Ülkemizde alman sevgisi alman sevdalisinin cok olmadi şaşirtmadi halen kicil kirik golf 300-400k verenler oldugu sürece sirtimiz yere değmez:) araştirirken şanziman olarakda araştir bakalim mesele 1milyon kö yapmak değil kullanicisini yilda kaç defa ustalarin kucagina oturtuyo araştirmak lazim iyi satiş pazari var cok satiyor, işte 1milyon km yapiyor diye haber yapmak kalite algisi değil alman sevgis oldugunu aciklar..

    Aynen ordinaryüs

  • Seniii hintler sevdalariyla başbaşa birakiyorummm hey hitlerr:))

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Seniii hintler sevdalariyla başbaşa birakiyorummm hey hitlerr:))

    Hocam kusura bakmayın sizin alaycı seviyenize inemeyeceğim aldığım eğitim terbiye buna izin vermiyor, çocuklarınızın iyi bir ahlak alması dileği ile.


    iyi forumlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.