Şimdi Ara

Hometech Alfa 600c + 120 GB SSD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
8.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • RAM EKLEME MÜMKÜN DEĞİL BEN AÇTIM BAKTIM İÇİNE PİYASADA SATILAN RAMLERİN SLOTU YOK BU BİLGİSAYARIN TABLET GİBİ BİR ANAKARTI VAR. ADAPTÖRÜNÜN ÇIKIŞI 12V 2.0A, BİRDE PİSİ LİNUX SON SÜRÜMÜ KURDUM WİFİ DAHİL BÜTÜN DONANIMI TANIYOR WEB DE GEZİNMEK VE MULTİMEDİA İÇİN İDEAL YİNE NE VARSA TÜRKLERDE VAR:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooG14 -- 2 Mayıs 2021; 2:25:5 >
  • Zamanında 2019 yazıydı sanırım bizim orda yeni açılan bir Bim mağazasında 400 tl ye satılıyordu almıştım çok uyguna. Keşke bir tane daha alsaydım diyordum.


    Ben açıkçası çok memnunum basit işlerimi görüyor youtubede video izlemek güzel, maç izlemek keyifli. Benim aldığımda 32 gblik modeldi, yani ssd si yoktu.

    Yakın zamanda 120 gb ssd alıp takacağım olmazsa windows 7 veya windows vista kurarım daha hızlı olur bence bu cihaza windows 10 gitmiyor biraz yavaş kalıyor. Kesinlikle memnunum. Sadece binde bir sdbus internal error mavi ekran veriyor ama sıkıntı değil düzeliyor uzun zaman sorunsuz kapanmıyor

  • edit geçeyim, en son bataryası şiştiği için bataryasını söküp direkt olarak prizde çalışacak şekilde yaptırdım. içinde en hafif windows var ama kasmalar devam ediyor her zaman. wifi bazen tanıyıp bazen tanımadığı için wifi adaptörü aldım, internette gezinme ve video izleme için ayrı olarak kullanıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: koppa

    Uzun zamandır Hometech'in HT 14CL modelini memnuniyetle kullanıyordum fakat çocuğun ekranı kırması sebebiyle ve mobil kullanım kolaylığı yüzünden HT 600C 'yi Vatan'dan 120GB SSD içinde dahil satın aldım.

    İçinde sandisk plus SSD var ve windowsu SSD'ye kurdum. Klon kurmadım yeni sıfır windows kurayım istedim. Bahsedilen wifi çakışması olmadı bende. İlk gelen driverları yedekledim (yedek aşağıda).

    * 14CL de ekran 48Hrtz idi. 600C 'nin 60Hrtz. Ekran eskisi gibi süper:)
    * Bendeki bios versiyon 07/25/2019 "A116C.HT.P0.400C.B004" . 600C nin biosunda 400C ibaresi var. TIK. Biosa başlangıçta "del" tuşu ile giriliyor. (bios nedir bilmiyorsanız kurcalamyın)
    * 14CL nin biosu çok özelleştirilebilirdi ve menüler açıktı. 600C biosunda "advanced" ve "chipset" menüleri görünmüyor. [ekleme: bu durum biosun kilitli olduğundan dolayıymış]
    * Buradaki adreste 600C için bir bios güncellemesinden bahsetmişler ama indirme yapılamıyor. [ekleme: bugün indirmeler düzelmiş.ileride silinirse diye site görüntüsü.. İndirdiğim 600C için bios dosyasını da buluta attım.
    * 14CL nin klavyesi daha kötüydü. Çift basardı, bazen basmazdı ama 600C nin klavyesinde henüz kusur göremedim.
    * Bizdeki Bu tür tabletten bozma fansız işlemci barındıran PC'lerde sistem olanakları sınırlıdır. Bu yüzden windowsun arkaplandaki her tür işlem başlatması bize kasma olarak geri döner.
    * Bu linkte verilen (TIK) program ile bendeki 600C epey rahatladı. Size de windowsun arkaplan ajan aktivitelerini kapatan DWS 2.2.2.2 programını tavsiye ederim. Ben konudaki ayarlara ilave "windows defender"ı da kapattım.


    *HT Alfa 600C ilk driver yedekleri.(Double Driver programını kullanarak güvenle kurabilirsiniz.TIK)
    *HT Alfa 600C için bios dosyası.

    Yeni şeyler için bu mesajı güncellerim.

    kral merhabalar konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama wireless bağlantısı yapmaya çalıştığımda dpc_watchdog_violation hatası alıyorum ve bilgisayar resetliyor. senin bios dosyasını flasha fat32 ile dümdüz atıp kurulum yapmamı söylüyordu sitede bende aynen öyle yaptım ama fs01 kısmına geldiğinde not find fs0 fs1 fs2 yazıyor ve kalıyor. sorunu da hala çözemedim. sana zahmet yardımcı olabilir misin?





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.