Şimdi Ara

Homend çay makineleri kaliteli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Homend çay makinelerinden uzun süredir kullanıp da bozulmayanı var mı?
    Homend 1720 veya 1722 almayı düşünüyordum. Marka çoğu yerde satın alımı sonrası hizmetiyle övülüyor ama homend sahibi herkes tamircinin yoluna gitmek zorunda kalıyor ya da bende öyle bir algı oluştu. Homendin çay makenelerinden alıp da uzun süre tamirsiz kullanan var mı acaba? Önerir misiniz bu markayı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam 1722 yi mi aldıysanız aldıysanız önerir misiniz nasıl ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1722'nin fabrikası farklı muhtemelen, onu deneyimleme şansım olmadı. Ancak 1720'nin türevi olan çelik renk ve cam demlikli çay makinesini 2 yıl önce (2017 Şubat'ta) Media Markt'tan 179 liraya almıştım. İndüksiyonlu ocak kullandığım için benim için gereksiz olduğunu düşündüğümden anneme verdim. Onlar 2 yılı aşkındır aktif olarak kullanıyorlar ve çok memnunlar. Yalnızca cam demliğini kırmışlar, onun yerine porselen demlikle kullanıyorlar.

    Konuşan çay makinesini 1708, 1717 (benim aldığım), 1716 modellerini öneririm.

    Ayrıca elektronik özelliği olmayan, kasası aynı 1711 modeli de bence çok güzel. İnternette kapağının sıkı kapandığı ve zorlanınca demlik kapak sapının kırıldığını yazmışlar. Ancak bu deneyimlerin hor kullanım sonucu olduğuna inanıyorum.

    Homend'in bu seri çaycıları 1 lt demlik kapasitesi, 2000 w ısıtma gücü(1711), demliğinin tamamen çelik olması ve tasarımının sadeliği sebebiyle tercihim. Başka marka alırsanız da bu niteliklere dikkat edin. Özellikle demliğin plastik olmaması önemli.
  • https://www.amazon.de/gp/product/B07PJ17ZNP/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ADWZSJTSA34OZ&psc=1 Ben bu ürünü beğendim. Yakın zamanda almayı düşünmüyorum işlerim azalınca araştırıp öyle alacağım. Homend müşteri hizmeti çok iyi olabilir ama hemen hemen herkes sıkıntı yaşıyor. Ürünler bozuluyor. Ben çok çay içen biriyim yani babam alsa onlara sıkıntı çıkmaz ama ben alsam belki cam kısmı çatlayacak belki başka bir yeri bozulacak. Çevremde de bu markayı kullanan olmayınca almaktan vazgeçtim. Önceden cam demlikli olanlardan almayı düşünüyordum. Ama cam demlikli olanlar kısa sürede bozuluyormuş, kırılıyormuş. Ben homend hiç kullanmadığım için kesin bir yorum yapamayacağım. Herkesin çay içtiği bir ülkede arçelik vestel gibi markaların kaliteli tam otomatik çay makinesi yapmıştır diye düşünmüştüm. Ama çin mallarını montajlamaktan başka birşey bilmiyorlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufd84 Y kullanıcısına yanıt
    Valideye yaklaşık 2 yıl önce arçelik K3280, kendime de vestel sefa almıştım. 2 markadan da sıkıntı yaşamadık. Plastik olanlar daha sessiz oldukları için her 2 modeli de plastik tercih ettim.
  • https://www.arcelik.com.tr/cay-makinesi/k-3284-gurme-icecek-hazirlama Bu ürünün hatalarının giderildiği plastik parçalarının kopmadığı yeni bir versiyonunu çıkarsalar keşke. Eski model zaten üretimden kaldırılmış ve alanlar şikayetçiymiş plastik kısımlarının zamanla erimesinden. Plastikler sessiz ama sağlık açısından güvenilir mi bilmiyorum çelik olanlar ise aşırı yüksek ses çıkarıyor diyorlar. Aslında ses o kadar da önemli değil zaten şimdiki çaydanlığım ıslık çalan çaydanlıklardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufd84

    https://www.amazon.de/gp/product/B07PJ17ZNP/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ADWZSJTSA34OZ&psc=1 Ben bu ürünü beğendim. Yakın zamanda almayı düşünmüyorum işlerim azalınca araştırıp öyle alacağım. Homend müşteri hizmeti çok iyi olabilir ama hemen hemen herkes sıkıntı yaşıyor. Ürünler bozuluyor. Ben çok çay içen biriyim yani babam alsa onlara sıkıntı çıkmaz ama ben alsam belki cam kısmı çatlayacak belki başka bir yeri bozulacak. Çevremde de bu markayı kullanan olmayınca almaktan vazgeçtim. Önceden cam demlikli olanlardan almayı düşünüyordum. Ama cam demlikli olanlar kısa sürede bozuluyormuş, kırılıyormuş. Ben homend hiç kullanmadığım için kesin bir yorum yapamayacağım. Herkesin çay içtiği bir ülkede arçelik vestel gibi markaların kaliteli tam otomatik çay makinesi yapmıştır diye düşünmüştüm. Ama çin mallarını montajlamaktan başka birşey bilmiyorlar...
    Cam demliği ben genel olarak önermiyorum, her zaman kırılma riski var. Çelik daha güvenli her türlü :)

    Homend'in çaycılarının kaliteli olduğunu düşünüyorum. Birçok markadan daha kaliteli.
  • Homend çay makinesini kesinlikle tavsiye etmiyorum 1720 modeli aldım 2 ay servise git gel zaten kullanamadım. 2 günde sorun çözüp geri gönderilir deniyor tamamen hikaye . En son gelen değişim ürünü de sorunluydu ama artık kullanmamız gerekiyor diye göndermedim tabi başka sorunlarda çıktı. Yani anlıyacağınız kesinlikle tavsiye etmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben yaklaşık 3 yıl kullandım, iki kere ürün değişti en sonunda çöpe atıp bekoya geçtim. Konuşan tipte çelik olanı vardı bende. Habire ariza yaptı, birde aşırı sesli çalışıyordu. Onermiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.