Şimdi Ara

Hırsız Kilometre Saatini Çaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, 2008 model corolla aracıma kelebek camını kırarak hırsız girmiş sökecek başka birsey yokmuş gibi gidip kilometre saatinin ve yol bilgisayarının olduğu paneli çalmış. Araç şuan serviste 2950 lira fatura çıkardılar kasko ödeyecek fakat kilometre saati degismesi sonucu 0 km'den başlayacak diyorlar. Daha önce başına böyle birşey gelen var mı? Araç 2 hafta önce servise bakima girmişti km kayidi var buna göre ayarlamalari gerekmiyor mu satarken baş agritacak gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: çhela

    Arkadaşlar merhaba, 2008 model corolla aracıma kelebek camını kırarak hırsız girmiş sökecek başka birsey yokmuş gibi gidip kilometre saatinin ve yol bilgisayarının olduğu paneli çalmış. Araç şuan serviste 2950 lira fatura çıkardılar kasko ödeyecek fakat kilometre saati degismesi sonucu 0 km'den başlayacak diyorlar. Daha önce başına böyle birşey gelen var mı? Araç 2 hafta önce servise bakima girmişti km kayidi var buna göre ayarlamalari gerekmiyor mu satarken baş agritacak gibi duruyor.

    Yetkili servis yapmazsa sanayiye götürüp yaptırabilirsiniz sanıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan o ki millet km düşürmeye para veriyor siz yükseltmeye vereceksiniz. Eeee ne oldum dememek lazım ne olacağım demek lazım diye boşa söylememişler. Şaka bir yana sanayide ayarlanır herlade. İşin hinliğini bilip de km düşüren aynı mantıkla yükseltedebilir.
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt
    Sanayinin yapabileceği işi servis neden yapmiyor acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    Kimisi de diyor yaptırma bütün bakımları servis kayıtlı sattığın kişi servis dokumlerini alır gerçek km'si gözükür diye ama benim içime sinmiyor kimsenin aklında soru işareti bırakmak istemem alan gönül rahatlığıyla binsin durduk yere uğraş çıktı başımıza.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Bence servis nasıl uygun görüyorsa öyle yapın başka yerde km elletmeyin. Bildiğim kadarıyla Vag grubunda gösterge arızalarında sıfır gösterge takılırken km ayarlaması yapılıyordu tekrar eski kmye getiriliyordu araç. Bunda yapılmaması garip geldi bana.
    Hırsızlığa gelecek olursak airbag gibi sökmesi daha kolay ve paraya çevirme ihtimali daha yüksek parçalar dururken gösterge panelini sökmesi mantıksız geldi. Sipariş üzerine çalındığını düşünüyorum. Geçmiş olsun tekrardan
  • O değil de o km saatini nasıl çalabilmiş onu merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkrdn kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, muhtemelen bu hırsızlık mahalle arası tamircilerin siparişi üzerine gerçekleşti karakolda ayni şekilde multimedya sistemi sökülmüş 3 araç ve km göstergesi sökülmüş 2 toyota sahibi vardı hepsi de Bahçelievler Siyavuşpaşa mahallesindendi. Daha önce böyle bir şey duymadım tamamen talihsizlik. Servise baskı yapacağım ayarlamaları için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsn_33 kullanıcısına yanıt
    Çıkma parça satan sitelerde görseller var klips sistemi var yap-boz gibi zaten sökerken zarar vermiş komple panel değişecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.