Şimdi Ara

HITMAN 2 (2018) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
8.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Hİtman 2 gold steam de indirimde. Bir sorum olacak. Bu hitman 2 gold içerisinde 1. oyun mevcut mu ? Eğer değilse steam de hitman goty legacy pack var. onu almam yeterli olur mu.
  • oboynukisa O kullanıcısına yanıt
    Gold Edition sadece Hitman 2 ve ekstra 2 harita ekliyor, GOTY Legacy pack is oyuna 2016'daki Hitmanı ekliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada yazıyorum, tekrar yazayım. Hitman 2 gold paketi aldığınız taktirde en az 150 gb yer ayırın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Arada yazıyorum, tekrar yazayım. Hitman 2 gold paketi aldığınız taktirde en az 150 gb yer ayırın.
    hazır indirimdeyken alıcaktım bunu görünce vazgeçtim. 250gb ssd'm var. 200ü dolu zaten
  • Hitman 2 Expansion Pack ile Silver to Gold Upgrade farkını bilen vardır sanırım.

    Steam'de aynı olan resimler de var ama içeriğe dâir bilgi verilmemiş mâlesef?

    Steam'de New York haritası DLC olarak görünüyor ama satınalma seçeneği yok. Oyun içinden girince de tüm DLC'lerin olduğu sayfaya yönlendiriyor.

    Benim 2'nin içinde 1 ve Paint Zero da olmasına rağmen, Silver to Gold Upgrade'i alamadım. Güyâ en dolu paketini aldık hesapta bir de.

    Hitman 2 Silver diye bi şey mi var ki Silver to Gold Upgrade diye ayrıca DLC var?

    EKLEME: Microsoft'un sayfasına göre Expension Pack'in içinde New York ve Hantu Limanı varmış ama Sibirya ve Haven Island'dan bahsetmiyor.

    Sibirya ayrı olarak da satılıyor orda. Lâkin içeriği yazılarak Expension Pack'e yönlendirme olsa da, o sayfada geçmiyor Sibirya ve Haven Island...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 4 Mayıs 2020; 7:16:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Hitman 2'nin çetrefilli dünyasına hoş geldiniz.

    Oyun 3 paket olarak satışa sunulmuştu. Hitman 2, Hitman 2 Silver(Expansion 1), Hitman 2 Gold(Expansion 1-2) Edition.

    Sizde ilk oyun var mı. Sizde ikinci oyunun hangi versiyonu var. Bu soruların cevapları elde ettiğiniz paketleri belirtiyor.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Hitman konusunda yeni değilim. Eskiden beri hastasıyım ama Absolution'dan beri oynuyorum. 1. Oyun var. Saf gibi 2'nin içinde de 1 var olarak almışım. GOTY oluyor sanırım o.

    Ben 2'yi alırken silver ya da gold yok muydu, gözümden mi kaçtı; bilmiyorum.

    GOTY başka, Silver ve Gold başka anladığım kadarıyla ve benim almam gereken, Expension Pack sanırım; doğru mu?

    Ben saf gibi, elimde 1 varken, gold yerine GOTY almışım demek ki. Güyâ fulünü alacaktım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Ben zaten 2'nin paketleri için olan karışıklıklarından dem vurmuştum.

    2'nin GOTY'si yok. Standart, silver ve gold paketleri vardı. Standart versiyona birinci oyunun içeriği verildi bilmiyorum, bende birinci oyunun standart versiyonu, ikinci oyunun gold versiyonu var. Bütün paketler tanımlı bende şuan.
    İkinci oyunun standart versiyonu var ise Expansion Pass almanız gerekiyor. O şekilde iki oyun içinde bütün içeriklere sahip olmuş oluyorsunuz diye biliyorum. Bazı içerikler oyuna bir kez girildikten sonra hesabınıza tanımlanıyor ve indiriliyor. Şunu da ekleyeyim dediğim gibi bende birinci oyun standart versiyon olarak bulunuyorken ikinci oyunda birinci oyunun ücretli bonus missionı olan Patient Zero da verildi.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Bendeki 2. oyun standart sürüm ise, nasıl oluyor da ilk oyun haritaları ve Paint Zero da içinde oluyor? Standart sürüm değil demek ki bendeki. Gold olsa, ek haritalar yüklü olur.

    Standart ve Silver olmayan ama içinde ilk oyunu Paint Zero ile birlikte barındıran bir versiyon mu var ki bendeki öyle? Sniper haritası da var bu arada.

    Silver ise, Silver to Gold Upgrade'i alabiliyor olmam gerek gibi gibi gariplikler var ortada.

    Bendeki oyunun hangi versiyon olduğuna bakabileceğim bir yer var mı? Satınalma e-postalarını saklamama rağmen, 2. oyunun e-postasını bulamadım. İlk oyununkini buldum; o GOTY imiş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Mayıs 2020; 10:57:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal pre-order yapanlara Legacy Pack olarak ilk oyunun bölümlerini de vermiş olabilirler. Hesap Detayları - Lisans ve Ürün anahtarı aktivasyonları görüntüle diyerek aldığınız/eklediğiniz oyunları görebilirsiniz.

    Bende örneğin oyun çıktığı dönem HITMAN 2 Complete The First Season Legacy Pack - External Grant şeklinde ücretsiz bir ekleme yapılmış.

    Edit;

    İlk oyuna sahip olanlara ücretsiz upgrade olarak verilmiş Legacy Paketi. İşin ilginç tarafı sanırım ücretsiz oynanan ikinci oyunun ilk bölümünü eklerseniz öyle de Legacy Pack'i alabiliyormuşsunuz. Alan almış çıktığı dönemde.
    https://steamcommunity.com/app/863550/discussions/0/1742229167173977912/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 5 Mayıs 2020; 11:43:2 >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Expension Pack'i almaktan başka seçeneğim yok sanırım. Dikkat ettim; oyuna indirim geliyor ama bunun fiyatı hep aynı.

    Son olarak, bunu aldığımda, yeni DLC çıkacak olursa ona da sahip olacak mıyım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Oyuna 2 adet Expansion duyurulmuştu ve onlar da çıktı. Onlara sahip olacaksınız. Gelen güncellemeler artık genelde özel gün etkinlikleri ve daha önce çıkmış görevlerin(Elusive) tekrardan açılması şeklinde oluyor. Ben git gide oyunun boyutu arttığı için daha expansion packler çıkmadan silmiştim. Yapımcı firma da artık Hitman 3'e odaklandı. Umarım daha önce çıkan söylentiler gibi episode olarak yayınlanmaz.
    https://www.ioi.dk/category/news/

    İndirime girmemesi olayı maalesef çok kötü. Aynı şekilde zamanında Witcher 3'ün Expansion Pass'ini beklemiştim. Bioshock Infinite de. Şuanda da Mafia 3 için bekliyorum.
  • HITMAN 2 (2018) [PC ANA KONU]


    konu hakkında yararlı bir karşılaştırma. buraya göre alabilirsiniz edition ları.
  • steamden hitman 2 standart edition + legacy pack alırsak iki oyuna da sahip oluyor muyuz arkadaşlar?
  • Evet, ancak 2'yi gold almanı öneririm.
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    hocam bakiye 38TL, eğer gold sürümdeki eklentileri oynamazsak hikaye yarım kalmıyorsa düz oyunu alayım diyorum. çünkü hitman 2'yi gold alırsam ilk oyunu barındıran eklentiyi alamam, böylece ilk oyunu oynayamayacağım için hikaye yarım kalacak
  • Yarım kalmıyor ama Gold'da verdiği iki harita hikayeye ekleme yapıyor. 15 lira ek bakiye yükleyip gold'u almanı şiddetle tavsiye ederim.
  • Bu oyunun Türk community si olmaması üzücü gerçekten. İnanılmaz bir oyun.
  • beyler hitman 1 i bulamadığım için hitman 2 yi yükledim. daha önce hiç oynamadım neredeyse. 10 sene önce felan int kafede oynamısımdır belki eski versiyonlarından birini. biri bana oyunun matematiğini akışını anlatabilirmi. tamam suikast oyunu öldürmem gereken kişiler var ama. benim sorunum nasıl suikast yapacagımı bulamıyorum.bi yerden yönlendirme plan felan olmalı. 2 saat dolanıyorum bişey bulamıyorum. ne yapmam gerek. story modu oynuyorum...yardım lütfen

  • Biraz Hitman 2 oynayayım dedim ama oyunun bakımda olduğunu görünce onun yerine şurada biraz görüşlerimi aktarmaya karar verdim. Oyunda 32 saatim gözüküyor bunun 10 saati ilk oyunun legacy görevleri 2-3 saat de bonus görevleri. Yaklaşık 15 saatimi Hitman 2'ye harcamışım ve hikaye olarak banliyoda geçen Whittleton Creek görevini yaptım en son. Bu kadar çok zaman harcamamın nedeni tüm "görev hikayelerini" bitirmeye çalışmam bir de sanırım dlc ile gelen özel görevler var onları da yaparak ilerliyorum. Hitman Absolution'ın çizgisel ve düz aksiyonlu tarzından sonra 2016 ve 2018 oyunlarının sandbox tarzı tam ihtiyacım olan şey gibi gelmişti. Oyunun yakında Epic'te bedava olmasını bekliyorum bedava olursa oynamanızı tavsiye ederim.

    Edit: Epic işi yalan oldu


    Oyunun artıları


    • Oyunun en büyük artısı güzel bir gizlilik deneyimi sunması tabii ki. Cover sistemi, kıyafet değişimi, çevreyle etkileşim, bedenleri saklama, karakteri saklama, dikkat dağıtma ve bir sürü harika mekanik var oyunda. Assassin's Creed serisini seven biri olarak Unity ve Snydicate dışında böyle mekanikleri göremiyoruz ilk defa onlarda Hitman seviyesi demiştim. Bu oyunda eklenen düşmanların aynalara tepkileri de güzel olmuş.


    • Mekan tasarımları çok iyi hatta fazla iyi oyuncular sıkılınca gezip dursunlar diye bol bol güzel mekanlar eklemişler.


    • Defalarca oynanabilirlik. Bazı oyuncular için bu önemli bir konu benim için biraz parasıyla alakalı çok para verdiğim bir oyunu 10 saat oynayıp atmak istemem. Hitman temel fiyat olarak pahalı değil ama yine de uzun bir oynanış sunuyor. "Görev hikayeleri" ve "escalation" ile baya vakit geçirilebiliyor. Canları sıkıldığında ekledikleri içerikler de cabası olmuş.


    • Farklı yaklaşım tarzlarına imkan veriyor. Mesela ben kıyafet değiştirerek olayları kaza gibi göstermeyi seviyorum. Bu yaklaşımdan önce hedefin yemeğine kusturucu ilaç atmayı ve tuvalette işini bitirmeyi seviyordum. Koruması varsa da musluğu falan açıp dikkatini dağıtıp yerini alıyordum. Mekandan çıkarken hedefler dışında kimseyi öldürmeden çıkışımı yapıyorum. Bazıları sıka sıka gitmeyi tercih edebilir bazıları sıka sıka değil ama hedefin yanında koruma varsa onu da aradan çıkarmayı tercih edebilir. Bazıları silahları çeker bazıları silahsız girer. Ben silahla giriyorum ama %90 kullanmıyorum o yüzden 5 mermili ufak tabancaya geçtim aramada da çıkmıyor en fazla kamera falan vuruluyor zaten. Bazı escalation görevlerinde sizi belli formata sokuyor hiç görünmemeyi şart koşuyor bunlar da kendini zorlamak isteyenler için güzel. Hawke's Bay kısmında bir Cadılar Bayramı görevi var görevin güzelliğinin dışında son kademede korumaların hepsini bayılt veya öldür maddesi var. Bu tarz birkaç görev daha olmasını isterdim, hedef dışı insan vurunca puan kesiyor diye silah kullanmadan oyun bitiriyorum biraz da silah kullanmaya it beni oyun.


    • Hitman 1 görevlerini barındırması. Benzer yapıda olduğu için Hitman 1 görevlerini de dlc gibi oyuna dahil etmişler. Oyuncuların başka oyunlar için istediği remake yapısının prototipini yapmışlar resmen. RDR 2 PC'ye çıkınca aynı yapıda RDR Remake istenmişti mesela ve Hitman 2 bu konuda bir yol gösterici olmuş. Hitman 3 içinde Hitman 1 ve Hitman 2 görevleri de olacakmış. Seriye yeni başlayanlar için de güzel bir paket oluyor bunlar. Hem ayrı ayrı yüklemek zorunda kalmıyorlar hem de daha ucuza geliyor olması lazım hem de oyunları remake halde daha kaliteli oynuyorlar.


    • Görsel olarak oyun harika duruyor. Mekan tasarımları, karakter tasarımları, dinamik yansımalar, ışıklar, detaylar falan oyun her yönden harika gözüküyor.


    • Hikaye olarak oyun çok iyi olmasa da diyaloglar çok hoşuma gitti. Hedefe zehirli yemek verirken Ajan 47 "bu yemek için ölünür be" diyor HITMAN 2 (2018) [PC ANA KONU] böyle ufak dokunuşlar hoşuma gitti.


    • Başka bir ufak dokunuş olarak oyunda hiç beklenmedik mekanikler var. Hindistan görevinde hikayelerden birinde berberin yerini alabiliyorsunuz ve berberlik yaptığınızda insanlar size para veriyor. Ciddi ciddi bu oyunda berberlik yaparak para kazanıyorsunuz. Yemekler ikram olduğu için para vermiyor ama Miami'de toplu bir şey satıyorduk oradan para gelebilirmiş


    • Oyunun boyutu yüksek ama istemediğiniz bölümleri silerek boyut kazanmak mümkün. Mesela bilgisayarda 5-10 GB yere ihtiyacınız var diye bütün oyunu silmek zorunda değilsiniz Miami ile işiniz kalmayınca silin gitsin.


    • Yapay zeka mükemmel olmasa da iyi ama biraz kısa hafızalılar. Onun dışında sivillerin sizinle etkileşimi düşük olsa da birbirleriyle etkileşimleri beni tatmin etti. Cyberpunk'ın aksine yaşayan bir halk gördüm bu oyunda.


    • Son olarak da oyunu bir süre oynadıktan sonra ilk görevlerinizle kıyaslayınca arada ciddi bir fark görüyorsunuz. Bu da oyunu oynarken bir Hitman'e dönüştüğünüzün göstergesi ✍️ Hitman 2016'ya geçen gün başlayan bir arkadaşım gizlilik oyunu oynamadığı için daha eğitimde zorlandığını ve sinir olduğunu söylemişti. Sonra kendi eğitim görevim geldi aklıma gizli gittim ama şu an izletseler oturur gülerim. Belki 50 saat sonra şu halime de gülerim belli olmaz, oyun zorlaşmamasına rağmen oynadıkça, oyunda daha iyi oluyorsunuz.


    • Sean Bean görevi çok iyiymiş, süreli olduğu için kontrat üzerinden oynadım. Oyundaki en iyi yazılmış 3 bölüm arasına girer mutlaka oynayın. Aynı şekilde Haven görevi de oldukça iyi yazılmıştı.



    Oyunun eksileri


    • Geçen gün ve şu an fark ettiğim bir eksik var oyun offline oynanmıyor. Geçen gün tam görevi bitirmeye 10 saniye kala internetim kopmuştu ve offline moda geçmek istemedim iyi ki geçmemişim. Bugün de sunucular bakımda olduğu için offline gireyim dedim ve ilerlemelerin olmadığını gördüm. Oyunca oynadıkça bir şeylerin kilidini açma yapısı var ve internet olmadan oyun resmen ölüyor. İnternette söylenenlere göre offline modda ilerleme kaydı da olmuyor yani sonradan internet gelince eşlemiyormuş ama bu kısımda tecrübem olmadı.


    • Müzikleri fena değil ama bu serinin geçmişinde Jesper Kyd gibi bir efsane varken Absolution ile başlayan düşüş yeni oyunlarda da devam etmiş. Serinin son oyununda geri dönse keşke ama zor. Jesper Kyd + Suikastçı oyunu = Mükemmel soundtrack


    • Sinematiklerin slayt şeklinde olması benim için büyük eksik oldu. Basit anlatımlar için fena bir yöntem değil sanat tasarımı olarak da hoş ama 2016 oyunundaki o akıcı ara sahneler bu oyunda yok. DLC ile gelen görevlerde de sinematik var kendileri de hoşlanmamış sanırım.


    • Hikaye anlatımı dışında hikayesi de orta kalitede ilerliyor. Oyun bitince bu maddeyi güncellerim ama ne ilk sezon ne de ikinci sezon beni hikaye olarak tatmin etti. Hikayesi için oynamıyorum ama güzel bir hikayeye de hayır demem. Burayı yazdıktan sonra oyunu bitirdim sonu güzeldi ama yine de sırf hikayesi için oynanmaz.


    • Yapay zekası basit zorluklarda fazla kolay bu yüzden oyuna farklı zorluk kombinasyonları gerekiyor. Yapay zeka çok iyi olsun diye en zorda oynamak istemiyorum mesela.


    • Bu biraz kişisel ama ben şu "button smash" olayını sevmiyorum birini bayıltırken Q tuşuna abanmak gerekiyor. Bazı oyunlar bu abanma olayı için ayar koyuyor ve basılı tutma veya tek basma yeterli oluyor. Dediğim gibi kişisel ve ufak bir eksi ama daha eski oyunlarda böyle bir seçenek olunca bunda da görmek isterdim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.