Şimdi Ara

Hitman 3 ilk yıl Epic Games mağazasına özel olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hitman 3 ilk yıl Epic Games mağazasına özel olacak



    Geçtiğimiz dönemlerde Epic Games mağazasının önemli oyun çıkışlarını belirli bir süre kendisine ayırdığına şahit olmuştuk. Merakla beklenen Hitman 3 oyunu için de Epic Games özel bir anlaşma yaptı.



    Bir yıl Epic Games mağazasında



    IO Interactive tarafından yapılan açıklamaya göre Ocak 2021 tarihinde çıkış yapması beklenen Hitman 3 oyunu ilk yılında Epic Games mağazasına özel olacak. Yani Ocak 2022 yılına kadar oyunu başka bir mağazadan edinmek mümkün olmayacak. IO Interactive yapılan özel anlaşmanın kendilerine önemli bir esneklik ve özgürlük sağladığını ifade ediyor.



    Ayrıca Bkz.Elephone en uygun fiyatlı kamera telefonunu duyurdu



    Hitman 3 ile birlikte oyuncular önceki iki oyunun kayıtlı konumlarını taşıyabilecekler. Böylece oyunda üçlemenin 20’den fazla konumu bir araya gelmiş olacak. Ayrıca Steam üzerinde alınan da dahil tüm platformlardaki Hitman 2 kayıtlarının Hitman 3 oyununa aktarılabileceği belirtiliyor.



    Ajan 47 ile yine maceralara atılacağımız Hitman 3 oyununda Dartmoor adlı yeni bir konum olacak. Bu konumda ajanımız bir dedektif gibi cinayeti çözmeye ve hedefini yok etmeye çalışacak. Yine Dubai konumu da PS5 etkinliğinde duyurulmuştu. Son olarak oyunun sanal gerçeklik uyumlu olduğu belirtiliyor.



     





     



    Kaynak:https://www.polygon.com/2020/8/20/21377361/hitman-3-epic-games-store-exclusive-pc-new-location-dartmoor







  • Adamlar hem Apple'a savaş açıyor tekel olmasın diye, hemde kendi mağazalarında tekellik yapiyorlar. İlginç...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2012 yılında Absloution'dan sonra çıkanlar hayal kırıklığıydı , bu haber ile birlikte kendi kuyusunu kazdığını düşünüyorum! Bazılarınız Hitman 2 (2018) iyiydi, diyebilir ama ben bu oyunu 2000 Yılından beri oynuyorum. En beğendiğim orijinal Hitman 2'nin devamı olan Bloodmoney idi. Absolutain ile harika bir şey yaptığını düşünmüştüm , eskiden oynadığım zamandaki tadı almıştım. Tek bir platforma çıkartmak bile; bu oyuna yazık etmek demek, adamlar sadece epicgames için çıkacak diyorsa ruhuna el fatiha!(1 Yıl çok uzun bir zaman, oskarlık bir oyun olsa anlarım ;RDR, GTA gibi yapımlar bunu başarabilir ama Hitman sadece yok olur gider! )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 21 Ağustos 2020; 20:1:25 >
  • 3 yıla kadar epic games oyunu bedava dağıtır Hitman 3 ilk yıl Epic Games mağazasına özel olacak 

  • Epic games,arayüzünü geliştirmediği sürece ve kişiselleştirme ögeleri eklemediği sürece,steam'e rakip olmaya yaklaşamayacak bile bence.FM 2020'yi açmak için 4-5 kere oyunu başlatmaya çalışıyorum.Bu gibi sorunlar çok can sıkıyor.Ben de dahil bir çok insan artık oyunlar için steamdeki gibi fotoğraf ekleme,oynanış süresi,atölye ögeleri vs gibi bir çok şeye önem veriyor.Epic bu konularda ciddi adımlar atmalı.Şu an kazancının çok büyük bir kısmını fortnite sayesinde alıyor ama fortnite eskidiğinde hala ayakta kalmak istiyorsa dediğim konulara dikkat etmeliler bence.

  • rockystallion kullanıcısına yanıt
    Geforce nowda epic oyunlarını sorunsuz oynuyorum. Hatta steamden daha hızlı neredeyse.

    Bu özel anlaşmalar da gereksiz bence. Onun yerine reklam yap, indirim yap, bundle yap vb.
  • mr.biceps kullanıcısına yanıt

    bu tekellik degil yalnız

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.