Şimdi Ara

'Homer Pepe' NFT’si 320 Bin Dolara Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ünlü bir Pepe NFT’si (eşsiz token) olan "Homer Pepe" 320 bin dolara satıldı.


    Bir Pepe NFT’si (eşsiz token) olan "Homer Pepe" 320 bin dolara satıldı. Türünün tek örneği olan NFT, Simpsons karakteri Homer ile ünlü Kurbağa Pepe’in birleşiminden oluşuyor.


    Sanatçı Matt Furie tarafından yaratılan bir çizgi film karakteri olan Pepe, İnternette sayısız eğlence içeriğine ve blokzincir üzerindeki ilk sanat deneylerinden biri olan “Rare Pepes”e ilham kaynağı olmuştu.

    Joe Looney tarafından geliştirilen ve 2018'de Rare Art Labs Dijital Sanat Festivali'nde sergilenen “Rare Pepes” koleksiyon platformunda bir kullanıcı tarafından üretilen “Homer Pepe” adlı NFT sanat eseri, ilk olarak Peter Kell tarafından blokzincir tabanlı sanat için düzenlenen ilk canlı müzayedede 38 bin 500 dolara satın alındı. 


    Sanat eseri ayrıca yakın zamanda Sundance Film Festivali'nden ödül alan "Feel Good Man" belgeselinde de yer aldı. Belgeselin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, kartın değerinin belgeselin yapım maliyetinden daha fazla olduğu açıklandı.


    Bir NFT koleksiyoncusu ve “Homer Pepe” adlı NFT’nin yeni sahibi olan TokenAngels, Cointelegraph’a verdiği demeçte, tokeni satın almak için nasıl acele ettiğini anlattı:


    "Aceleyle birkaç eseri satmak zorunda kaldım. Değerlerinden çok daha düşük bir fiyata satıldılar; ancak işlemi zamanında yapmak için fonları bir araya getirmek çok önemliydi.”

    Daha önce Homer Pepe'ye saygı duruşu niteliğinde bir sanat eseri yaratmıştı tanınmış sanatçı Matt Kane, "HOMERPEPE'i sanat tarihindeki en önemli NFT olarak görüyorum çünkü 2018'deki satışlar, orijinal kripto sanatçılarının çoğuna bu yeni teknoloji etrafında bir pazar inşa edilebileceğini gösterdi.” dedi.


    Alıntı

    metni:
    Kaynak: https://www.bfmedia.io/haberler/vequot-homer-pepevequot-nft-si-320-bin-dolara-satildi-162418.html







  • +

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.