Şimdi Ara

Hisse senedi mi coin mi ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Yani fonlara mı yönel diyorsunuz hocam. Akbank ın yabancı sağlık şirketleri fonu var ve iş bankasının olması lazım yenilenebilir enerji fonları var. Onları düşünüyordum bir ara. Bir tane de oyun şirketleri fonu vardı o da dikkatimi çekmişti.


    Fiziki altın hakkında ne düşünüyorsunuz hocam. Şu an 3k kadar altınım var satıp hisse fon ya da kriptoya yatırmayı düşünüyorum. Hisseler dediğiniz gibi şu an yatırım mantıklı değil, fon mantıklı geliyor bir tek. ?


    Edit: birde bilanço, nakit akışı, öz sermaye gibi konuları anlayabileceğim sizin tavsiye edeceğiniz bir kaynak var mı YouTube , kitap , yazı dizisi vs farketmez. Şu konuda kendimi geliştirmek istiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi try1241 -- 21 Ağustos 2021; 1:39:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07kubi07

    ok link falanda at.

    mesela borsada uzun vadede paranı 5-10'a katlayabiliyorsun ama bitcoin alsak 10 kat olur mu?

    bitcoin bu büyümesini sürdürür mü?

    2016 da alsak bilmem kaç kat katlardıkta şimdi mümkün mü bu?



    coin girip %50 zararda oldugunu görme olasılığı çok yüksek gibi geliyor bana.

    ben öyle bir şey görsem kalp krizi geçiririm asdasdasdasd :D



    Alıntıları Göster

    BTC nin uzun vadede market capinin en az altın kadar olmasını bekliyorum ben. Şimdi btc 1 trilyon civarı altın da 11 trilyon dolar. Uzun vadede ekstra kazılacakları falan umursamazsak 10x yapma ihtimali var yani.


    Arasında ne olur bilmem -%50 ye uyanma ihtimalin 0 değil. Bir sürü model var stock-to-flow, rainbow chart veya halvinglere bağlayanlar falan. Hangisine inanırsın sana kalmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 21 Ağustos 2021; 1:46:31 >
  • Uzun vadeciysen ikisine de yatırım yap. Kısa vadede takibi çok güç olur. Hisse seçerken halk yatırımın sitesinden yararlanabilirsin. Halka açıklığı %30-40 bandında piyasa değeri milyar tl yi bulmayan küçük hisseler bul. Öz sermaye kârlılığı da %40-50 den yüksek olsun. Farklı farklı sektörlerden 5-10 hisseyle daha güvenli bi yatırım yapmış olursun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • try1241 T kullanıcısına yanıt

    sağlık fonlarının ekmeğini yiyen yedi, ben şahsen artık sağlık ve aşı şirketlerinin primlendiğini yani zirvelerde olduğunu düşünüyorum,burdan düşüşler olabilir. yani sağlık fonuna girmek için geç kaldın.


    yenilenebilir enerji ve elektrikli araçlar fonu ise gelecek vaadediyor. bu fonlar daha yolun başında. garanti bankasının ve ak bankın yenilenebilir enerji onuna bulaşma çünkü çok berbat bir endeks var o endeks hiselerini alıyorlar.


    oyun sektörü fonunu ben de aldım ama aldığımdan beri sürekli düşüyor zarar ediyor,ama ben de inatla düştükçe para ekliyorum. bakalım ne olacak.


    youtube izlenmesi gereken kanal bu acayip kafa açıyor.

    Berkay Ekinciyoutube
    Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCjSwTL0v83Ng-QqrXG0jcuQ/join Substack:https://berkayekinci.substack.com/ Udemy:https://www.udemy.com/course/finansal-okur-yazar-olun/?couponCode=C5A1577E4DC19BF745F7 İnstagram:https://www.instagram.com/berkayekinci/ Twitter:https://twitter.com/berkayekinci01 Podcast:https://open.spotify.com/show/6iY0ACI7OBF81kfWat9MEc https://anchor.fm/berkayekinci 00:00 Altın 00:15 Mal varlığı nedir? 02:55 Altın arzı 03:45 Altın talebi 04:25 Kriz 06:10 Enflasyon 07:35 Hisselere karşı? 08:55 Özet Dipnot: Buradaki yorumlardan yola çıkarak yatırım yapan kişilerin kararlar ve ticari amaçlı işlemlerden doğabilecek zararlardan hiçbir şekilde sorumluluk kabul edilemez ve bağlayıcılığı yoktur.
    https://www.youtube.com/watch?v=-ssrUOoRvLI&t=21s



    bu çocuk da beleşe bilanço analizi yapıyor

    Ekonomi Patronuyoutube
    Ekonomi Patronu kanalına hoş geldiniz. Bu video serimizde 2021\6 bilançolarını yorumluyoruz. En orijinal borsa kanalına abone ol, para dağıtmaya devam ediyoruz. Piyasanın en faydalı kanalıyız. #borsa #hisse #yatırım #kordsa #sasa #borsapatronu #isctr #hektas #gedik #ecilc #aselsan #ecyat İnstgram: https://instagram.com/ekonomipatronu?utm_medium=copy_link Telegram: https://t.me/EkonomiPatronu Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UC0ScHPlDJVFVFndz8aNIgTQ/join
    https://www.youtube.com/watch?v=W1G1h6UJgRU
  • Şuan için ve geleceğin piyasası kripto olacak borsadaki bütün oyuncular kriptoya kaydığı için yakınan çok insan tanıdım zarar ediyolar malesef ama zart coin zurt coin oynanmasını tavsiye etmem eğer uzun vadeliyse BTC alıcaksın ana coin sonuçta sene içinde 60 a kadar fırladı iyi araştırılıp girilmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gram altın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

  • Global’in konsolide gelirleri 1,793 milyar TL’yi aştı tüm işkolları gelir ve FAVÖK’e pozitif katkı sağladı.

    Hisse senedi ve glyho ytd

    haberdosyasi.com
    Global’in konsolide gelirleri 1,793 milyar TL’yi aştı tüm işkolları gelir ve FAVÖK’e pozitif katkı sağladı
    https://haberdosyasi.com/globalin-konsolide-gelirleri-1793-milyar-tlyi-asti-tum-iskollari-gelir-ve-favoke-pozitif-katki-sagladi-51789-haberi


  • http://www.trakyagazetesi.com.tr/ekonomi/global-yatirim-holding-ilk-ceyrekte-9018-milyon-tllik-gelir-elde-etti-h76791.html

    Global Yatırım Holding, ilk çeyrekte 901,8 milyon TL'lik gelir elde etti


    TRAKYA GAZETESİ

    www.trakyagazetesi.com.tr
    Global Yatırım Holding, ilk çeyrekte 901,8 milyon TL'lik gelir elde etti
    http://www.trakyagazetesi.com.tr/ekonomi/global-yatirim-holding-ilk-ceyrekte-9018-milyon-tllik-gelir-elde-etti-h76791.html
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.