Şimdi Ara

hızlı internet yavaş indirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Superonline 15 mbps tarifesini kullanıyorum. 2-3 aydır indirme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Youtube da 1080p video izleyebiliyorum, internette rahatça geziniyorum ancak indirme yapamıyorum. Tarayıcıdan 5 mb lık pdf dosyasını bile indiremiyorum. Steam den oyun indirmeye çalışıyorum. 1.6 mb/s lere çıkıyor sonra neredeyse sıfıra kadar düşüyor, sonra tekrar artıp tekrar düşüyor. Uzun zamandır aynı tarifeyi kullanıyorum ama dediğim gibi 3 aydır bu sıkıntı var. Bu sorunu nasıl çözebilirim?




  • Arkadaşlar şimdi laptoptan kablolu bağlantı yaptim ve Steamden 1.8 MB/s sabit indirme yapıyorum. Normalde kablosuzda da bu hızları alıyordum ama dediğim gibi 3 aydır alamıyorum, hatta 0a düşüyor hız. Acaba modem mi bozuldu? Kablosuz olarak yayamiyor interneti. Değişim istesem yaparlar mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam de gördüğünüz hızları dert etmeyin.Benim internetimde sorun olmamasına rağmen oyunu indirirken parça parça indiriyor sanırım belli aşamalarda indirdiği dosyayı disk üzerinde işliyor vs.
    Tabii benim hard disk kullanmamdan kaynaklı sizde ssd varsa bilemem ama bilginiz olsun istedim.
    Speed test sitesinden hız testi uygulayın sorun yoksa internetiniz iyidir.Modemin kablosuz işlevi bozulursa wifi adını göremezsiniz.
    Tarayıcıdan dosya indirememenizin sebebi virüs ve ya virüs programı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.