Şimdi Ara

Hitman 2018 %100 Türkçe Yama (Anonymous Çeviri) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
15
Favori
23.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Emekleriniz ve fedakarlıklarınız için teşekkürler arkadaşlar
  • Selamlar arkadaşlar, bir süredir suskunduk, suskun olunca projelere odaklanmışız demektir biliyorsunuz. Lafı uzatmadan hemen yeni bilgilere geçelim.

    Red Dead Redemption 2 projemizin ilk metinlerine ulaştık. Tam 1.600.000 kelime var. Bu sayı, tam dosyalara ulaşınca biraz daha artabilir. Son hazırlıklarımızı yaptık, çevirmenlerimize dinlenmeleri için bir müddet vakit verdik, bölümlerini dağıttık. Artık hazırız. Proje, 10 Aralık 2019 tarihinde başlayacaktır!

    Mad Max projemizin testi tamamlanmış olup, paketleme ve düzeltme işlemleri yapılmaktadır. Projenin çıkış tarihi 15 Aralık 2019 olarak belirlenmiştir.

    Hitman 2016 projemizin çeviri aşaması tamamlanmış olup, test aşamasına geçilmiştir.
    Hitman 2018 projemizin çeviri aşaması tamamlanmış olup, yakında test aşamasına geçilecektir.


    Hitman 2016 projemizin ücreti 25 lira olarak belirlenmiştir.
    Hitman 2018 projemizin ücreti 25 lira olarak belirlenmiştir.

    Hitman 2016 ve Hitman 2018'i birlikte almak isteyen, yani 2018'in içinde, DLC olarak bulunan 2016'yı oynamak isteyen arkadaşlarımız 40 lira ödeyerek iki projeye de sahip olabilecekler.

    Unutmayın, Anonymous desteklerinizle ayakta. Desteklerinizle üretmeye devam ediyoruz, siz destek verdikçe de üretmeye devam edeceğiz.

    Sevgiler.




  • Harika haber. ne zaman biter test ? ve ödeme nereye yapılacak ?
  • Proje test aşamasına geçmiştir :)
  • Hitman 2 gold edition crackli versiyonu için uyumlu mu hitman 1 ve 2'nin çevirileri ?
  • harika. Heyecanla bekliyoruz
  • Çevirdiğiniz çok iyi olmuş gerçekten. Çıktığı zaman ödemeyi nasıl yapabilirim?
  • CANBUYUK06 C kullanıcısına yanıt
    Programımız üzerinden satın alabileceksiniz. Yaklaşık 2 dakika almayacak bir işlem olacak :)
  • Nerede kaldı bu yama :)
  • aynen ya bekleye bekleye ağaç olduk

  • Hitman 2018 yaması, saat 00.47'de yayınlandı. Yamaya erişmek için linke tıklayın. Şimdiden iyi oyunlar https://www.anonymousceviri.com/2019/09/hitman-2018-turkce-yama-calsmas_5.html
  • 43 tl fiyatı olan oyuna 40 tl ücret ile yama yapıp satmaya çalışmak ne kadar mantıklı bir hareket onu bilemiyorum. Emek göstermiş çabalamış olabilirsiniz ancak yaptığınız şey bir "topluluk içeriği" yani olan bir ürünün ana yapısını bozmadan özelleştirmek için yapılmış programlar. Mod da diyebiliriz. Yaptığınız şey yasal değil eğer IO interactive dava açarsa başınız bu konudan çok ağrıyabilir. Dünyada çoğu mod yapımcısı bağış ve reklamlardan para kazanmaktadır. Size tavsiyem bu yollara yönelin.
  • kayback K kullanıcısına yanıt
    Benimde size tavsiyem işinize gelmiyorsa 2 dürüm parasını emek veren 30 çevirmene veremiyorsanız gereksiz laf kalabalığı yapmayıp faydalananları germemenizdir. Bahsettiğiniz konular forumda defalarca tartışıldı, gruptan biri değilim ama bu tarz hizmetleri kullanan biri olaraktan sizin gibi söylemleri duymaktan bıktım. Varsa bir derdiniz mahkemeye gidin, amaç ne yani??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinize, emeğinize sağlık. Hitman 2 Gold sürümünü indirmek isteyenlere Allah sabır versin, 152 gb dosyalama boyutu mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 17 Şubat 2020; 10:0:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Ellerinize, emeğinize sağlık. Hitman 2 Gold sürümünü indirmek isteyenlere Allah sabır versin, 152 gb dosyalama boyutu mevcut.
    Bu boyutlara alışmak gerek COD MW 2019 150 gb civarındaydi 1 ay içerisinde 40 gb ve 50 civarlarında 2 farklı güncelleme geldi keza RDR2 100 gb üzerindeydi :)
  • RAGNAROX_ kullanıcısına yanıt
    Alışmayı reddediyorum. 5 yıl önce pc kurarken 500 gb ayırmıştım Steam oyunlarına, şimdi oyun bitirip siliyorum ki yeni oyunlara yer açılsın.
    Metro DLC yaması gelecek fakat oyunu tekrar kurmam için 10 gb silmem gerek.
    Şaka bir yana COD'u anlamadım neden öyle fakat RDR 2 için hak veririm. GTA 5 zaten 90 gb falandı. Hitman 2 ise 2016 bölümlerini de içerdiği için şişiyor. Ayrıca her özel güne etkinlik ve güncelleme alan bir oyun, Halloween olsun, Paskalya olsun, Sevgililer günü olsun.
    Başka bir anektod da PS4 oyunu Days Gone için gelsin. Geçen günlerde oyuna gelen güncellemeyle dosya boyutu 60gb'den 38gb düşmüş. Yani iş biraz da Yapımcılar da bitiyor. Biz de 16mbit ile oyun indirmeye uğraşalım.




  • Helal olsun. Oyunu pc ye yükler yüklemez 40 tl lik paketi satın alacağım. Fazlasıyla buna değer.
  • Türkçe yama harika olmuş, ellerinize sağlık.
  • Dünya ve Türkiye olarak zor günlerden geçiyoruz arkadaşlar. Biz de elimizden geldiği kadar bu virüs illetinden sizi uzak tutmak istiyoruz. Bunun için mutlak surette evde kalmanız gerekmektedir. Lütfen okullara verilen bu arayı tatil olarak düşünmeyin. Bu ara, sizin evde kalmanız için verilmiştir. Kendiniz bu konuyu hafife alıyor olabilirsiniz ama yalnızca siz değil, çevrenizdekiler de tehlike altındadır. Buna bağlı olarak Mad Max, Hitman 2016 ve Hitman 2018 yama fiyatlarımızda güncellemeye gitmek istiyoruz.

    Mad Max yamamız 10 lira,
    Hitman 2016 yamamız 10 lira,
    Hitman 2018 yamamız 10 lira,
    Hitman 2018 + Hitman 2016 paketi 15 lira olarak güncellenmiştir, satın alımlar her zaman olduğu gibi sitemizde yer alan programamız üzerinden yapılmaktadır. Güncellenen fiyatları program üzerinden görebilirsiniz.

    Ayrıca, önümüzdeki bu süreçte farklı projeler sunmak için de elimizi hızlandıracağız, daha fazla çevirmen alımı gerçekleştireceğiz. Oyun oynamaktan sıkılan arkadaşlar için 1 ay süreyle her gün 2 farklı film önerisini Discord kanalımız üzerinden sunacağım (sitemizden Discord kanalımıza ulaşabilirsiniz). Bugünün önerileri:

    El Secreto De Sus Ojos (Gözlerindeki Sır), (2009), Suç/Gizem, IMDb: 8,2
    La Vita E Bella (Hayat Güzeldir), (1997), Dram/Savaş/Komedi, IMDb: 8,6

    Ve ayrıca, Red Dead Redemption 2 çeviri yüzdesi, %40 olarak güncellendi! Kendinize dikkat edin, sizler için buradayız.

    Sevgiler!




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.