Şimdi Ara

Honda Civic 1.4iS Jant&Lastik Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Öncelikle bu konuyla ilgili çok araştırma yaptım ve kafam karıştı. Bu konuyla ilgili daha önce konular açılmış fakat tarihleri eski olduğu için kendim konuyu tekrar açıp fikir alışverişi yapmak istedim.
    İlk defa araç aldım ve teknik yönlerden fazla bir bilgim yok. Aracım Civic 1.4iS otomatik LPGli. Ustam ayar yapılmadığı için lastiklerin içerden yediğini ve yeni lastik almam gerektiğini söyledi. Almışken jantta alayım dedim çünkü şuan mevcut jantlarım 14" oldukça kötü ve çirkin.

    Aracım rengi "BEYAZ". Alacağım jantın ölçüsü 15" 4x100 olacak ve lastiklerde büyük ihtimal 195/50/15 olacak.

    Yaptığım araştırmalarda genellikle "xxr527, Enkei rpf01, spoon, vti, volk te37" gibi jantlar önerilmiş fakat Ankara içinden alacağımdan dolayı jantları pek bulamadım.
    İkinci el ve replika çin malı jant almak istemiyorum. Benim aklımda yerli malı olduğu için Kormetalin ürettiği VTİ jantları var. 1500-1600₺ civarı bir fiyatı var.

    Hiç olmadı siyah jant alıp kapak takıp kullanacağım.

    Lastik olarak hiçbir bilgim yok. Pek çok yazlık lastik tavsiyesi paylaşmışlar fakat aracıma en uygun olanı bulmak istiyorum. Alacağım jantlara göre hangi lastiklere bakmalıyım hangi markalar önceliğim olmalı.

    Her türlü öneriye açığım teşekkürler..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.