Şimdi Ara

Homend çay makinesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha öncehttps://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=131204740
    bu linkte çay makinem ile ilgili arıza hakkında yardım istemiştim. Şimdi makine düzeldi ama bir arıza dışında. Şimdi suyu kaynatıyor kaynatıyor fakat çok geç konuşuyor, yani kaynatmayı çok geç durduruyor. Fazla kaynatıyor fokur fokur. Arızası nedir yardımcı olabilecek birileri var mı? Bana basit bir arıza gibi geliyor ama tabi yine de bilmiyorum belki de zor bir iş olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben de homend marka hakkında güzel yorumları okuyunca almaya karar verdim ama genelde ürün değil de bozulunca değiştirmeleri övülüyor. Yani sürekli bozulan ve kalitesiz ürünleri varsa satış sonrası hizmeti iyi de olsa memnun olamam. Homend sahipleri genelde 2-3 kez servisle muhatap olmak zorunda kalıyor.
    Hiç anlamam ama tahminimce Sizdeki sorun büyük ihtimalle dijital olarak kaynama noktasına ulaştığını bildiren sinyali gönderen kısmı arıza yapmıştır. Çünkü bu ürünler mekanik değil dijital olarak kaynamaya ulaştığını belirliyor diye biliyorum maalesef yine o övülen servis sürecine katlanmak zorunda kalacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis ücretleri malum. Bunu servis değil de başka yöntemlerle halletmeye çalışacağım İnşallah. Bu işten uzman seviyesinde anlayan birileri mutlaka vardır. Denk gelir de yardımcı olurlarsa servis ücretinin yarı fiyatına bu iş hallolur gibime geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.